Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Bild : «Έλληνας τραγουδιστής χλευάζει τον Σόιμπλε» ...

Αυτός είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της ψηφιακής έκδοσης της εφημερίδας Bild με αφορμή το πάρτι στη Μύκονο και τις «προσβλητικές αναφορές» του Αντώνη Ρέμου, στον γερμανό υπουργό Οικονομικών και στην Καγκελάριο Μέρκελ.
Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει «άθλιο εκτροχιασμό» τη συμπεριφορά του «ελληνογερμανού τραγουδιστή» και περιγράφει την εκδήλωση ως «ένα πάρτι για ωραίους και πλούσιους στη Μύκονο, το νησί της Τζετ-Σετ». Ο αρθρογράφος επισημαίνει, ότι όποιος κάνει διακοπές εκεί, έχει πολλά χρήματα και δεν τον αγγίζει η οικονομική κρίση.

Νηστεία και προσευχή η Real Time Markets Watch ;;;

ΑΝ πιστέψουμε την φυλλάδα Ε.Ω και τους "σοφούς", "μάντεις", "Mentalist", "άγιους" που παρουσιάζει κατά καιρούς , στα μοναστήρια και στην στην ερμητική ζωή τους δεν πρέπει να αρκούνται μόνο σε νηστεία και προσευχές...
Μην πάει ο νους σας στο πονηρό ...

Σωστός ο Γ. Βρούτσης: Το ασφαλιστικό θέλει αλλαγή εκ θεμελίων...

Για μη βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα στη χώρα και για ανάγκη "εκ θεμελίων" αλλαγής του έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό MEGA».

«Εντοπίζουμε και έχω εντοπίσει πραγματικά σε αυτούς τους 12 μήνες στο υπουργείο πάρα πολλά θέματα. Τα οποία δείχνουν ότι το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας θέλει αλλαγή εκ θεμελίων. Και όταν λέμε αλλαγή εκ θεμελίων, σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια δημοσιονομική προσαρμογή της μείωσης των συντάξεων που έγινε με αυτό τον βίαιο τρόπο με το 40/93 και προγενέστερα, καταπολεμούμε παθογένειες, νοικοκυρεύουμε τα πράγματα αλλά πρέπει να προχωρήσουμε πλέον σε μια εκ βάθρων αλλαγή του ασφαλιστικού. Δεν είναι βιώσιμο με την σημερινή του μορφή και είναι βιώσιμο όσο στηρίζεται από τον κρατικό προϋπολογισμό», είπε χαρακτηριστικά.

«Ελα (τρόικα) να μας τελειώσεις»

Του Kωνσταντινου Zουλα
17-09-11


Εχοντας 3-4 χρόνια να βρεθώ σε αυτό που ονομάζεται «μπουζούκια», η πρόσκληση φίλου για «μια βραδιά στον Ρέμο», το προηγούμενο Σάββατο, μού φάνηκε ελκυστική. Θα ικανοποιούσε, άλλωστε, και την περιέργειά μου να δω πώς έχουν μετεξελιχθεί τα «πολιτιστικά κέντρα» της Θεσσαλονίκης, όπως τα είχε αποκαλέσει ο Ευ. Γιαννόπουλος.

Ενημερώστε την Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συλλαμβάνονται και Εφοπλιστές...

Επειδή εδώ και καιρό έχουν τερματήσει τον λαικισμό , λέγοντας όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι η κυβέρνηση χαρίζεται στους εφοπλιστές , καλά θα κάνουν να δουν καλά αυτές τις φωτό...