Ο Πάπας θα ονομάζεται ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ...

Χιλιάδες λαού υποδέχονται τον   Καρδινάλιο Μπεργκόλιο ... τον ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΝΕΟ ΠΑΠΑ!!!

Τα κοιτάσματα είναι ευρωπαϊκά και ο τυχοδιωκτισμός ανθελληνικός...


Ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει πως τα πετρέλαια της Ελλάδας είναι ευρωπαϊκά.

Και με κάθε ευκαιρία, διάφοροι καιροσκόποι, κραυγάζουν πως τα πετρέλαια δεν είναι ευρωπαϊκά, αλλά ελληνικά!

Ευχαριστούμε για την πληροφορία, αλλά δεν χρειαζόταν η διευκρίνιση.

Άλλωστε, και οι κραυγάζοντες δεν «διευκρινίζουν», απλώς λαϊκίζουν και παραπληροφορούν, κρούοντας δήθεν τον κώδωνα του κινδύνου προς τον λαό (στον οποίο επιμένουν να πωλούν προστασία) και αφήνοντας να εννοηθεί πως ο πετρελαϊκός πλούτος της χώρας απειλείται – οπότε καλό είναι να τους καλέσουμε να… τον σώσουν!

Προφανώς ο πρωθυπουργός γνωρίζει ότι οι ΑΟΖ αποτελούν εθνικές οντότητες και επομένως ανήκουν στις χώρες που τις ανακηρύσσουν.

Και προφανώς αυτό το γνωρίζουν και αυτοί στους οποίους αποστέλλεται το μήνυμα – ότι δηλαδή η ΕΕ δεν μπορεί, σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας, να έχει ΑΟΖ.

Το μήνυμα έχει γεωστρατηγική και πολιτική αξία – όχι νομική.

Και οι "ΝΑΖΙ" που θέλουν να μας φάνε τα "ασημικά";;;

Δεν θέλουν ΚΑΝΕΝΑ "Φιλέτο";;;

Ούτε τα καύσιμά μας , ούτε τα αεροδρόμιά μας (καλά τα λιμάνια μας ήδη τα "ξεπούλησε" ο Κ.Κ στους Κινέζους οπότε δεν τίθεται θέμα...), ούτε τις τράπεζές μας ;;;

Και οι "πατριώτες" του κ λου τι θα κάνουν ;;;


Ξεκινά τα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας η Χρυσή Αυγή ...

Με δελτίο τύπου ενημερώνει για την έναρξη των μαθημάτων...

Ένας Αξιωματικός Νεκρός και δυο Τραυματίες...


Απίστευτο αλλά και αυτό Ελληνικό !!!

Ένας Αξιωματικός του Ε.Σ νεκρός και δύο τραυματίες από ΕΚΡΗΞΗ πυρομαχικών ...

Οι τρείς Αξιωματικοί θα κατέστρεφαν παλαιά πυρομαχικά σε οργανωμένη και προκαθορισμένη  τοποθεσία και συγκεκριμένη διαδικασία καταστροφής...

Κάτι πήγε "στραβά" η φταίει  η απειρία ;;;

Είδαν "το φώς" άραγε οι ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ η μήπως φταίει η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εσόδων ;;;


Αλλαγές στα κριτήρια φορολόγησης των ΙΧ αυτοκινήτων εξετάζει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε από τη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

Σε απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο κ. Μαυραγάνης τόνισε πως υπάρχουν σκέψεις για αναπροσαρμογή στα κριτήρια φορολόγησης των αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης ενόψει της υιοθέτησης ενός νέου σταθερού φορολογικού νομοθετικού πλαισίου.

Ειδικότερα, ανάφερε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο το κριτήριο φορολόγησης των ΙΧ να μην βασίζεται αποκλειστικά στον κυβισμό του οχήματος αλλά και στην εργοστασιακή του αξία.

Έχει τεράστιο (Black) Χιούμορ η Ε.Ε !!!

Οι άνθρωποι ή μας κάνουν ΠΛΑΚΑ η ζούν σε ένα παράλληλο σύμπαν χωρίς καμία ιδέα της Ελληνικής πραγματικότητας...

Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν και να "απειλούν" την Ελλάδα που ΔΕΝ πληρώνει τα χρέη της προς τους ιδιώτες όταν η όλη ΠΙΕΣΗ της τρόικας είναι να φτάσει το κράτος σε πρωτογενή πλεονάσματα...

Πως να συκοφαντείτε πολιτικούς αντιπάλους ...


Ο George Orwell είχε πει το να λες την αλήθεια σε καιρούς καθολικής εξαπάτησης συνιστά πράξη επαναστατική. Να προσθέσουμε, ότι το να συκοφαντείς σε καιρούς καθολικής αποβλάκωσης συνιστά συνήθεια της Αυγής, του left.gr και της Κονσέρβας της Πανδώρας.

Πριν μπούμε στο κύριο θέμα αυτής της ανάρτησης που αφορά την συκοφάντηση του Ιωάννη Κωτούλα, ας αφιερώσουμε λίγες γραμμές για ορισμένες αποκαλύψεις που όχι μόνο θα συνταράξουν την ελληνική κοινωνία, αλλά γενικά την παγκόσμια κοινότητα.

Αποκάλυψη Α. Ο Ανδρέας Παπανδρέου στο βιβλίο του «Η Δημοκρατία στο Απόσπασμα» υποστηρίζει απροκάλυπτα την αμερικάνικη επέμβαση στον λεγόμενο εμφύλιο πόλεμο γράφοντας για «υποστήριξην ελευθέρων λαών δια να αποφύγουν εις ένοπλους μειονότητας ή εξωτερικάς πιέσεις. [...] η ύπαρξις του Ελληνικού κράτους απειλείται σήμερον από την τρομοκρατικήν δράσιν ολίγων χιλιάδων ενόπλων ανδρών υπό κομμουνιστικήν ηγεσίαν...»