Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ζωντανά !!! Ο τυφώνας Σάντι από κάμερα στη Νέα Υόρκη ...

Update: 01-11-12 Τέλος του Επίκαιρου θέματος και της ζωντανής μετάδοσης...

Ένα μυστήριο πράγμα οι "Προοδευτικοί" ...

Υπερασπίζονται την καημένη και τον καημένο του πρωινάδικου της ΝΕΤ , που τους ΕΚΟΨΕ την εκπομπή (του μπαμπά τους ήταν η εκπομπή ;;;) ο κακός Αιμίλιος των εσωρούχων της Πετρούλας...

Ναι !!!

Την Πετρούλα του προσάπτουν σαν "κουσούρι"...

Το αστείο είναι ότι υπερασπίζονται με αυτόν τον τρόπο την ποιοτική που πρωί πρωί παρουσίαζε ΔΟΝΗΤΕΣ από το κρατικό κανάλι...
Τουλάχιστον ας παραδεχθούν ότι η Πετρούλα δεν "πουλούσε" ποιότητα , αλλά αυτό που ήταν...

Υ.Γ : Υπάρχουν και χειρότερα νέα για τους "κατατρεγμένους" της "προόδου"...
Τους υπερασπίζονται με θέρμη σε διάφορα  blog ΑΕροψεκασμένων !!!
Αλήθεια τί είναι χειρότερο ;;;
Να χάνεις την εκπομπή σου  η να σε "προστατεύουν" οι αλαλούμ λαϊκιστές ;;;

Συναδελφικά Μαχαιρώματα...

Όταν ακόμα και το Fimotro καρφώνει τον ήρωα του αντιμνημονιακού αγώνα για το Porsche Cayenne του...

Τότε δύσκολα τα πράγματα για αυτόν ...

Κάποιοι λένε ότι "τα άκουσε" ο Άδωνις από την Πόπη εξ αιτίας...

Αυτής της φωτογραφίας...

Τραβήχτηκε στα  τα δικαστήρια την ώρα που ο ελεύθερος πλέον Κώστας δέχεται ένα χάδι από την βουλευτή κ. Δούρου που περίμενε να απελευθερωθεί ο ηρωικός δημοσιογράφος ...

Ο εχθρός είναι εσωτερικός: Να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι (αληθινές) λίστες με τους ληστές!

Αν και τώρα, που η τύχη της χώρας κρέμεται από μια κλωστή, δεν τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι πολιτικοί και οικονομικοί (λέμε τώρα) παράγοντες για την κατάντια στην οποία οδήγησαν την πατρίδα μας με τη μωροφιλοδοξία, την απληστία και την εθνοπροδοτική στάση τους, τότε θα εκλείψει κάθε ελπίδα για ανάκαμψη. 

Αν και τώρα, που η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, δεν κληθούν να πληρώσουν αυτά που έκλεψαν οι φοροφυγάδες, τότε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης θα πέφτει σε ένα κενό δυσπιστίας και θα καταδικάζεται σε απαξίωση. 

Αν και τώρα, που βρεθήκαμε στο τελευταίο σκαλοπάτι, δεν ελεγχθούν και δημοσιοποιηθούν άμεσα όλες οι (πραγματικές) λίστες της ντροπής, για να πάει ο κάθε κατεργάρης (μνημονιακός και αντιμνημονιακός) στη θέση του, τότε ακόμη και πετρέλαια να ρέουν μέσα στα σπίτια μας, θα συνεχίσουν να πέφτουν μέσα σε μαύρες τρύπες. 

Όλοι αυτοί, που δεκαετίες τώρα φοροδιέφευγαν, έκλεβαν, έπαιρναν μίζες, παρίσταναν τους επιχειρηματίες κερδίζοντας χρήματα από τον λαό που υπερδανειζόταν και μετά έβγαζαν το μαύρο χρήμα στο εξωτερικό, πρέπει να πάρουν άμεσα το μήνυμα ότι το παιχνίδι τελείωσε. 

Είναι αυτοί που έπαιρναν θαλασσοδάνεια, έριχναν έξω τις επιχειρήσεις τους, άφηναν απλήρωτους τους εργαζομένους τους, δεν πλήρωναν τους φόρους τους και τελικά έχουν βρεθεί με περιουσίες στο εξωτερικό. 

