Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η Χ.Α τα "χώνει" σε Τσίπρα και ΜΜΕ για τα ταξιδάκια ...

Εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Τα business class ταξιδάκια του Αλέξη και οι χαλαρές διακοπές του ανά την υφήλιο - την ώρα που η χώρα καίγεται - σηματοδοτούν την οριστική μετατροπή του Σύριζα σε νέο ΠΑΣΟΚ.

Ο ελληνικός λαός δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα και τα κανάλια διαφημίζουν τον Τσίπρα που είδε για τρία λεπτά τον Σόιμπλε και κάνει δημόσιες σχέσεις στις ΗΠΑ.

Περί πρωθυπουργεύοντος αρχι-«κηπουρού» το ανάγνωσμα ...


Δεν ξέρω τι παθαίνουν κάποιοι (και κάποιες) στο άκουσμα της λέξης «κηπουροί», αλλά σίγουρα πρέπει να τους προκαλεί μεγάλη σύγχυση.

Διότι αν λάβουμε υπ’ όψη μας όσα λέει ο κ. Ραγκούσης τον τελευταίο καιρό, το μοναδικό κόμμα που κυβέρνησε μεταπολιτευτικά την Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία, οι μόνοι ένοχοι σ’ αυτή τη χώρα είναι ο Καραμανλής και ο Σαμαράς, ο δε Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπουργός της… Νέας Δημοκρατίας!

Ο ίδιος δε, ήταν εντελώς απών από τη χώρα τα τελευταία χρόνια, δεν είχε καμιά συμμετοχή, δεν χρημάτισε γραμματέας του κόμματος από το οποίο αποχώρησε, δεν ήταν αυτός που συνόδευε τον κ. Παπανδρέου στις συναντήσεις του με οικονομικούς παράγοντες τον Φεβρουάριο του 2009, δεν υπήρξε επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές, δεν είχε πάντα την πρωτοκαθεδρία – ακόμη και σε μια ειδική ομάδα για τη… γρίπη!

Δεν ήταν αυτός που προεκλογικά δήλωνε με απόλυτη βεβαιότητα (Ημερησία, 29-30 Αυγούστου 2009) πως «ο πολίτης ξέρει τα προβλήματα και εμείς δηλώνουμε πως μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε προσδιορίσει με ακρίβεια τις πηγές χρηματοδότησης του προγράμματός μας: Εξοικονόμηση πόρων από τις σπατάλες, αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, πολιτική που θα δημιουργεί ανάπτυξη και πλεόνασμα, δίκαιη φορολογική πολιτική». 

Αφού ήξερε τι να κάνει, τώρα γιατί διαμαρτύρεται; Δεν είχε αναλάβει τη σωτηρία της χώρας από την καταστροφή;

Μόνο στην Ελλάδα (και ίσως στην Μπογκοτά...): Τρομοκρατική οργάνωση παρουσιάζει βιβλίο σε κρατικό κτήριο και στελέχη της να παρεμβαίνουν τηλεφωνικά !!!

Το δικό της... βιβλίο φαίνεται πως εκδίδει η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και θα το παρουσιάσει την Παρασκευή σε δημόσια βιβλιοπαρουσίαση, όπου μάλιστα θα μιλήσουν μέσω τηλεφώνου και μέλη της... και όλα αυτά σε χώρο που ανήκει και συντηρεί το κράτος!

Ζαλιστήκαμε από τις πρωτοσέλιδες κυβιστήσεις του Α.Τσίπρα ...

Δεν υπάρχει πιο πετυχημένο πρωτοσέλιδο από το σημερινό των "Νέων" !!!




Όλες οι "Ασκήσεις" του και σε πλάγιο ίππο και επί εδάφους στην πρώτη σελίδα !!!

Οι μαθητευόμενοι "Μάγοι" του Υπ. Οικονομικών παράγουν ΥΦΕΣΗ...

Και ΜΕΙΩΜΕΝΑ Έσοδα!!!

Δείτε αναλυτικά το γράφημα των εσόδων του κράτους...

Η υπερφορολόγιση των φυσικών προσώπων αύξησε τον Μ.Ο κατά +20,3% !!!

Αντιθέτως η υπερφορολόγιση  των ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ γύρισε μπούμερανγκ αφού πλέον η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία έχει ΖΗΜΙΕΣ...

Η εικόνα λοιπόν του -37,8% είναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ αφού όσες επιχειρήσεις έχουν ΚΕΡΔΗ υπόκεινται σε ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ φορολογική πολιτική...

Όλα βαίνουν καλώς... Συνεχίστε την "καλή" δουλειά οι της αντιπολίτευσης...

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την εντελώς λανθασμένη τακτική (του ΣΥΝΟΛΟΥ) της αντιπολίτευσης στην πολιτική αρένα...

Όταν η κυβέρνηση αυτή έχει καταφέρει να ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ακόμα και αυτούς που την στηρίζουν με τους εντελώς παρανοϊκούς και φορομπηχτικούς νόμους που  με καταιγιστικούς ρυθμούς φέρνουν στην βουλή , όταν η ΑΝΕΡΓΙΑ έχει κάνει ΙΣΤΟΡΙΚΑ ρεκόρ , όταν οι ΑΠΕΡΓΙΕΣ είναι κάτι καθημερινό , θα πρέπει να είναι ΠΟΛΥ ΑΝΙΚΑΝΗ η αντιπολίτευση για να ΥΠΟΧΩΡΕΙ στις δημοσκοπήσεις και το κόμμα που κάνει όλα αυτά τα "κακά" να παίρνει ξανά ΚΕΦΑΛΙ...

Και όμως ακόμα και τώρα μπορεί να ικανοποιήσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα ο Α. Σαμαράς...

'Όταν δήλωνε ότι θα κάνει ΜΙΑ μόνο εξεταστική για το ΠΩΣ φτάσαμε στο μνημόνιο είχε την στήριξη ΟΛΩΝ των Ελλήνων (καλά ... πλήν των ΤΟΤΕ ΠΑΣΟΚων και σήμερα ΣΥΡΙΖΑίων ΟΠΑΔΩΝ)...

Και πέρασε ο καιρός και έγιναν οι εκλογές και κυβερνά σήμερα αλλά την "ΜΙΑ εξεταστική" ΔΕΝ την εξαγγέλλει φοβούμενος την κατάρρευση της κυβέρνησης και την οικονομική καταστροφή της χώρας...