Σάββατο 26 Μαΐου 2012

A.Τσίπρας στο Spiegel: Ο Ολαντρέου έγινε Ολάντ (σκέτο...) και "Φορέας ελπίδας"

Τον κίνδυνο «πλήρους καταστροφής» της ελληνικής οικονομίας από την πολιτική λιτότητας επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνένετευξή του στο γερμανικό Spiegel, υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα κάνει τα πάντα ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να διατηρήσει το ευρώ». 

Στη συνέντευξη στο περιοδικό, που θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες αλλά τμήματά της προδημοσιεύει το Σάββατο η Deutsche Welle, ο Τσίπρας υπογραμμίζει: «Δεν είμαστε αντίθετοι στις μεταρρυθμίσεις, λέμε μόνο ότι η λιτότητα απέτυχε», αναφέροντας επίσης πως θεωρεί «φορέα ελπίδας» τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Αν συνεχιστούν «οι πιέσεις και οι εκβιασμοί» με ένα πρόγραμμα λιτότητας, το οποίο τόσο έκδηλα έχει αποτύχει, υποστήριξς, τότε η Ελλάδα σύντομα δεν θα είναι πράγματι σε θέση να πληρώσει τους πιστωτές της.

Βγήκαν… δημοσιογραφικά μαχαίρια στα ΜΜΕ III...

Συνέλαβαν το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη

Συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με την κατηγορία της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Πριν από λίγο οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). Εναντίον του κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία μετά από μήνυση που υπέβαλε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στην Εισαγγελία Αθηνών. Ο κ. Παπαγιάννης δημοσίευσε εις γνώσιν του πλαστό έγγραφο (που μπορεί να πλαστογράφησε ο ίδιος) που εμφανίζει τον Κ. Βαξεβάνη να εισπράττει μεγάλο χρηματικό ποσό από την ΕΥΠ.

Η Ελλάδα στην πράσινη τσόχα ...


Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει μια δημοσκόπηση που να διερευνούσε αν υπάρχει έστω ένας πολίτης που έχει αντιληφθεί τι πρόκειται να γίνει στη χώρα το επόμενο εξάμηνο. 

Θα γίνω σαφέστερος: Εχει καταλάβει κανείς ποια είναι η διαφορά της πολιτικής ή της νομικής καταγγελίας του Μνημονίου; Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ποιο το όφελος από τη φορολόγηση του τζίρου επιχειρήσεων που παραπαίουν ή και πώς θα γίνει προσέλκυση ξένων επενδύσεων εν μέσω εγχώριων επανακρατικοποιήσεων; ΄Η μήπως καταλαβαίνει κανείς τι νόημα έχει να οδηγηθεί η χώρα, κατόπιν τραγωδίας, και σε δημοψήφισμα για την παραμονή της ή την έξοδό της από το ευρώ σε περίπτωση, λέει, που οι εταίροι μας αποδειχθεί ότι δεν μπλοφάρουν και αρνηθούν να ικανοποιήσουν τις άγνωστες ακόμη αξιώσεις του κ. Τσίπρα;

Όλη η Ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην συνδιάσκεψη της ΝΔ σήμερα ...

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μιας Παράταξης, που οι δυσκολίες μετατρέπονται σε δύναμη. Και η ανηφόρα σε προσφορά.
Υπάρχουν άνθρωποι που σχηματίζουν δεμένοι γερά, ο ένας με τον άλλο, μιαν αλυσίδα προστασίας του τόπου.
Να είστε υπερήφανοι γιατί η σημερινή Νέα Δημοκρατία αποτελεί το μέτωπο όλων των Ελλήνων, που με δύναμη προσφέρουν αυτή την προστασία για τα παιδιά τους, για το μέλλον τους για την Πατρίδα.
Απευθύνομαι σήμερα σε ένα αληθινό Συναγερμό αγωνιστών της Παράταξης, που ήλθε πρώτη δύναμη στις 6 Μαΐου. Και στις 17 Ιουνίου θα γίνει Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, μέσα από την μάχη που θα δώσει το ευρωπαϊκό πατριωτικό μας μέτωπο.
Το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου, δεν ήταν, βέβαια, αυτό που θέλαμε. Αλλά η παράταξή μας ήλθε πρώτη, σε συνθήκες που τα πάντα καταρρέουν. Κι έγινε σήμερα το κέντρο συσπείρωσης πολύ ευρύτερου τμήματος του ελληνικού λαού. Που συνειδητοποιεί πλέον ότι χρειάζεται αληθινός Συναγερμός, για να σωθούν οι κατακτήσεις δεκαετιών του Ελληνικού λαού.
Χαιρετίζω με τιμή και συγκίνηση τη νεολαία μας, την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ. Που έδωσε στις τωρινές, πολύ δύσκολες συνθήκες, τη μάχη της μέσα στα Πανεπιστήμια. Και  νίκησε για μιαν ακόμα φορά.

