Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Όταν έξω από την Βουλή τσίριζαν "να καεί ... Να καεί..." , αυτό περίμεναν να δούν ;;;

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την ελληνική βουλή να ανατινάσσεται .

Το βίντεο αποτελεί σκηνή από την ταινία μικρού μήκους "Η ημέρα της κρίσης" του σκηνοθέτη Ζουάν Κουρτις.

Δείτε το βίντεο:

Σάλταρε Πασχαλιάτικα η Ρένα ;;;


Και επανήλθε στην επικαιρότητα με  ανακοίνωσή της ,  που ούτε λίγο ούτε πολύ , υποστηρίζει ότι η  σιωπή της κυβέρνησης για τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς κατά της Συρίας ισοδυναμεί με συνενοχή σε ένα έγκλημα κατά του διεθνούς δικαίου και κατά της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας μίας χώρας...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου αναφέρει ότι η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει άμεσα να καταδικάσει άνευ όρων την Ισραηλινή επίθεση και να διαμηνύσει σε όλους τόνους την ανάγκη ειρηνικής και με διαπραγματεύσεις επίλυσης του εμφυλίου στη Συρία και αποφυγής της συνέχισης μιας αιματοχυσίας που μέχρι σήμερα έχει στοιχίσει τη ζωή σε εβδομήντα χιλιάδες ανθρώπους.

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Τι έκανε λέει ;;; Έληξε ;;; Το άλλο με τον Τοτό...

Δεν πρόλαβε να χαρεί ο  Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί  για την "λήξη" της λιτότητας και ο  Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έστειλε μήνυμα στην  Γαλλία ότι δεν πρέπει "να εγκαταλείψει τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων", μετά την διετή παράταση που έδωσαν οι Βρυξέλλες στο Παρίσι για τη μείωση του δημόσιου ελλείμματος...

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή "έχει τονίσει πως κάθε αναβολή της επίτευξης του στόχου για μείωση του ελλείμματος θα πρέπει να συνοδεύεται από σαφείς δεσμεύσεις για αναγκαίες μεταρρυθμίσεις", υπογράμμισε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην γαλλική οικονομική εφημερίδα Les Echos, αλλά "ένα πράγμα είναι ήδη ξεκάθαρο:

Μοσκοβισί: "Σφύριξα κ΄έληξε - έληξε"...


Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε για την απόφαση της Ε.Ε. να δώσει στην Γαλλία περιθώριο δύο ακόμα ετών για να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα κάτω από το 3%.

Σημαίνει το "Τέλος του δόγματος της λιτότητας στην Ε.Ε" τόνισε ...