Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Σκίζονται για την Υγειά μας οι Α.Ε !!!

Οι άνθρωποι είναι απίστευτα λαϊκιστές !!!

Είδαν τις ερωτήσεις της Ντόρας , την γρίνια ΟΛΩΝ των blog , τα δημοσιεύματα των φυλλάδων με την κακή ατμόσφαιρα στις μεγάλες πόλεις και είπαν να το εκμεταλλευθούν ...

Έτσι λοιπόν :  «Οι Π.Καμμένος Α.Ε , κατέθεσαν σήμερα τροπολογία στο φορολογικό, για τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, προκειμένου να μην παγώσει ο λαός μας τον χειμώνα και για την προστασία της δημόσιας υγείας»...

Θα μου πείτε και εσύ γκρινιάζεις , γιατί τα "ρίχνεις" σε αυτούς που κάνουν κάτι;;;

Μπράβο στην Ντόρα !!! Καιρός ήταν να μάθουμε τα "κατορθώματα" των ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΩΝ...

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε σήμερα ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα για την πορεία των δημόσιων εσόδων από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.


ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Οικονομικών
κ. Ιωάννη Στουρνάρα

ΘΕΜΑ: «Δημόσια έσοδα από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης».

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης αυξήθηκε το 2012 από τα 60 ευρώ στα 330 ευρώ ανά χιλιόλιτρο. Τα δημόσια έσοδα θα αυξάνονταν κατά 1,1 δισ. ευρώ.
Η πραγματικότητα, όμως, αποδεικνύει ότι η κάθετη πτώση της κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης κατά 70% δεν μπορεί να καλύψει το κενό στην υστέρηση των εσόδων, παρά το γεγονός ότι η τελική τιμή του καυσίμου είναι ιδιαίτερα υψηλή. Πρόσφατα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών δείχνουν ότι έως το τέλος Νοεμβρίου 2012, οι εισπράξεις από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης ανήλθαν σε 1,080 δισ. ευρώ.

Αφού είναι ευχαριστημένος ο κ. Θεοχάρης όλα καλά...


Στα 1,052 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν, σύμφωνα με το γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρη Θεοχάρη, τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι 31/12, έναντι 1,048 δισ. ευρώ το 2011.

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα εξέφρασε σε ανάρτησή του στο twitter o γ.γ. «Κλείσαμε θετικά με λιγότερη ταλαιπωρία», σχολίασε.

Υπενθυμίζεται ότι για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας ή την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας έχει δοθεί παράταση έως τις 8 Ιανουαρίου.

Μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας αναζητούνται περίπου 350 εκατ. ευρώ, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος είσπραξης συνολικά 1,25 δισ. ευρώ.

Ρε τους ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ (και ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!) τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ !!!


Κατ' Ευθίαν ΦΥΛΑΚΗ επειδή ήταν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ;;;!!! Καλά στο Πακιστάν δεν έχουν ΣΥΡΙΖΑίους και αλληλέγγυους ;;;

Πακιστάν: 15 χρόνια φυλακή επειδή μπήκε παράνομα στη χώρα


Ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές (χώρα που συνορεύει με την Ινδία), που ήταν χαμένος για 23 χρόνια, επανενώθηκε με την οικογένειά του, που τον είχε για νεκρό.

Ο Moslemuddin Sarkar, 52 ετών, έφτασε πίσω στη Ντάκα (πρωτεύουσα του Μπαγκλαντες), την Πρωτοχρονιά, μια μέρα μετά την....αποφυλάκισή του από τις Πακιστανικές φυλακές, από τις οποίες αποφυλακίστηκε με τη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού.

Γελιούνται οι φορομπήχτες. Οι Έλληνες πολίτες και πάλι θα ΝΙΚΗΣΟΥΝ...


Γίνεται οι μηδέποτε εργασθέντες στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομία να είναι πιο "ξύπνοι" από τους Έλληνες ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ της βιοπάλης ;;;

Η πράξη έχει αποδείξει ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Οι ΄(ΑΓΡΙΩΣ) φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες ΝΙΚΗΣΑΝ τους ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ και στο κομμάτι  της υπερφορολόγησης του πετρελαίου θέρμανσης όπου η κατανάλωση υποχώρησε κατά 80% , και στο θέμα των τελών κυκλοφορίας όπου κατατέθηκαν αυτή τη χρονιά 100,000 + πινακίδες αλλά και παλαιότερα ΝΙΚΗΣΑΝ τους φορομπήχτες όταν με τις αποδείξεις που έβαλαν στις δηλώσεις τους το κράτος αναγκάστηκε να κάνει ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ φόρου ...
Τώρα οι φορομπήχτες αποφάσισαν να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ την αποταμίευση...

Ατυχία για τον Αλέξη : Επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Τσάβες...

Και κυρίως ΑΤΥΧΙΑ για τους Έλληνες...

Τώρα που πλησιάζει η ώρα να κυβερνήσει την χώρα ο τσε Αλέξης φτάνουν τα νέα για την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Τσάβες ...

Αυτού του ηγέτη - φίλου του , που θα μας έστελνε μερικά πλοία πετρέλαιο να ζεσταθεί ο κόσμος όπως μας έταζε πρίν κάμποσο διάστημα ο Αλέξης (του 3%)...
Κρίμα...
Αυτή είναι η ανακοίνωση ...
ΟΧΙ από κάποιο Ιατρικό επιτελείο όπως θα ήταν αναμενόμενο αλλά από τον Υπουργό Πληροφοριών, Ερνέστο Βιγιέγκας. :