Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η υπερφορολόγηση της οικονομίας και των εντιμότερων φορολογουμένων, συνεχίζεται και εντείνεται ...

Το Γραφείο Τύπου του ευρωβουλευτή Θόδωρου Σκυλακάκη, μέλους της Ομάδας της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ενώ η κοινή γνώμη ασχολείται με την φαρσοτραγωδία του χειρισμού της λίστας Λαγκάρντ και τις αψιμαχίες με τους πασίγνωστους «αγνώστους», η οικονομική καταστροφή, που προκαλούν η αύξηση της ανεργίας και η επιδείνωση της ύφεσης, κορυφώνεται.

Ρεαλιστικά μιλώντας: Το Φορολογικό αυτό θα είναι η αρχή του τέλους της Ν.Δ σαν "μεγάλο" κόμμα...

Μου είναι εντελώς αδύνατο να κατανοήσω πώς ένα κόμμα  που ΔΕΝ θεωρεί ότι είναι ένα Κομουνιστικό κόμμα μπορεί να φέρνει προς ψήφιση ένα φορολογικό που στην ουσία (θα το διαπιστώσουν και στην ΠΡΑΞΗ...) δημεύει την ιδιωτική περιουσία και ποινικοποιεί το  ΚΕΡΔΟΣ!!!

Τέτοιο κυνηγητό στους "πλούσιους" των 3.000 -3.500 €/ μήνα δεν έχει κάνει ούτε η Βόρεια Κορέα αλλά ούτε κάν η Κούβα!!!

Η κατάσταση στην Ελλάδα σε λίγο καιρό θα θυμίζει τις χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης την εποχή που κατέρρεε ο Κομμουνισμός...

Καταλάβατε γιατί καλπάζει στις δημοσκοπήσεις η Χ.Α κύριοι της κυβέρνησης ;;;

Γιατί πιάνει την αίσθηση της ΑΔΙΚΙΑΣ που υπάρχει στην κοινωνία και την ΑΝΤΙΔΡΑ ανάλογα...

Διαβάστε την ανακοίνωση ...


Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία-προσθήκη στο φορολογικό νομοσχέδιο με την οποία προτείνει τη φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης από το πρώτο ευρώ. 

Θεωρούμε απαράδεκτο να τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης οι βουλευτές, την ώρα που ο λαός τσακίζεται φορολογικά. Τίθεται επίσης και ζήτημα αντισυνταγματικότητας, καθώς σύμφωνα με το Άρθρο 4 του Συντάγματος "Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου"

Μπροστά στην επιτομή της αναξιοπιστίας, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά ...


Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι το καινούργιο.

Η αναξιοπιστία αποτελεί μια από τις πηγές της κακοδαιμονίας μας.

Φαίνεται πως είναι πλέον πολλοί οι θιασώτες της γκεμπελικής άποψης πως «η κοινή γνώμη έχει κοντή μνήμη».

Και βέβαια, άλλοι τόσοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να θυμίζουν στους καιροσκόπους αυτά που έλεγαν μόλις την προηγουμένη, σε αντιδιαστολή με αυτά που λένε την επομένη.

Η οπερέτα με τις κάλπες για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ είναι η πιο εξόφθαλμη απόδειξη της απόλυτης αναξιοπιστίας και του είπα-ξείπα που κυριαρχούν στην ρηχή πολιτική μας ζωή.

Μια απίστευτη πλειοδοσία «παραπομπών», ένα αλισβερίσι υπογραφών και συνυπογραφών, δηλώσεις στήριξης του ενός προς την πρόταση του άλλου, ένα αλαλούμ όπου ουδείς είναι σε θέση πλέον να γνωρίζει αν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη άποψη και στάση στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης. 

Έτσι: 

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει παραπομπή στην προκαταρκτική των Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου.

Πέφτουν από τα σύννεφα !!! Πω Πω κάτι μελέτες !!!

Χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια και κάτι "ψιλά" για να συνειδητοποιηθεί η απίστευτα εγκληματική πολιτική των ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΩΝ...

Και μήν νομίζει κανείς πώς στεναχωρήθηκε κανείς από τα καλόπαιδα που κατέστρεψαν την αγορά για τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ που δημιούργησαν...

Δεν τους καίγεται καρφάκι για τους υδραυλικούς , ηλεκτρολόγους , μηχανικούς , μπογιατζήδες , πλακάδες , ξυλουργούς , μεταφορείς , αλουμινοκατασκευαστές , μεσίτες κλπ κλπ

Τί είναι πιο επικίνδυνο ;;;

Η αναρχία που προσπάθησαν να περάσουν σαν γενικευμένη εικόνα στην χώρα μας μερικές ομάδες ΓΝΩΣΤΩΝ (πλέον...) κόκκινων ΦΑΣΙΣΤΩΝ με νέα κατάληψη της Βίλας Αμαλίας αλλά και πράξεις (κατάληψη κόμματος !!!) που παραπέμπουν στην κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος , θυμίζοντας ΆΛΛΕΣ εποχές...

 η