Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Διαβάστε (και ΦΡΙΞΤΕ) τις ..."Διευκρινίσεις σχετικά με τον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13%" για να καταλάβετε ...

Να καταλάβετε πώς σε αυτή την χώρα , οι γραφειοκράτες μπορούν να παράξουν  ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ακόμα και στην "απλοποίηση". !!!

Διαβάστε για να  καταλάβετε πώς σε αυτή την χώρα κανένας έλεγχος δεν θα αποδώσει και  κανένας Έλληνας δεν θα μπορέσει να είναι ΣΥΝΕΠΗΣ στην νομοθεσία  η οποία γεννά παραβάτες...
Γιατί δεν μπορεί...
Από ΟΛΑ αυτά τα παρακάτω , ακόμα και ο πλέον εκπαιδευμένος λογιστής / σουβλατζής κάποιο λάθος θα κάνει στην ταμειακή...
Λίγο η διαφορά της κατανάλωσης εντός η εκτός καταστήματος , λίγο για το αν ο ξενοδόχος δώσει τον καφέ στο δωμάτιο η στο μπάρ και νάσοι βροχή οι παραβάσεις...
Τελικά αυτή η χώρα όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο γραφειοκρατικά βλακώδης γίνεται ...

Η μόνιμη, έκτακτη εισφορά ...

Η χρονική επέκταση της "έκτακτης" εισφοράς αλληλεγγύης και το 2016, μία μόλις μέρα μετά την δήλωση του υπουργού οικονομίας κ. Γιάννη Στουρνάρα, ότι "δεν δικαιολογείται ο χαρακτηρισμός ότι υπερφορολογούμε", είναι απόδειξη της προχειρότητας με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη φορολογική νομοθεσία.
Η Δράση  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δεν υπάρχει ούτε ένα σύνθημα που να απαιτεί να πληρώσουν οι φοροφυγάδες.

Συγγνώμη, αλλά όλοι αυτοί που διασκεδάζουν στη Μύκονο (και αλλού) σε εκείνο το πάρτι με τον Ρέμο (αλλά και σε όλα τα άλλα πανάκριβα γλέντια που δεν μαθαίνουμε), πνίγοντας τον (μνημονιακό) πόνο τους σε μια θάλασσα από σαμπάνια, εκστασιαζόμενοι με τα υβριστικά σχόλια για την αναπηρία του Σόιμπλε, μπορούν να θεωρούνται Έλληνες;

Και κάτι περισσότερο: Μπορούν να θεωρούνται άνθρωποι;

Είναι οι ίδιοι που πριν από την κρίση γέμιζαν τα νυχτερινά κέντρα της παραλίας και έμεναν εκεί ως το πρωί.

Τους συναντούσαν, έβλεπαν τα αυτοκίνητά τους παρκαρισμένα παράνομα κατά μήκος της παραλίας, τους παρακολουθούσαν να βγαίνουν κακαρίζοντας, όλοι οι Έλληνες που εκείνη την ώρα ξεκινούσαν για τη δουλειά τους.

Αλλά και εκείνοι που δεν διασκέδαζαν μαζί τους, αλλά κυνηγούσαν το μεροκάματο, έβρισκαν αυτές τις συμπεριφορές φυσιολογικές – σχεδόν τους ζήλευαν και ήθελαν να τους μοιάσουν.

Ρεπορτάζ "ΣΤΟΥΠΙ"...

Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το... στουπί.
Επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους, καθώς μοναχοί της Νέας Αδελφότητας που έχουν κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα ζητούν να μπουν στη Μονή, όπου βρίσκονται οι μοναχοί της Παλαιάς Αδελφότητας.

Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά ένας μοναχός, ενώ μέλη της Παλαιάς Αδελφότητας πέταξαν αναμμένο στουπί, προκειμένου να εμποδίσουν ένα όχημα (που είχε φέρει η αστυνομία) να σπάσει την πόρτα.