Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«The party is over» ... Οι Κύπριοι το πήραν είδηση αμέσως... Οι Έλληνες πότε;;;

Ενα κείμενο-άποψη για την κυπριακή κρίση, και μάλιστα γραμμένο στην κυπριακή διάλεκτο, που δημοσιεύει η εφημερίδα Φιλελεύθερος, κάνει θραύση στο Facebook

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:
 
Εδώ τζιε πάρα πολλά χρόνια, ΟΛΟΙ οι πιο κάτω εκάμναμεν ένα μεγάλο ΠΑΡΤΥ, το οποίον είχαμε την ψευδαίσθηση ότι εν θα ετέλειωνεν ποττέ:

1. Εβάλλαμε εμείς τζιε οι ξένοι (Ρώσσοι, Καλαμαράδες, Εγγλέζοι κ.λπ.) τις καταθέσεις μας στις 2 μεγάλες τράπεζες μας, Τράπεζα Κύπρου (ΤΚ) τζιε Λαϊκή Τράπεζα (ΛΤ) έναντι ενός εξωπραγματικά ψηλού επιτοκίου που εν υπήρχε πουθενά στην Ευρωζώνη.

Πόσο πιο ευγενικά να του πούν ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ;;;


Σοβαρή εμπλοκή έχει προκύψει όπως όλα δείχνουν με τον υπουργό Διοικητική Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη.

Αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα αποτελεί το επικαιροποιημένο σχέδιο για την αναδιάρθρωση του Δημοσίου. Οι Πολ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Κλάους Μορς χαρακτήρισαν τουλάχιστον ασαφές το πλάνο των υποχρεωτικών αποχωρήσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Την ίδια μέρα Τσίπρας από την Αθήνα κ' Πάνος Καμμένος από την Κύπρο επέμεναν στο λάθος τους...


Σαστισμένοι οι Κύπριοι παρακολουθούν αυτές τις μέρες τις αποκαλύψεις για πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν τη μεγαλόνησο στη σημερινή κατάσταση.

Και πρέπει να είναι τόσο πολύ σαστισμένοι, που πιθανόν να αδυνατούν να αντιληφθούν τους λόγους αυτής της επίθεσης αγάπης που δέχονται από διάφορες ελληνικές πολιτικές δυνάμεις.

Πολιτικές δυνάμεις, που είτε ανακάλυψαν ξαφνικά την κυπριακή τραγωδία (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) – το αστείο είναι πως ο κ. Τσίπρας αποκάλεσε όλους εμάς που δεκαετίες ασχολούμεθα με το Κυπριακό «ανιστόρητους» - είτε παριστάνουν τους πολεμάρχους «εκστρατεύοντας» στο νησί, δηλώνοντας πως γνωρίζουν τη μόνη αλήθεια – την οποία και οι Κύπριοι τώρα πληροφορούνται.

Δώστε βάση στην χαμηλή τεστοστερόνη ...


Μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν αρθρίτιδα μετά τη μέση ηλικία διατρέχουν όσοι άνδρες παρουσιάζουν χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης .

Σύμφωνα με νέα σουηδική έρευνα, η οποία δημοσιεύεται στην επιστημονική έκδοση Annals of the Rheumatic Diseases, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που προσβάλλονται από αρθρίτιδα, έχουν χαμηλότερα επίπεδα της συγκεκριμένης ορμόνης.

Ζητωωωωωωωωωωωω Εσένα θέλουμε...

Ναι αγαπητοί Έλληνες...

Από τον Ριζοσπάστη...

Ψηφίστε μας ...

Κάτω οι Φόροι και τα Χαράτσια...

Μου την δίνουν τα παραμύθια...


Η ΔΗΜΑΡ είχε τονίσει ότι δεν θα συμφωνήσει με την παράταση του Ειδικού Τέλους Ακινήτων μέσα στο 2013. Το ΠΑΣΟΚ είπε ότι θα κάνει ότι η ΔΗΜΑΡ.

Χθες λοιπόν συμφώνησαν να μετονομάσουν τον φόρο σε Ενιαίο Φόρο Ακινήτων και να αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού. Η μετονομασία θα γίνει από φέτος και ο τρόπος υπολογισμού θα δούμε...

Ο κυρ Φώτης λοιπόν συμφώνησε. Και εκτός του ότι συμφώνησε το παρουσίασε και ως μεγάλη νίκη της ΔΗΜΑΡ!

Φυσικά δεν έχει σημασία αν δεν έχετε ευρώ να πληρώστε το ειδικό τέλος. Θα έχετε για να πληρώσετε τον ενιαίο φόρο!!!

"Βρέχει" Κόμματα !!!

Πιο πρόσφατα έπεσαν από τον "ουρανό" :

Η/το ΡΙΚΣΣΥ του Α. Λοβέρδου...

Το "ΝΕΑ ΜΕΡΑ" , κόμμα γενόσημο από  Α.Ε Π.Καμμένος , από την διάσπαση (του ατόμου) ...

Και από χθές ...

"ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β" του μέντορα του Αλέξη...