Βενιζέλος αναλαμβάνει το τιμόνι του FBI !!!


Ο ομογενής Γεώργιος Βενιζέλος αναλαμβάνει το τιμόνι του FBI στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες στον τομέα της έρευνας και εξιχνίασης εγκλημάτων κάθε μορφής.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το τμήμα του FBI στη Νέα Υόρκη είναι πολύ μεγάλο, το μεγαλύτερο ίσως σε όλη τη χώρα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω πριν το τέλος της σταδιοδρομίας μου», δήλωσε στον «Εθνικό Κήρυκα».
Η σταδιοδρομία του στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών των ΗΠΑ ξεκίνησε το 1991 από τη Βοστώνη, όπου ασχολήθηκε με εγκλήματα του κοινού Ποινικού Κώδικα. Το 1997 προήχθη σε διευθυντική θέση στο τμήμα του FBI στην Ουάσιγκτον και ασχολήθηκε με το οργανωμένο ρωσικό έγκλημα. Υπηρέτησε επίσης επί επτά χρόνια σε διευθυντική θέση στη Νέα Υόρκη.
Μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» για τις προτεραιότητές του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι στην κορυφή βρίσκεται η πρόληψη κάποιας τρομοκρατικής ενέργειας.

Άρθρο του Η. Κασιδιάρη για το αυτόφωρο ...


Τρεις υποθέσεις αυτοφώρου: 

Βαξεβάνης, Κασιδιάρης, Παπαδόπουλος

Στην περίπτωση Βαξεβάνη έχουμε έναν δημοσιογράφο με ένα καυτό προϊόν στα χέρια, που ως «καλός ενημερωτής του λαού» αποφασίζει να το πουλήσει με το σχετικό αντίτιμο. Προηγουμένως έχει φροντίσει να διαφημίσει άριστα το προϊόν αυτό, ώστε την ημέρα κυκλοφορίας του, το σχετικό έντυπο να έχει ήδη παρελάσει ως είδηση από τα τηλεοπτικά δελτία. Η Χρυσή Αυγή, παρ’ όλο που ο συγκεκριμένος τύπος μας έχει επανειλημμένως επιτεθεί αδίκως και ανοικείως, στην προκείμενη περίπτωση δεν μπορεί παρά να τον υποστηρίξει. Ασφαλώς και έπρεπε να δημοσιευθεί η λίστα των μεγαλοκαταθετών, όχι όμως ως εμπορικό προϊόν, αλλά δωρεάν στο διαδίκτυο προς ενημέρωση του λαού. Από ‘κει και πέρα, ο τρόπος που κινήθηκε η ποινική δίωξη και η μεταφορά (δε μιλάμε ασφαλώς για σύλληψη) του Βαξεβάνη στο γραφείο του εισαγγελέα, μόνο καλό του έκανε εμπορικά και επικοινωνιακά. Ο δημοσιογράφος «κρατήθηκε» χαλαρά για καφέ – ούτε κρατητήριο δεν έκατσε – και εξαγόρασε το γεγονός αυτό αυτοπροβαλλόμενος ως λαϊκός ήρωας, που διώκεται βάναυσα απ’ το κατεστημένο.

Ολόκληρο το άρθρο του Δ. Μητρόπουλου που στεναχώρησε τον ευαίσθητο Γ. Τράγκα...

Σκηνές από Χριστούγεννα του παρελθόντος σε ξένη πόλη – και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Το εστιατόριο Αvenue επί της Avenue de Montaigne είναι μόλις δύο βήματα από τα Ηλύσια Πεδία. Είναι μοδάτο κι έχει διοπτροφόρους διανοουμένους, ζευγάρια προχωρημένης ηλικίας, αλλά και μοντέλες. Κάνει κρύο, αλλά τα τραπέζια στο πεζοδρόμιο είναι για τους καπνιστές. Σε αυτά πλησιάζει ένας γνωστός έλληνας δημοσιογράφος με γκρίζα μαλλιά. 
Φοράει ολόσωμη κόκκινη φόρμα – από αυτές που επιλέγουν οι σκιέρ αν τυχόν χαθούν στα χιόνια ώστε να μπορεί να τους δει από ψηλά το ελικόπτερο.

