Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Μερικές σκέψεις για την δημοσκόπηση της Rass ...

Δεν είμαι γενικά λάτρης των δημοσκοπήσεων.

Αποδείχθηκαν σε πολλές περιπτώσεις εκτός από αναξιόπιστες και υποβολιμαίες...

Στην δημοσκόπηση της εταιρείας Rass που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της νέας εφημερίδας, "Παραπολιτικά" που κυκλοφορεί αύριο  Σάββατο, φαίνεται ένα μικρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 24.2% έναντι 23,1% του ΣΥΡΙΖΑ ...
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 24,2% έναντι 23,1% του ΣΥΡΙΖΑ.
Μέχρι εκεί δεν παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον.

Τι ντύθηκε βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο πλαίσιο του αντιμνημονιακού αγώνα;

Συνεχίζεται ο αντιμνημονιακός αγώνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου με τα μέλη της Κ.Ο του κόμματος να τρέχουν ανά την Ελλάδα να συμπαρασταθούν σε εργαζόμενους κι άνεργους.

Πιο δραστήρια από όλους η κ.Ραχήλ Μακρή η οποία μάλιστα δεν δίστασε να μεταμφιεστεί ώστε...


Ανοιχτή επιστολή στην κυβέρνηση ...


Αγαπητοί κύριοι,

Διάβασα πρόσφατα ότι θέλετε να εφαρμόσετε φορολογικές τακτικές τύπου ΗΠΑ. Ειλικρινά σας λέω ότι χάρηκα πάρα πολύ. Διότι αν πραγματικά εφαρμοστούν φορολογικές νομοθεσίες τύπου ΗΠΑ, νομίζω ότι θα λυθούν πολλά προβλήματά μας. Των πολιτών αυτής της χώρας δηλαδή, όχι τα δικά σας.

Κατ΄ αρχάς, στις ΗΠΑ δεν υπάρχει προκαταβολή φόρου. Άρα το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε είναι να δώστε πίσω την ρευστότητα της προκαταβολής στον μέσο πολίτη και τα νομικά πρόσωπα. Αυτό αυτομάτως θα λύσει πολλά από τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας. Διότι όπως όλοι ξέρουμε, πάσχουμε από ρευστότητα.

Στις ΗΠΑ πολύ σωστά είπατε ότι φορολογούνται τα εισοδήματα  με 25% περίπου, αλλά μόνο μετά από τα διάφορα έξοδα δαπανών που προκύπτουν. Πολύ σωστά. Θα ήθελα πάρα πολύ να το κάνετε αυτό και εδώ, διότι αυτόματα οι περισσότεροι πολίτες αυτής της χώρας δεν θα πληρώνουν ευρώ τσακιστό. Ο λόγος είναι απλός: τα έξοδα των περισσότερων είναι περισσότερα από τα έσοδά τους.

Την πάτησαν οι Κροάτες... Δεν έχουν φιλολαϊκούς πολιτικούς...

Απολύσεις 20.000 δημοσίων υπαλλήλων προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών της Κροατίας Σλάβκο Λίνιτς σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση της χώρας, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μέτρο που εντάσσεται στο «πακέτο» δράσεων για την περιστολή των δημόσιων δαπανών.

Επιπρόσθετα, όπως έκανε γνωστό ο Κροάτης υπουργός Οικονομικών, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην εφαρμογή αποφάσεων για τη μείωση επιδομάτων εορτών (όπως των Χριστουγέννων) και μεταφοράς.

Μας "χαιρετά" και η ΝΟΚΙΑ...


Αφού πούλησαν στους Έλληνες εκατομμύρια κινητά , αφού έκαναν (θεμιτό αυτό) πολλούς να έχουν 2 και 3 συσκευές , τις οποίες άλλαζαν με ΝΕΟ  μοντέλο κάθε χρόνο , αφού ΣΤΡΑΓΓΙΞΑΝ την Ελλάδα από πολλά Δισ. Ευρώ , κλείνουν τα γραφεία τους και πάνε αλλού...

Η ΝΟΚΙΑ δεν είναι ούτε η πρώτη και μάλλον ούτε η τελευταία ΞΕΝΗ εταιρεία που ΛΑΤΡΕΨΑΝ οι Έλληνες και που σήμερα απολύει τους ΕΛΛΗΝΕΣ εργαζόμενους της  αποχωρώντας από την χώρα...

12% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΄Αντε ρε!!!! Μόνον;

Θεωρώ βέβαιον ότι βαίνομεν με ταχύτητα φωτός σε μετωπική σύγκρουση με τον τοίχο, πάνω στον οποίο είναι χαραγμένο το ευρώ. Στην πίσω πλευρά η δραχμή. Τότε θα έχουμε ισοπεδωθεί, τότε θα πηδήξουν απ’ το μπαλκόνι άλλοι 5.000 συμπατριώτες μας, ίσως δε και να έχουμε και 20.000 θανάτους από έλλειψη περίθαλψης. Και τί έγινε; No problem. Σε κάθε πόλεμο, λένε οι..

Κατάντια της "Ελεύθερης Οικονομίας" ...

Να πέφτουν οι φόροι από τις "Ευρωπαϊκής κατεύθυνσης" κυβερνήσεις σαν χαλάζι και να υπερασπίζεται την ιδιωτική περιουσία το επίσημο όργανο του Κομμουνισμού !!!

Σχετ:

Κάποτε μας απειλούσαν με τον μπαμπούλα του κομουνισμού...

Bookmark and Share

Αν ισχύουν αυτά * , τότε η Ελλάδα θα είναι η μόνη ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ χώρα στην Ε.Ε με "Δεξιό" Πρωθυπουργό ...

*(περί κεφαλικού φόρου και ΝΕΟΥ φόρου στα ακίνητα)

Το Blog αυτό φωνάζει για τον παραλογισμό της ΥΠΕΡ-φορολογίας στα ακίνητα από το ΠΡΩΤΟ πακέτο μέτρων...

Φτάσαμε στο πακέτο μέτρων εις την ν και ο παραλογισμός του οικονομικού επιτελείου συνεχίζεται...

e-Επιλογές της 20/09/2012