Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ακόμα δεν συνήλθαν από τα γέλια οι δανειστές...

Οι δανειστές άκουσαν για την ομιλία που έκανε ο  Παναγιώτης Λαφαζάνης από το βήμα του ιδρυτικού του συνεδρίου και δεν μπορούν να συνέλθουν ...

Απ' τα γέλια ...

«Δεν μιλάμε για διαγραφή μέρους του χρέους, αλλά για διαγραφή όλου του χρέους. Έχουμε όπλο για να το κάνουμε, την στάση πληρωμών καθαρά και ξάστερα», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης από το βήμα του ιδρυτικού του συνεδρίου.

Πάμε στοίχημα ότι θα τσιρίζουν για BigBrother στα σχολεία ;;;

Την εγκατάσταση ηλεκτρονική κάρτας σε όλα τα σχολεία από τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να ελέγχεται η παρουσία των εκπαιδευτικών προαναγγέλλει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

«Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια θα γνωρίζει το υπουργείο Παιδείας ποιός εργάζεται, πού και πόσο» σημειώνει στο Εθνος της Κυριακής.
Προσθέτει πάντως πως οι περιπτώσεις εκπαιδευτικών εκτός τάξης είναι πολύ λίγες και δεν μπορούν να στιγματίζουν τους Έλληνες εκπαιδευτικούς.

Αυτά είναι τα «κλειδιά» για την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο ...

Τα «κλειδιά» για την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο περιγράφει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ημερησία του Σαββάτου.

Αυτά, σύμφωνα με τον υπουργό, είναι η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, η επιστροφή σε αναπτυξιακούς ρυθμούς, η ενίσχυση των εσόδων από ιδιωτικοποιήσεις και η μείωση των επιτοκίων.

«Αν εμείς δεν είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα μας, δεν μπορούμε να περιμένουμε από τις πολιτικές ηγεσίες, αλλά και τους λαούς της Ε.Ε. να μας θεωρούν αξιόπιστους» τονίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Στουρνάρας.

Βρε τον μπαμπά της Ζωής ... Χαίρονταν που βρισκόταν στο «Μακεδονικό κοινοβούλιο»!...

Ένα ιστορικό ντοκουμέντο από την εφημερίδα "Καθημερινή" για να μην ξεχνάμε...


O κ. Kωνσταντόπουλος συναντήθηκε χθες [28-3-1997] με τον κ. Γκλιγκόροφ και την ηγεσία των κομμάτων στα Σκόπια.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ο Γ. Στουρνάρας: Δεν βλέπω αντιδράσεις για το πολυνομοσχέδιο...

Δεν βλέπω εγώ κάποια αντίδραση, δεν έχω δει κάποια αντίδραση για το θέμα του πολυνομοσχεδίου, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη.
«Εγώ βέβαια σήμερα δεν ήμουν στη Βουλή. Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων χθες δεν είδα ισχυρές αντιδράσεις», πρόσθεσε ο υπουργός.
Σε άλλη ερώτηση για τις αντιδράσεις και από την πλευρά των δημάρχων, ο κ. Στουρνάρας παρέπεμψε στον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μιχελάκη.
Στη σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, συμμετείχαν επίσης οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Μην απειλείτε...

Κάντε το ΠΡΑΞΗ...

Παραιτηθείτε...  
Πηγαίνετε σπίτι σας...

Αρκετά με τις φοβέρες και τις απειλές ...


Η 1976 και ο 2183 να σταθούν δίπλα στον (πραγματικά ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ) 1.223.678 του Ι.Τ...

Καλά θα κάνουν να επανεξετάσουν τις κινήσεις τους οι υπό κινητικότητα εργαζόμενοι   στους δήμους...

Γιατί όταν στον Ιδιωτικό Τομέα της οικονομίας υπάρχουν περίπου 1000 απολύσεις την ΗΜΕΡΑ , το να μετακινηθούν στην ΕΛΑΣ από την Δ.Α δεν είναι ούτε "τραγικό" ούτε "κακό" (από ΚΑΜΙΑ Οπτική) για τους εργαζόμενους...

Οι κύριοι και οι κυρίες που εργάζονται στο δημόσιο , δεν χαλάστηκαν ούτε ΜΙΑ στιγμή για αυτό που συμβαίνει στον Ι.Τ...