ΔΕΝ είναι το είδος της αμφίεσης που ταιριάζει για το κέντρο του Παρισιού. Μάλλον για κανένα χιονοδρομικό τύπου Γκστάαντ είναι. Αλλά αυτός που τη φοράει νιώθει εμφανώς άνετος. Είναι μαζεμένος κι ευγενικός -έτσι λίγο σαν γατούλης τους. Η παρέα αποπνέει ακριβώς αυτό το είδος καλοζωίας που έχει προκύψει απότομα εκεί κοντά στα πενήντα.

Αν θέλει να πολιτευθεί η Πόπη...

Τότε ας ενταχθεί σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό η ας ιδρύσει ΝΕΟ κόμμα...

Η προστασία όμως που παρέχει στους "αντιμνημονιακούς" δημοσιογράφους (εξεμάνει εναντίον του Άδωνι όταν αυτός αναφέρθηκε στον Γ. Τράγκα και την λίστα Βαξεβάνη) προκαλεί  υπόνοιες σε όποιους δεν πιστεύουν στην κρυστάλλινη καθαρότητα της δημοσιογραφίας...

Πόσο εύκολα κλέβονται τα ακριβά κινητά ...

Αυτή τη φορά έπιασε η κάμερα επ΄ αυτοφώρω τον κλέφτη...
Κάποια κορίτσια έβγαζαν video αυτόν τον τύπο που έμοιαζε να κοιμάται όρθιος για να γελάσουν αν έπεφτε...
Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα βιντεοσκοπούσαν έναν κλέφτη με ταχύτητα αστραπής...
Αξίζει να το δούμε για να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

ALERT !!! "Καινούριος" προφήτης στο προσκήνιο ...

Σημαντική μέρα σήμερα...

Αφού εξάντλησε όλες τις προφητείες Παίσιου , η εφημερίδα ανακάλυψε και μας παρουσιάζει νέο προφήτη !!!

Το συγκινητικό είναι ότι οι Ρώσοι (υπό μορφή συμβόλων ;;;) θα μας ΔΩΣΟΥΝ την πόλη !!!


Υ.Γ: Αναρωτιέται άραγε κανείς τι μπορεί να κάνει μία χώρα 10 εκ. κατοίκων μία πόλη 14 εκ. κατοίκων ;;;

ΣΧΕΤ:

Ελλάδα του Μεσαίωνα και της Δεισιδαιμονίας...

ΑΔΩΝΙΣ .....ΘΕΟΣ!

Σαμαρά άλλους πέντε σαν τον Άδωνι να είχες, θα κυβερνούσες άλλα δέκα χρόνια!

Το άτομο τα έχωσε στον Μπαλάφα - στο ΜΕΓΚΑ-  για το γνωστό άρθρο του αστείου Θεοδωρίδη - περί μύθου του έπους του 1940- στην Αυγή και ο Μπαλάφας στην ουσία τον κάλυψε ως

Ελλάς Ελλήνων Κρατιστών ...

Οι δεξιοί φοβούνται ότι υπάρχουν όλο και λιγότεροι θρησκευόμενοι Έλληνες. Οι αριστεροί χαίρονται που υπάρχουν όλο και λιγότεροι θρησκευόμενοι Έλληνες. Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα είναι μια βαθιά θρησκευόμενη χώρα. Παλαιότερα ήταν του ορθόδοξου τόξου, τις τελευταίες δεκαετίες όμως την θέση της ορθόδοξης πίστης έχει πάρει ο κρατισμός.

Η λογική δεν μπορεί να εξηγήσει το γεγονός πως στην πιο σοσιαλιστική χώρα της Ευρώπης το πρόβλημα, όχι απλά πρόσφατα, αλλά για πολλές δεκαετίες τώρα, είναι ο φιλελευθερισμός. Έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνει η πολιτική τάξη, τα ΜΜΕ, οι ακαδημαϊκοί, οι συνδικαλιστές και γενικά ο μέσος ψηφοφόρος.  Στην χώρα που όλα αρχίζουν και τελειώνουν με το κράτος, το κυρίως πρόβλημα που μας απασχολεί είναι ο μπαμπούλας του νεοφιλελευθερσιμού.

e-Επιλογές της 28/10/2012