Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Επισήμως πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την θέση του ΠΑ-ΣΟΚ...


Αν βρισκόμασταν στο 2008-2009 αυτή την προστασία των αγροτοπατέρων θα την είχε αναλάβει το ΠΑ-ΣΟΚ... 
Μετά την χθεσινή πορεία των διαμαρτυρόμενων συνδικαλιστών  με τον Α. Τσίπρα ανάμεσα τους (όπως ακριβώς έκανε ο ΓΑΠ) σήμερα , ήρθε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλει τον ΕΛΕΓΧΟ των  ΠΑΣΕΓΕΣ , ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ που ζήτησε  από το ΣΔΟΕ και τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Όπως υπογραμμίζει η ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, τα "μνημονιακά κόμματα" δεν νομιμοποιούνται ούτε πολιτικά ούτε ηθικά, στο όνομα μιας δήθεν «κάθαρσης» με πυροτεχνήματα για εσωτερική εκτόνωση.

Δεν αφήνει σε "χλωρό κλαρί" τον "τενίστα" με την Πόρσε...

Αναφορά σε μεγάλο-δημοσιογράφους- παράγοντες που θέλουν να στήσουν μια νέο-διαπλοκή έκανε ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος μιλώντας σήμερα ( 27-09-12) στην Βουλή για την υπόθεση Καρούζου.

Είπε ότι κάποιοι μέγαλο –δημοσιογράφοι έπαιρναν (την εποχή των μεγάλων πάρτυ) εξωπραγματικούς μισθούς από δάνεια που εδίδοντο με ενέχυρο τα στρουμφάκια και ότι ουδέποτε τους είδε κανείς στο πεζοδρόμιο να κάνουν ρεπορτάζ.

Μίλησε για την ανάγκη αυτό-κάθαρσης του πολιτικού συστήματος ώστε να γίνει η απεξάρτηση της πολιτικής από την διαπλοκή.
Νέα ή παλαιά.
Αναφερόμενος σε δημοσιογράφους- εκδότες όπως η Ελένη Βλάχου ή ο Δημήτρης Λαμπράκης είπε ότι αυτοί στήριζαν την κυκλοφορία των εφημερίδων τους αποκλειστικά στην δημοσιογραφική πέννα τους.


Κάποιοι παραδίδουν τη χώρα στον φασισμό...

Αυτή η ιστορία των 32, 42, 52 ή κι’ εγώ δεν ξέρω πόσων πολιτικών που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό διακινείται χωρίς αμφιβολία από εκείνους που αποκομίζουν οφέλη από κάθε πλήγμα στον κοινοβουλευτισμό.

Όχι πως δεν έχει ρεύσει πολιτικό χρήμα στη χώρα. Έχει ρεύσει και μάλιστα άφθονο.

Όχι πως δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν διεφθαρμένοι πολιτικοί, που εγκλημάτισαν σε βάρος της χώρας, μοιράζοντας υπογραφές, παίρνοντας μίζες και φορτώνοντας τις υπερτιμολογήσεις που προέκυψαν από τον χρηματισμό τους στον ελληνικό λαό.

Όχι πως δεν ευθύνονται οι πολιτικοί για το σημερινό χάλι της χώρας.

Μακριά από μένα κάθε προσπάθεια αθώωσης και συγκάλυψης.

Πλην όμως, ακόμη και τα μικρά παιδιά σ’ αυτή τη χώρα γνωρίζουν πως ουδείς είναι τόσο ανόητος – πλην εκείνων που θέλησαν να ζήσουν τη μεγάλη ζωή εντός συνόρων – ώστε να μην «περιποιηθεί» το πόθεν έσχες του.

ΝΕΟ Σατιρικό σκίτσο με το Μωάμεθ ...


