Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ξαναστήνουν την παλιά ΕΡΤ !!!

Αποκλείονται οι νέοι, οι απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα και οι ικανότεροι!!!

Διαβάζοντας την προκήρυξη για τις προσλήψεις στον νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση επιμένει στις καταστροφικές, πελατειακές πρακτικές του παρελθόντος.
Για του λόγου το αληθές:

Απορίες νομοταγούς φορολογουμένου ...

Βασανίζομαι από καιρό με σοβαρές απορίες που πιθανότατα συμμερίζονται και άλλοι έλληνες πολίτες και που νομίζω ότι θα έπρεπε να τύχουν ικανοποιητικής απαντήσεως από τους πολιτικούς που μας κυβερνούν και όχι μόνο.

Επικαλούμαι προς τούτο κάπως χαλαρά το άρθρο 10 του Συντάγματος, το οποίο παρέχει στον κάθε πολίτη το δικαίωμα να αναφέρεται στις Αρχές απαιτώντας αιτιολογημένες απαντήσεις. Ιδού μερικές επίκαιρες από τις πολλές απορίες μου:

- Πώς δικαιολογείται να ανακοινώνεται κάθε τόσο μείωση δαπανών του Δημοσίου, που επιζητεί και το χειροκρότημα, όταν ταυτόχρονα το Δημόσιο δεν εξοφλεί τα χρέη του ύψους πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα να έχουν σταματήσει τα περισσότερα δημόσια έργα, να ασφυκτιά η αγορά από έλλειψη ρευστού, να κλείνουν επιχειρήσεις επειδή μάταια περιμένουν να πληρωθούν κ.ο.κ.; Αν το Δημόσιο εξοφλούσε τα χρέη του, θα μπορούσε να εμφανίζει τέτοια μείωση δαπανών;