Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Και ο Φ. Κουβέλης είδε το "φως" του !!!

«Το πρόγραμμα δεν βγαίνει και δεν πρέπει να αποκλείονται και νέα μέτρα», δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, εκτιμώντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει αντιδράσεις ή και αρνήσεις βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επενδυτής», ο κ. Κουβέλης υποστηρίζει ότι η προειδοποίηση της κυβέρνησης ότι, εάν κάποιο νομοσχέδιο «κρίσιμο» και«καίριο» δεν ψηφιστεί, την επόμενη ημέρα θα προκηρυχθούν εκλογές, είναι χαρακτηριστική και των εκτιμήσεων της ίδιας για εξελίξεις που είναι δυνατό να τη ρηγματώσουν και να αναιρέσουν την αναγκαία πλειοψηφία της στη Βουλή.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν αποκλείει πάντως να προκύψουν εκλογές από «ατύχημα», λόγω αντιδράσεων στις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, επαναλαμβάνει ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη εκλογών αλλά από πολιτική σταθερότητα, η οποία, όπως τονίζει, «δεν ταυτίζεται με την συντηρητική πολιτική.

Ουδέν Κρυφό για την Αυριανή...

Real ...
Για άλλη μία φορά οι άνθρωποι της βγάζουν πρωτοσέλιδο ότι κρατάνε φυλαγμένο πολύ καλά αυτοί που επιβουλεύονται το καλό των συμπατριωτών μας :)

Προκαλούν τα άκρα ;;; Όχι μωρέ ... τίποτα Χρυσαυγίτες θα είναι...

Τι όχι ;;;

Δεν είναι φασίστας και Χρυσαυγίτης ;;;

Και από που το διακρίνετε εσείς ;;;

Γιατί για εμένα , μάλλον αυτός είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ αυτου που αποκαλούν οι δημοσιογράφοι σαν ΦΑΣΙΣΜΟ...

Στο τέλος τέλος , όσο φυσιολογικό είναι να έχει κάποιος στο σπίτι του μερικές εκατοντάδες άδεια μπουκάλια μπύρας (και βενζίνη , και στουπί και πετρέλαιο και...) άλλο τόσο είναι να μαζεύει πέτρες ξύλα , σίδερα και σχοινιά από τις παραλίες...
ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ λοιπόν και όχι "τρομοκράτης"...
Οπότε είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου με αυτή την είδηση!!!