Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ότι τα "αναρχο-αριστερο" ΑΝΤΙ-κάτι δεν έχουν ιδιαίτερη ευφυΐα ήταν γνωστό :-)

Ότι θα διαμαρτυρόταν σήμερα για τις πρακτικές της χώρας που ΘΑΥΜΑΖΑΝ προχθές ξεπερνά ακόμα και την βλακεία τους :-)

Στο ΣΥΡΙΖΑ ταιριάζει απόλυτα το : "κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες"...

Στη Μαδρίτη ο Αλέξης Τσίπρας ...

Από κεί έκανε άλλο ένα "φάουλ" στην πολιτική πρακτική , αφού δεν τήρησε τον άγραφο κανόνα (οι πολιτικοί δεν αναφέρονται στα εσωτερικά της χώρας όταν βρίσκονται στο εξωτερικό) κάνοντας   επίθεση στην κυβέρνηση για το κλίμα αισιοδοξίας που έχει δημιουργηθεί στην χώρα !!!

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εκδήλωση αριστερών οικονομολόγων στη Μαδρίτη ,  διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει την εκ περιτροπής προεδρία της Ε.Ε. το α’ εξάμηνο του 2014, σε περίπτωση που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Εγκρίθηκε η πίστωση για το τέμενος στο Βοτανικό !!! allahu akbar ...

Να τα τα ευχάριστα...
Στο τέλος του μηνός τα μάθαμε ...

Επιτέλους εγκρίθηκε η πίστωση για τη δημοπράτηση της κατασκευής του τεμένους στο Βοτανικό.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε απόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 946.000 ευρώ για τη δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού.

Τέρμα τα φουγάρα σύντροφοι...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατάλαβε ότι το όχημα βιομηχανία μπορεί μόνο του να σύρει τις οικονομίες και στοχεύει σε συμμετοχή της μεταποίησης κατά 20% στο ΑΕΠ. Στην Ελλάδα με το 8,7% συμμετοχή της βιομηχανίας στο ΑΕΠ και την εντονότατη τάση αποβιομηχάνισης το 20% που είχαμε επιτύχει (όταν είχαμε φουγάρα) μοιάζει μόνο με όνειρο.

Ποιος πιστεύει πια στην βιομηχανία του τόπου. Ποιος νοιάζεται γι΄ αυτό που λέγεται βιομηχανία. Ποιος θυμάται ότι κάποτε, μέχρι το 1975, είχαμε και υπουργείο Βιομηχανίας. Το υπουργείο που αφανίσαμε σιγά-σιγά και το διαλύσαμε το 1982 μετατρέποντάς το σε μια απλή Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας. Αυτόν τον τελευταίο «σκελετό» της κρατικής μηχανής, με αρμοδιότητα την βιομηχανία, τον κράτησαν κυριολεκτικά στις πλάτες τους οι «πρόσφυγες» υπάλληλοι του πρώην υπουργείου Βιομηχανίας που τώρα καλούνται να τον «ενταφιάσουν» γιατί διαλύεται και η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Έτσι γιατί στην Ελλάδα η βιομηχανία και τα φουγάρα ήταν, είναι και θα είναι διαβολικό κατασκεύασμα. 

Ταλαιπωρία για συνταξιούχους με προβλήματα στα στοιχεία τους...

Προσωρινή αναστολή 96.000 συντάξεων λόγω μη συμπλήρωσης ΑΜΚΑ και ΑΦΜ ...

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Ταμείο τους προκειμένου να συμπληρώσουν τα στοιχεία που λείπουν, ώστε να συνεχίσουν να λαμβάνουν κανονικά τη σύνταξή τους.

Στην φωτό βλέπετε ηλικιωμένο κύριο που είναι συνταξιούχος εδώ και ΕΝΑ χρόνο και διαμαρτύρεται ζωντανά στα κανάλια γιατί τον ταλαιπωρεί αυτό το παλιοκράτος...

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς ...

Τι έγινε με τον ΧΑυγίτη με το βουλευτή ;;;

Το όπλο του :

Αντί να κάνετε ΒΑΒΟΥΡΑ ...

Δεν κάνετε Ρεφενέ μπάς και βοηθήσετε τον άνθρωπο ;;;



Για να σας δώσω να καταλάβετε την διαφορά νοοτροπίας :