Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Η σεμνή τελετή λαμβάνει σύντομα τέλος...

Το μήνυμα έρχεται από τις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών ταμείων. Περιμένανε εκατοντάδες χιλιάδες να σπεύσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, αλλά η απουσία του σχετικού ενδιαφέροντος προσγείωσε και τους πλέον αιθεροβάμονες. Αλλά και από τις ρυθμίσεις  "τελευταίας ευκαιρίας" , όπως τις έχουν ονομάσει  στην εφορία,  εισέπραξαν μία από τα ίδια: Οι πολίτες έγραψαν τις εκκλήσεις τις γραφειοκρατίας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Αυτό δεν συνέβη επειδή οι Έλληνες αποφάσισαν αίφνης να μεταβληθούν σε έθνος επαναστατών. Αλλά διότι δεν υπάρχουν λεφτά. Είναι τόσο απλό.

"Αντισυνταγματικά τα σχέδια της κυβέρνησης, λένε οι δημοτικοί αστυνομικοί."

Αντισυνταγματική χαρακτηρίζουν την υπαγωγή τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας με στόχο ενδεχόμενη απορρόφησή τους από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, οι δημοτικοί αστυνομικοί που έκαναν το πρωί συγκέντρωση έξω από τη Διεύθυνση της δημοτικής αστυνομίας στην Αγ.Κωνσταντίνου και πορεία προς τα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Αυτό μόνο στην Ελλάδα !!!

Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ κλάδος που να θίχτηκε από κάποιο Ν/Σ και να μήν είπε πώς είναι "Αντισυνταγματικό" αυτό που ετοίμασε η Ελληνική Κυβέρνηση !!!

Να άλλη μία ευχάριστη είδηση (αν και την παρουσιάζουν αρνητικά)...

Η "Ελευθεροτυπία" μιλά σήμερα στο πρωτοσέλιδο για ... "Απόρρητο" σχέδιο (καλά... γελάμε με το πόσο "απόρρητο" είναι ένα σχέδιο για να το έχει μία φυλλάδα πρωτοσέλιδο) του Ράιχενμπαχ...

Πρόλαβε την Real που έχει και αυτή το παναπόρρητο σχέδιο στο αυριανό της φύλλο :)

Αλλά ας πούμε πως είναι όπως τα λένε οι εφημερίδες ...
Είναι ΚΑΚΟ να γίνει αλλαγή στο σημερινό καθεστώς ;;;

Ποιος δεν γνωρίζει ότι η μεγάλη αιμορραγία της Ελληνικής Οικονομίας είναι ο τομέας Υγείας ;;;
Όλοι το γνωρίζουν , όλοι το παραδέχονται...
Αν όμως ξεχάσουμε την κρίση, τα μνημόνια και τα μέτρα, αν ανατρέξουμε στο παρελθόν...
Ποιος ήταν ευχαριστημένος την εποχή των παχέων αγελάδων (καλά για σήμερα δεν συζητάμε...) από το ΕΣΥ ;;;

Κινητικότητα εκ του προχείρου...

Πλάκα έχουν! Αφού το ελληνικό πολιτικό σύστημα έκανε κάθε είδους κόλπο για να αποφύγει τις προβλεπόμενες από το Μνημόνιο απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, αφού ανακάλυψε τις μετατάξεις, την κινητικότητα, τη διαθεσιμότητα και άλλους ευφάνταστους όρους, βρήκε τη «μαγική λύση» να βαφτίσει το κρέας, ψάρι! Θα διαλύσει, λέει, τις δημοτικές αστυνομίες για να μεταφέρει τους εργαζόμενους των δήμων στην ΕΛ.ΑΣ. για εργασίες γραφείου. Μωρέ, μπράβο, ελληνική ευρηματικότητα! Οι «κουτόφραγκοι» δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν τέτοια επανίδρυση του κράτους.

Για μια ακόμη φορά, η ελληνική κυβέρνηση κοροϊδεύει ημάς και αλλήλους, δηλαδή τους τροϊκανούς. Αντί να αποκεντρώνει το κράτος θέλει να το συγκεντρώσει για να δείξει κινητικότητα εκ του προχείρου.

Ούτε στους Followers του δεν απαντά ο Π.Καμμένος :) Γιατί άραγε ;;;

Αμετανόητος "πζεκασμενος" ελπίζει να δει κάποια απόδειξη από τον Πανο Καμμένο:

Ελλάδα - Ιταλία = Una Faccia -Una razza ...

Ιταλία: Αυξήθηκε το φορολογικό βάρος, αλλά και το δημόσιο χρέος το 2012...

Στο 127% του ΑΕΠ αυξήθηκε το δημόσιο χρέος της Ιταλίας το 2012, αυξημένο κατά 6% σε σχέση με το 2011, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ιταλίας.

Παράλληλα, το λεγόμενο φορολογικό βάρος για τους πολίτες αυξήθηκε από το 42,6% στο 44% του ΑΕΠ την ίδια χρονική περίοδο.

Την ίδια ώρα, κατά 2,8% μειώθηκαν το 2012 οι καταναλωτικές δαπάνες των νοικοκυριών στην Ιταλία, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη μείωση αφότου άρχισαν να τηρούνται σχετικά δεδομένα πριν από 15 χρόνια.

Κάποιοι πολιτικοί μας έβλεπαν τα γεγονότα στην Αίγυπτο και έλεγαν : "και στα δικά μας" !!!

Τόσο πολύ φανατισμό , σε συνδυασμό με την διαπιστωμένη έλλειψη κοινού νού έχουν , ώστε δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την ακραία φύση του χαρακτήρα τους...

Είναι και τόσο ανεγκέφαλοι ώστε ΔΕΝ καταλαβαίνουν ότι τους έχουμε καταλάβει  και παρ΄όλα αυτά το φωνάζουν για να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ ότι εκτός από ηλίθιοι είναι και εθνικά ΕΠΙΚΙΝΥΝΟΙ ...
Δεν θα σχολιάσω τα ήδη γνωστά .