Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Σκληρή Αντεπίθεση της Χ.Α στην πρόκληση Βενιζέλου ...

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής.
Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις.

Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.

Μυλόπουλος Δεν φταίω εγώ , δεν είναι η μάνα μου μέσα και άλλες ανευθυνότητες...

Την άμεση επαναφορά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σε συνθήκες νομιμότητας και ομαλής λειτουργίας, ζητεί ο πρύτανης, Γιάννης Μυλόπουλος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, με αφορμή την κατάληψη του κτηρίου διοίκησης του Ιδρύματος για περισσότερες από 70 ημέρες. (Σημείωση Αντίλογου : Από ΠΟΙΟΥΣ τα "ζητά";;;)

Όπως υποστηρίζει ο κ. Μυλόπουλος, η πολυήμερη κατάληψη έχει προκαλέσει μη αναστρέψιμες διοικητικές, ακαδημαϊκές και οικονομικές επιπτώσεις.  (Σημείωση Αντίλογου : Και ΤΙ έκανε τόσο καιρό ο κ. πρύτανης για αυτό;;;)
Η σημερινή κατάσταση, τονίζει, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο ενώ σημειώνει πως η χειραγώγηση του ΑΠΘ από εξωπανεπιστημιακά συμφέροντα προσβάλλει τη συνταγματικά κατοχυρωμένη αυτοδιοίκηση των ΑΕΙ...

Καλό μήνα είπαμε ;;;

ΟΧΙ ;;;

Καλά κάναμε και δεν το είπαμε αφού ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ούτε οι επόμενοι θα είναι καλοί...

Ευελπιστώ ότι ο Αλέξης θα είναι αρκετά ευγενής ώστε να ευχαριστήσει ΔΗΜΟΣΙΑ από το συνέδριο αυτούς τους οικονομικούς εγκεφάλους της κυβέρνησης που κάνουν ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ για να τον φέρουν ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ όσο το δυνατόν ταχύτερα στην εξουσία...

e-Επιλογές της 30/11/2012