Το Ισπανικό σατιρικό περιοδικό  El Jueves, μερικές ημέρες μετά τις βίαιες διαδηλώσεις που συγκλόνισαν το μουσουλμανικό κόσμο με αφορμή την "αντιισλαμική" ταινία και τη δημοσίευση σκίτσων που κρίθηκαν προσβλητικά για το Ισλάμ σε Γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo .
Το σκίτσο στο πρωτοσέλιδο του Ισπανικού περιοδικού που κυκλοφόρησε χθες παρουσιάσει διάφορους μουσουλμάνους να στέκονται σε σειρά υπόπτων,υπό τον τίτλο «Μα... ξέρει κανείς πώς είναι ο Μωάμεθ;».

Η Ντ. Μπακογιάννη ζήτησε και η βουλή της έδωσε (!!!) άρση της ασυλίας της ...

Με μία φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία , η Ντ. Μπακογιάννη ζήτησε από την βουλή να της αρθεί η βουλευτική ασυλία προκειμένου να διαλευκανθεί από την ελληνική δικαιοσύνη, η υπόθεση του πόθεν έσχες του 2011...


Η Ολομέλεια της Βουλής, αποδέχθηκε το αίτημα της ενώ αντίθετα, απέρριψε σχετικό αίτημα για το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.
Η βουλευτική ασυλία της κ. Μπακογιάννη ήρθη με τις ψήφους 236 βουλευτών. Κατά ψήφισαν πέντε βουλετές, τρεις δήλωσαν «παρών» και μία ψήφος ήταν άκυρη.
Αντίστοιχα για τον κ. Παπαδημούλη, 224 βουλευτές ψήφισαν κατά, 17 τάχθηκαν υπέρ, τρεις ψήφισαν λευκό και μία ψήφος ήταν άκυρη.


Ακολουθεί η ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη

Τι κάνουν τόσα εκατοντάδες πλαστικά φέρετρα στην Αμερική;

Μου έστειλαν αυτό το link και για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι ακόμα και τώρα βέβαιος αν πρέπει να δοθεί σημασία η αν είναι τίποτα φαντασιόπληκτοι αυτοί που τα φτιάχνουν...


Προκαλούν όμως την περιέργεια αυτά τα ρεπορτάζ...

Αν μη τι άλλο για ΠΛΑΣΤΙΚΑ φέρετρα πρώτη φορά ακούω !!!

Περίεργες κινήσεις...

"Χθες"...
Μετά από μια  φιλική κουβέντα του δημοσιογράφου με τον τότε πρωθυπουργό, κ. Κ. Καραμανλή, τον δυσφήμησε, ο δημοσιογράφος, και τον πρόβαλε, σαν κουρασμένο-τεμπέλη,  (ενώ του είχε αναφέρει, ότι κουράστηκε  από τα γεγονότα και τα γύρο λαμόγια) 
Έτσι ξεκίνησε η αποδόμηση της τότε κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, σε μια δύσκολη καμπή της χωράς 

Σήμερα...
Τώρα μη έχοντας τίποτα κακό, για τον Αντ. Σαμαρά και με επιδεικτική
απομόνωση του δημοσιογράφου,πρώην ΜΑΚΙτη συναγωνιστή, από τον πρωθυπουργό, (σε φιλικό επίπεδο) τον χτυπάει περιφερειακάπισώπλατα και μάλιστα πάλη στην ποιο κρίσιμη στιγμή της χώρας μας. 

Μικρή είδηση με ΜΕΓΑΛΗ σημασία...

Αυτή είναι μία είδηση που δεν συνηθίζουν να παρουσιάζουν στα πρώτα θέματα οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ...

Αποδεικνύεται στην ΠΡΑΞΗ ότι όταν την διαχείριση και την οργάνωση του τέρμιναλ την είχε το Ελληνικό δημόσιο ήταν ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ...

Η είδηση αυτή εξευτελίζει πολιτικούς και συνδικαλιστές που ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ με όλες τους τις δυνάμεις την  ΜΟΝΗ υπογραφείσα (ευτυχώς) συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης Καραμανλή και των Κινέζων...