Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αν τους παίρνει , ας ξαναμιλήσουν για αστυνομική βία τα γατάκια (Αγκύρας...) των Εξαρχείων...

Γιατί αντίθετα με τους δικούς μας ΜΑΤατζήδες που κάθονται ακίνητοι να τους βρίζουν και να τους πετούν πέτρες...

Οι Τούρκοι ΔΕΝ παίζουν ...

Πολλή κλάψα τα ντόπια "επαναστατόπουλα" ...

Να γίνεται ΧΑΜΟΣ στην γειτονιά σου ...
Να έχουν  ένα "τεράστιο πάρτι" οι γείτονες για να διώξουν τους "κακούς" (διαλέξτε ποίους κακούς θέλετε εσείς) και στην γειτονιά μας απόλυτη ησυχία ;;;

Ξέρεις τι είναι να ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ οι κρατήσεις τουριστών στον γείτονα και να ανεβαίνουν οι κρατήσεις σε σένα ;;;

Δείξτε μου ΕΝΑ διαδηλωτή στην Τουρκία να καίει την σημαία του...

Μια εβδομάδα περίπου , διαβάζουμε εκτενείς αναλύσεις για τις ταραχές στην Τουρκία ... 

Αναλύσεις που καλύπτουν όλες τις πολιτικές απόψεις και τις κομματικές αποχρώσεις...

Δεκάδες Site , Blogs , Scocial Media , κανάλια και απλοί διαδηλωτές έχουν δημοσιεύσει χιλιάδες φωτογραφίες και Video από τις μάχες και τις αγριότητες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας...

ΑΝ γινόταν στην Ελλάδα αυτά , λίγες μέρες μετά την επίσκεψη στις ΗΠΑ ...

Φαντάζεστε οι παπατζήδες της δημοσιογραφίας και της πολιτικής τι σενάρια θα διακινούσαν ;;;

Εδώ (χωρίς να υπάρχει τέτοιος προγραμματισμός)  ΔΕΝ πήγε (ακόμα) ο Σαμαράς στις ΗΠΑ μαζί/πριν/μετά τον Ερντογάν και οι παπαγάλοι διακινούσαν χαιρέκακα ότι οι Αμερικάνοι είναι χολωμένοι με τον Σαμαρά και του "έδειξαν πόρτα"...

Αυτιστικά άρθρα όπως αυτό "Την ίδια ώρα ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ. Ερντογάν έγινε δεκτός, με ιδιαίτερη επισημότητα και εγκαρδιότητα στο Λευκό Οίκο ενώ η Ουάσιγκτον φρόντισε να καταστήσει σαφές, σε όλους τους τόνους, τη σημασία που αποδίδει στην επίσκεψή του." πουλούσαν στους ανεγκέφαλους οπαδούς την θεωρία ότι ο "κακός" Σαμαράς τιμωρείται από τους Αμερικάνους ενώ ο "καλός" Ερδογάν επιβραβεύεται ...

Τρεις ακόμα νεκροί – Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης δεν παίρνει άλλες αναβολές!

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η εγκληματικότητα στην Ελλάδα, κι όσο κι αν το διαβάζουμε συχνά αυτό ή το ακούμε, δε μπορούμε να το χωνέψουμε. Η κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη από τα απανωτά άγρια εγκλήματα που γίνονται σε όλη τη χώρα. Πλέον κανείς δε νιώθει ασφαλής πουθενά, ούτε μέσα στο σπίτι του, ούτε έξω από αυτό, ούτε καν μέσα μεσημέρι.

Το δύο εγκλήματα που έγιναν το Σαββατοκύριακό σε Εύβοια και Αθήνα είναι η κορυφή του παγόβουνου. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, κι όμως, κάποιοι συνεχίζουν να ασχολούνται με το αντιρατσιστικό, τις ανοησίες της Ρεπούση ή τις ψυχολογικές μεταπτώσεις του Βενιζέλου και την προσπάθεια του Τσίπρα να γίνει ο Έλληνας Τσε Γκεβάρα.

Στο Αλιβέρι, το «σκυλί δάγκωσε το αφεντικό», στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας νεαρός Πακιστανός που έβγαζε μεροκάματο ως κηπουρός στη βίλα ενός ζευγαριού, τους σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα για 100-150 ευρώ.

Η Μαρία Ρεπούση με άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών», απαντά στην επίθεση που της έγινε από την Real...

Στην επίθεση που δέχεται (κυρίως από την Real απαντά η Μ. Ρεπούση...

Η εφημερίδα των Κουρή -Χατζηνικολάου άφησε αιχμές και υπονοούμενα μιλώντας για "Καθηγήτρια σε χρόνο ρεκόρ"...

Καλό πάντως είναι να ακούγεται και η άλλη άποψη πρίν καταδικάσουμε κάποιον...

Η Νέα Δημοκρατία προδίδει τους ψηφοφόρους της...

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να αισθάνονται οι περισσότερο προδομένοι Έλληνες της σύγχρονης ιστορίας. Συνεχώς ψηφίζουν ένα κόμμα που ανελλιπώς το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να τους πετά στον κάλαθο των αχρήστων μετά τις εκλογές.

Κάποτε διαβάζαμε ότι ο «Αντίπαλος του Σαμαρά δεν είναι ο Γιώργος, είναι ο «εκπασοκισμός» της κοινωνίας» και ότι προτεραιότητα της νέας ηγεσίας θα ήταν ο «αποΠΑΣΟΚισμός της ΝΔ».
Η ΝΔ μετά από πολύ καιρό αποκτούσε μια ηγεσία - μας έλεγαν - που θα ήταν υπερήφανη για την αρχές και αξίες της παράταξης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε μια σπάνια γι’ αυτόν στιγμή ειλικρίνειας είπε ότι η υπάρχουσα κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ σε όλη αυτή την περίοδο της κρίσης ήταν η άγρια λεηλασία του ιδιωτικού τομέα προκειμένου να συντηρηθεί, όσο το δυνατόν, το κράτος διαφθοράς και σπατάλης που έκτισε από το 1981 και μετά. Τα πρώτα θύματα αυτής της πολιτικής ήταν οι επιπλέον 900,000 άνεργοι του ιδιωτικού τομέα. Η Νέα Δημοκρατία ακολουθώντας την παράδοση της στο να είναι ένας απλός διαχειριστής του Πασοκικού κράτους συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον των ελεύθερων επαγγελματιών, της ιδιωτικής περιουσίας, της αποταμίευσης και της παραγωγικής εργασίας.