Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Δημοσκόπηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ Α.Ε. Πείτε τη γνώμη σας!

Από το Εξαιρετικό και πάντα ΕΠΙΚΑΙΡΟ Taxalia :
Να μιλήσει ο λαός, γιατί αυτός είναι ο μόνος ιδιοκτήτης της ΕΡΤ ! Αυτός πληρώνει, αυτός πρέπει να αποφασίζει.

Ολόκληρη η Δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου...

«Σε μια περίοδο που ο Ελληνικός λαός υφίσταται θυσίες, δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις ή για δισταγμούς. Όπως δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής για «ιερές αγελάδες» που παραμένουν άθικτες, όταν επιβάλλονται περικοπές παντού.
Όταν πρέπει να τελειώνουμε με τα ελλείμματα και να βγούμε από την κρίση, δεν μπορούμε να ανεχόμαστε θύλακες αδιαφάνειας και δημόσιας σπατάλης.

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, η ΕΡΤ, είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης.
Κι αυτό τελειώνει σήμερα…

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ ;;;

Δημοσιεύθηκε στην Ε.τ.Κ  η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο ΔΕΚΟ με απόφαση του αρμόδιου υπουργού...

Σύμφωνα με κάποια σενάρια που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ανάμεσα στα κομματόσκυλα του δημοσίου η πράξη νομοθετικού περιεχομένου αυτή συνδέεται με την τύχη της ΕΡΤ...


Άμεσα εξέφρασαν την "έντονη αντίθεσή τους" στο  κλείσιμο της ΕΡΤ η Δημοκρατική Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ (άργησε το ΚΚΕ και οι λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις") αφού η ΕΡΤ (και γενικά οι ΔΕΚΟ) αποτελούν προνομιακό χώρο  ...

Άστα αυτά Αυγούλα και μίλα καθαρά...

Χάρηκες η στεναχωρήθηκες από την απόσυρση ενδιαφέροντος για την ΔΕΠΑ;;;

Γιατί από "διαπιστώσεις" όλοι έχουν πλεόνασμα...

Το ζητούμενο είναι οι ΘΕΣΕΙΣ και οι ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που έχει και που κάνει ο καθένας για τα συγκεκριμένα προβλήματα...

Στο συγκεκριμένο (μεγάλο) ζήτημα , σε ολόκληρο το πρωτοσέλιδο η εφημερίδα ΔΕΝ παίρνει θέση αν είναι ΚΑΛΟ που αποσύρθηκε η GASPROM η αν είναι ΚΑΚΟ...
Δεν έχει ΚΑΜΙΑ άποψη...

Πιστή στο δόγμα "Φταίνε ο ΞΕΝΟΙ"...

Μια φορά ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ;;;

Για ΠΑΝΤΑ λαϊκιστής...

Αυτό το χούι δεν κόβεται από τις Φυλλάδες...

Ο λαϊκισμός έχει ποτίσει ακόμα και τους τοίχους των γραφείων που στεγάζονται...

Πιστή στην παράδοση και η Βραδυνή πως θα μπορούσε να κινηθεί διαφορετικά;;;

Ντροπή στον Δικηγόρο...

Ο Κ. Βαξεβάνης να έχει πάει από το ΠΡΩΙ στην Ευελπίδων για να δικαστεί (και να αθωωθεί φυσικά...) για κάτι ονοματάκια που δημοσίευσε, να έχει πάει μαζί και η Δωροθέα (σύμφωνα με το εκπληκτικό ρεπορτάζ της φυλλάδας) και να αναγκαστεί να ταλαιπωρείται , να προσπαθεί να εξηγήσει στο δικαστήριο ότι ΖΗΤΑ ΑΝΑΒΟΛΗ γιατί ...

ΟΛΑ στον ... Έφορο...

Καταθέσεις, δάνεια, κάρτες και καθημερινές δαπάνες στο στόχαστρο της Εφορίας ...
Με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή ελεγκτές, εφοριακοί, υπάληλλοι του ΣΔΟΕ, οικονομικοί εισαγγελείς, οικονομική αστυνομία κτλ να έχουν πρόσβαση σε καταθέσεις, δάνεια, κάρτες και άλλα στοιχεία καθημερινών δαπανών και εισοδημάτων προκειμένου να εντοπίζουν εστίες φοροδιαφυγής.

Στο ίδιο νομοσχέδιο περιελήφθηκε διάταξη με την οποία απαλλάσσονται οι φορολογούμενοι από την υποχρέωση υποβολής των τόκων καταθέσεων εφόσον το καθαρό ποσό (δηλαδή έχει αφαιρεθεί η αυτοτελής φορολογία 10% για το 2012 και 15% για το 2013) στους κωδικούς 659 - 660.

Αυτό προβλέπεται στο νομοσχέδιο σκούπα που κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή και ρυθμίζει θέματα φορολογικά αλλά και τους τρόπους ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ κρατών για την περιστολή της φοροδιαφυγής.

Καταθέσεις, δάνεια, κάρτες και καταναλωτικές δαπάνες νοικοκυριών και επιχειρήσεων μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας με στόχο να περιοριστεί η παραοικονομία που κάποιοι την ανεβάζουν στα 60 δισ. ευρώ ετησίως με απώλεια εσοδων για το κράτος περίπου 20 δισ. ευρώ.

Τι προβλέπουν οι διατάξεις του νομοσχεδίου «σκούπα»: