Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Pizza...

Αργούν να ξεκινήσουν και πείνασαν στο EuroGroup... Η Φωτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ...

Τις δραματικές ώρες της Κύπρου (και της Ελλάδας) ...

Εκμεταλλεύονται πολλά ΜΑΙΜΟΥ πατριωτικά Blog και Site (στην πραγματικότητα ξεπουλημένα σε συμφέροντα) αλλά και πολλές πολιτικές σαπουνόφουσκες...

Με σκληρούς έως αισχρούς χαρακτηρισμούς προς τους Ευρωπαίους του EUROGROUP που ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ένα μέρος από τα χρέη της Κύπρου και ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ -ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ και ΨΕΜΑΤΑ για επενδύσεις και κεφάλαια από Κινέζους , Πετρέλαια κλπ κλπ...

Το "Ηρωικό" ΟΧΙ ίσως πάρει και άλλους στο λαιμό του...

Με πιθανότερους να "κολλήσουν" τον υιό  αυτούς στον συνημμένο πίνακα...
Και μαντέψτε ποια χώρα παίρνει την Πρωτιά:

Η νάρκη που πάτησε ο κόκκινος Χριστόφιας...

Η πρώτη φορά στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας που ο λαός εμπιστεύτηκε την τύχη του σε εκπρόσωπο του μεγαλύτερου κομμουνιστικού κόμματος της Ευρώπης, του ΑΚΕΛ, σημαδεύτηκε με δύο καταστροφές.

Τα μηνύματα και οι ψυχρές δηλώσεις της Μόσχας προφανώς δεν εκτιμήθηκαν όπως θα έπρεπε από τη Λευκωσία, που ζούσε στις ψευδαισθήσεις της Σοβιετικής Ενωσης.
Αυτήν της έκρηξης στο Μαρί και την ακόμη χειρότερη, αυτήν της κατάρρευσης της κυπριακής οικονομίας και υπονόμευσης του χρηματοπιστωτικού μοντέλου ανάπτυξης που συνέβαλε στο «κυπριακό θαύμα».

Αδελφοί Κύπριοι ζητήστε τώρα τα ρέστα για το (ΝΟ) Plan B...

Από τους ΨΕΥΤΕΣ , τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , τους ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ της Ελλάδας και της Κύπρου που σας έπεισαν ότι το Plan A ήταν "κακό" (και ΗΤΑΝ ...) και σας έσπρωξαν στο "Plan B".

Μόνο που "ξέχασαν" να σας ενημερώσουν , ότι για να απορρίψεις ένα (κακό...) Plan A πρέπει να ΥΠΑΡΧΕΙ ένα Plan B...

Έστω και ΚΑΚΟ.

Και οι πειραματιζόμενοι "στου κασίδη το κεφάλι"  με το  Plan A άφηναν κάποια περιθώρια ανάσας για την χώρα (για να πάρουν τα ΛΕΦΤΑ τους και όχι από "ευαισθησία") οι πειραματιζόμενοι "στου κασίδη το κεφάλι"  με το  Plan Β αποδείχθηκαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αφού δεν είχαν κάν "Plan B" !!!

Νέο μήνυμα Σόιμπλε προς την Κύπρο ...

«Οι κανόνες οφείλουν να γίνουν σεβαστοί, η βοήθεια πρέπει να είναι η αρμόζουσα»

Πόσο πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ να γίνει ;;;
Τους το λέει νέτα σκέτα. 

Εφαρμογή κανόνων= βοήθεια προς την Κύπρο...

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Welt am Sonntag ο κ. Σόιμπλε αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποτυχίας της προσπάθειας.
«Εδώ και τώρα, ενόσω οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα» εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποδεχθεί να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Κύπρο, είπε.

Και για όποιον δεν το κατάλαβε η Κύπρος κάνει Default (Light)...

Default εντός του Ευρώ!!!

Αυτό το πρωτότυπο πείραμα παίζει εδώ και μία εβδομάδα στην Κύπρο...

Αν κάποιος αμφισβητεί ότι οι Κύπριοι ζούν ένα default , μάλλον δεν πρόσεξε τις ΟΥΡΕΣ στα ΑΤΜ , τον ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ (έως μηδενισμό) του πλαστικού χρήματος στις συναλλαγές , τα ΑΔΕΙΑ σχεδόν ράφια στα Σ/Μ και τις ελλείψεις στα καύσιμα...

Ακόμα όμως και αυτά να μήν πρόσεξε δεν μπορεί να μήν άκουσε ότι υπάρχει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ στο ύψος του ποσού που μπορούν να κάνουν ανάληψη οι Κύπριοι και ότι χθες πέρασε νόμος για τον έλεγχο και τον ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ της κίνησης κεφαλαίου !!!