Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Quizάκι... (ΔΥΣΚΟΛΟ...)!!!

Σαββατοκύριακο έφτασε και υπάρχουν διάφορες προτάσεις για να τό κάποιος περάσει δημιουργικά...

Ποία πρόταση όμως είναι πιο ενδιαφέρουσα ;;;

Δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει ...

Ανεξαρτήτως του προγράμματος που έχει το κάθε κόμμα, υπάρχουν παράμετροι που αποδυναμώνουν την δυνατότητα του κάθε κόμματος να εφαρμόσει αυτά που θα ήθελε και θα έπρεπε να βρει λύσεις στο όποιο πρόβλημα προκύψει, που ενδεχομένως να κάνει αδύνατη την όποια πολιτική είχε προγραμματίσει να εφαρμόσει εξαρχής.

Περίπου αυτό εννόησε ο κ. Λαφαζάνης όταν είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Όχι τόσο ότι δεν είναι έτοιμος από στελέχη (στελέχη έχουν όλοι – φυτρώνουν στα δέντρα) αλλά το ότι οι τωρινές συνθήκες δεν θα επιτρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτό που θα ήθελε.

ΚΑΠΟΤΕ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ...

Δεκαετίες επί δεκαετιών, οι αριστεροί κατάφερναν πάντοτε με κάποιο τρόπο να διασπώνται. Σήμερα το ΚΚΕ Μ-Λ με το Μ-Λ ΚΚΕ ενώθηκαν, ο ΣΥΡΙΖΑ απορρόφησε αναρχικούς, μαοϊκούς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ενώ την ίδια ώρα η πάλαι ποτέ ενωμένη δεξιά έχει γίνει χίλια κομμάτια! Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΛΑ.Ο.Σ. (ό,τι έχει απομείνει τέλος πάντων...), αλλά και Χρυσή Αυγή, αν συμπεριλάβουμε και την ακροδεξιά. Και τώρα ξεφυτρώνει σύμφωνα...

Τους Πειρατές τους Θυμάστε ;;;

ΝΑΙ , το κόμμα που με μηδενική πρόσβαση στα ΜΜΕ , με κανένα στέλεχος του να είναι από αυτούς που έχουν πρόσβαση στους δημοσιογράφους και τα κανάλια , το κόμμα που παρά ταύτα ξεπέρασε τα διάφορα ΚΚΕ (μ-λ) κλπ και πήρε περίπου όσες ψήφους πήρε η αγαπημένη των "προοδευτικών" ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

Το κόμμα των πειρατών Ελλάδος ετοιμάζει το πρώτο του συνέδριο...


Σας ενημερώνουμε ότι, το 1ο Συνέδριο του Kόμματος Πειρατών Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας, στην Αθήνα, στις 3 και 4 Νοεμβρίου. Στη σελίδα https://www.pirateparty.gr/synedrio/index.html υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Στο Συνέδριο θα επικυρωθούν το καταστατικό και οι αρχές του κόμματος και θα αναδειχθεί η πρώτη εκλεγμένη Διοικούσα Επιτροπή. Πρόκειται για κορυφαία πολιτική διαδικασία για το κόμμα μας.

Έτσι από λαθρομετανάστες έγιναν ΝΟΜΙΜΟΙ...


Όποιος απορεί πώς γίνεται οι επιχειρήσεις "ΣΚΟΥΠΑ" της ΕΛ.ΑΣ να βρίσκουν  τόσους ΛΙΓΟΥΣ παράνομους μετανάστες (από τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ που ελέγχονται) ας διαβάσει προσεκτικά την παρακάτω είδηση..
Quote
Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής πλαστών πιστοποιητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, σε οικία στη Νέα Σμύρνη.
Τρεις άνδρες, αιγυπτιακής καταγωγής, ηλικίας 30, 28 και 18 ετών, συνελήφθησαν , ενώ αναζητείται ακόμα ένας ομοεθνής συνεργός τους.

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει παράρτημα της κεντροδεξιάς ...

Ένα "Think Tank" συμπέρανε : Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει παράρτημα της κεντροδεξιάς ...

Έτσι δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ,  το πρώην "ηγετικό στελεχος" του κόμματος   η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία χθες με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο γνωστοποίησε ότι αποχωρεί επειδή διαφωνεί απόλυτα με τα μέτρα.
« Δεν μπορούμε να αποσιωπούμε στα κόμματα και να τα βρίσκουμε, απλά για τη δομή της εξουσίας», τόνισε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, ενώ επέρριψε βαρύτατες ευθύνες στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την συρρίκνωσή του.

Κάνουν τις διαπιστώσεις και συνεχίζουν το ΙΔΙΟ λάθος!!!

Από αυτή εδώ την γωνιά του διαδικτύου έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στον παραλογισμό των φορομπηχτών... 
Η τεράστια αύξηση στους φόρους της βενζίνης , η εφαρμογή εντελώς παρανοϊκών "τεκμηρίων" , αλλά και τα υπερβολικά τέλη κυκλοφορίας έκαναν το κράτος να χάνει ΕΣΟΔΑ !!! 

Για παράδειγμα , αυτοκίνητο ΤΥΠΟΥ 4Χ4 παλαιότητας 5 ετών , παραγωγής Κορέας (όχι τίποτα "φιρμάτο")  που κατά την ημερομηνία αγοράς του είχε αξία 20.000 ευρώ , σήμερα , πέντε χρόνια μετά , και με κατάρρευση της οικονομίας , ο ιδιοκτήτης του καλείται να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας περί τα 1.000 ευρώ και έχει τεκμήριο περί τα 18.000 ευρώ !!! 

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι το αυτοκίνητο αυτό ΔΕΝ μπορεί να πωληθεί... 

Εκφράζει Ανησυχία ;;;

Φοβάται μήπως καταρρεύσει η κυβέρνηση Σαμαρά και εκφράζει την ανησυχία της η Αυγούλα ;;;

Μήπως είναι της άποψης Λαφαζάνη και εκφράζει με αυτόν τον τρόπο την ανησυχία της ότι πιθανόν να κληθούν οι ανέτοιμοι να κυβερνήσουν ;;;

e-Επιλογές της 01/11/2012