Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Η έκθεση του ΔΝΤ έδωσε ατελείωτο πόνο στους Ανεύθυνους Έλληνες Λαϊκιστές !!!

Το σχόλιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας για την έκθεση του Ταμείου 'ήταν πικρόχολο και εκτός πραγματικότητας όπως και το κόμμα που θέλει να μας κάνει μία Βόρεια Κορέα της Μεσογείου...

«Τόσο τα συγχαρητήρια του ΔΝΤ προς την κυβερνητική πολιτική που χρεοκοπεί το λαό για να θωρακίσει την ανταγωνιστικότητα των μονοπωλίων, όσο και οι υποδείξεις για κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης υπογραμμίζουν την ανάγκη να προχωρήσει γρήγορα η ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ας εξηγήσει κάποιος επιτέλους στο ΚΚΕ ότι ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ υπάρχουν ΜΟΝΟ στα ολοκληρωτικά καθεστώτα που μας διαφημίζει...
Στην Ε.Ε υπάρχει κάτι που ΔΕΝ μπορεί να κατανοήσει το ΚΚΕ.

Τόλμησε και είπε αυτό που αισθανόταν η Κική Δημουλά ...


Και έπεσαν πάνω της να την φάνε όλοι οι επαγγελματίες  ..."προοδευτικοί" και "ευαίσθητοι" της χώρας ...

Διαβάζω στα διάφορα φόρα ότι προκάλεσαν αίσθηση δηλώσεις που φέρεται να έκανε η ποιήτρια Κική Δημουλά για τους μετανάστες στη διάρκεια εκδήλωσης γνωριμίας με τη γειτονιά της Κυψέλης.

Σύμφωνα με σχόλιο που δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η Κική Δημουλά στη διάρκεια περιήγησης στην Κυψέλη φέρεται να είπε ότι "δεν αντέχει τους μετανάστες" στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος της στήλης «Τρίτη Ματιά», Άννα Δαμιανίδη, η οποία ήταν παρούσα στην ξενάγηση των Atenistas στην Κυψέλη, μετά την περιήγηση η ποιήτρια είπε ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, είναι τόσοι πολλοί που πιάνουν και τα παγκάκια και δεν μπορεί να κάτσει κανείς στην πλατεία.

Ακόμα και η Ελευθεροτυπία την έχει πρωτοσέλιδο...

Και δεν μπορεί να το κρύψει η να το διαστρεβλώσει αρκετά υπέρ των θέσεων που συνηθίζει να προπαγανδίζει...

Αρέσει δεν αρέσει , η έκθεση του ΔΝΤ είναι πολύ ζυγισμένη και πλησιάζει πάρα πολύ στην πραγματικότητα της χώρας...

Γιατί όπως όλοι διαπιστώσαμε , οι κυβερνήσεις πολύ εύκολα ψήφισαν τα δημοσιονομικά μέτρα που περιέκοψαν μισθούς , συντάξεις και που αύξησαν την φορολογία οδηγώντας στην μεγαλύτερη ύφεση που γνώρισε  η χώρα , αλλά στις διαρθρωτικές αλλαγές έχει μείνει ΠΙΣΩ ανεξαρτήτως ποιος κυβερνά η αντιπολιτεύεται ...