Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τι ανακάλυψαν στη βίλα Αμαλίας οι αστυνομικοί[εικόνες]...

Αστυνομικές δυνάμεις παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, ενήργησαν το πρωί της Πέμπτης έρευνα στο υπό κατάληψη κτήριο (Βίλα Αμαλίας), ιδιοκτησίας Δήμου Αθηναίων, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέυδεν.


Από δώ και μπρός ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ θα λέγεται ο Αλέξης ...(Και όχι ο Μητσοτάκ...)


Τα γνωστά σούργελα της ελληνικής τηλεόρασης όπως ο Λάκης ,  αυτός ντε που συνελήφθη στη Μύκονο σε σκάφος μαζί με άλλους και ναρκωτικά, όπως και ο εμφυτευμένος της Σαλονίκης με τα μπαρ που είναι βουτηγμένα στην παρανομία, εδώ και χρόνια μας λένε ότι ο Μητσοτάκης είναι ο γκαντέμης... 

Γιατί είναι γκαντέμης δεν ξέρει κανείς να πει συγκεκριμένα... 
Φυσικά η κομμουνιστική αντίληψή τους και η θολοκουλτούρα τους δεν τους επιτρέπει να πούνε κουβέντα για τον Αλέξη ο οποίος :

Αυτό είναι το "κεκτημένο" της αριστεράς: Επί 22 χρόνια "θαμώνας" σε φοιτητική εστία!!!

Την ώρα που χιλιάδες φοιτητές σχηματίζουν ουρά για μία θέση στις εστίες όλης της χώρας, ένας φοιτητής διέμενε ανενόχλητος για 22 ολόκληρα χρόνια μέσα δωμάτιο της φοιτητικής εστίας του πανεπιστημίου Πατρών.

Είναι ενδεικτικό ότι κατά τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, η ζήτηση για στέγαση στις φοιτητικές εστίες αυξήθηκε δραματικά -έως 19,9% στα πανεπιστήμια και έως 29,01% στα ΤΕΙ της χώρας – σε σύγκριση με τα, προ κρίσης, επίπεδα, με συνέπεια πολλοί φοιτητές να μένουν εκτός.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει πραγματική δολοφονική επίθεση σε μέλος της ...


Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει δολοφονική επίθεση σε μέλος της  από εγκληματική οργάνωση με έδρα το πανεπιστήμιο Βόλου !!!

Συμμορία 50 αναρχικών με δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκε σε 5 μέλη της Χρυσής Αυγής που κάθονταν σε καφετέρια δίπλα στο πανεπιστήμιο του Βόλου, το οποίο έχει μετατραπεί σε παρακρατική γιάφκα και ορμητήριο παρανομίας. 

Η ίδια εγκληματική οργάνωση, που είναι πασίγνωστη στις αρχές και δρα με την πολιτική κάλυψη του Σύριζα, το Σάββατο επιτέθηκε στο φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής.

Ελλάδα, Χριστούγεννα 1960 ...

Η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση είναι Σταδίου & Αιόλου τον Δεκέμβριο του 1960. Μόλις βγήκε στο διαδίκτυο έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής. Αμέσως έγινε λόγος περί ενός εξιδανικευμένου παρελθόντος αλλά η δημοφιλία της συγκεκριμένης φωτογραφίας λέει πολλά περισσότερα.

Η φωτογραφία του Κώστα Μπαλάφα έφερε στην επιφάνεια, με έναν πολύ προσιτό τρόπο, αυτό που λόγω της κρίσης γίνεται όλο και πιο αντιληπτό, δηλαδή την εξιδανίκευση του παρόντος στην σύγχρονη Ελλάδα. Θα είναι δύσκολο να βρεθεί άλλη χώρα στον κόσμο όπου σε ειρηνικές συνθήκες, να υπάρχει συνεχώς μια αχαλίνωτη και ανεξάντλητη δίψα για τον οιοδήποτε νεοτερισμό, και αυτή η δίψα για τον νεοτερισμό είναι πάντοτε πολύ πιο έντονη στην λεγόμενη ηγεσία του τόπου.