Λήξη "Συναγερμού" ...

Εβρέθη !!!

Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από  όλους για αυτή την ανάρτηση

ΝΔ Alert : Εξαφανίστηκε! Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε!

και σήμερα βρέθηκε στο ΣΕΦ να ομιλεί από το βήμα της συνδιάσκεψης !!!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους !!!

Από την αδιαφορία στην αυτοδικία ...

Στην υπόθεση των επεισοδίων της Πάτρας, με αφορμή στον σφαγιασμό ενός νέου ανθρώπου από τρεις λαθρομετανάστες, υπάρχουν δύο στοιχεία – ένα παλιό και ένα καινούργιο.

Το παλιό, είναι το πρόβλημα της Πάτρας, που δεν αντιμετωπίζεται ποτέ – όπως τίποτε δεν αντιμετωπίζεται ποτέ σ’ αυτή τη χώρα.

Το καινούργιο, είναι πως η «Χρυσή Αυγή», αν και απέκτησε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, επιμένει να λειτουργεί ως ομάδα κρούσης και δηλώνει επίσημα πως «δεν υπάρχει αστυνομία» και πως – είτε του αρέσει του υπουργού κ. Οικονόμου, είτε όχι – θα την υποκαθιστούν.

Πρόκειται σαφώς για αντιποίηση αρχής, που όταν προέρχεται από ένα κόμμα που έχει περιβληθεί τον κοινοβουλευτικό μανδύα απλώς αποδεικνύει πως εκτός από το ευρώ, στην Ελλάδα κινδυνεύει και η Δημοκρατία.

Ας πάμε τώρα στα παλιά. Εδώ και πάνω από πέντε χρόνια η Πάτρα έχει κυριολεκτικά καταληφθεί από λαθρομετανάστες.

Μια τεράστια ανθοδέσμη από τον Α. Τσίπρα στην C. Lagarde !!!

Σήμερα του έδωσε την απαιτούμενη ώθηση για να γίνει πρωθυπουργός !!!

Δήλωσε στην Guardian ότι στεναχωριέται περισσότερο για την φτώχια στην Υποσαχάρια Αφρική παρά αυτή των Ελλήνων...

Ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα δεν θα «κερδίσει» καλύτερους, πιο «χαλαρούς» όρους στην δανειακή της στήριξη και τόνισε ότι δεν πρέπει να περιμένουμε ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ...

«Η δουλειά μου είναι να λέω την αλήθεια. Και είναι πιο δύσκολο να ζητάω από την κυβέρνηση μιας χώρας που οι κάτοικοι της ζουν με 3, 4, ή 5 χιλιάδες δολάρια το χρόνο να αυξήσει τα μέτρα λιτότητας και να μειώσει χρέη και ελλείμματα, από το να ζητάω τα ίδια, αυτονόητα πράγματα από την κυβέρνηση μιας πλούσιας χώρας»…


Μετά από αυτή την συνέντευξη της διευθύντριας του ΔΝΤ , ο Α. Τσίπρας φημολογείται ότι έδωσε εντολή να της αποσταλεί μία τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα γαρίφαλα ...

Φήμες θέλουν επίσης τον Γ.Α.Π να κλείνει μια συνάντηση σε SOLARIUM με την κ. Lagarde ώστε να την ευχαριστήσει προσωπικά για τις προσπάθειες σωτηρίας της χώρας...

e-Επιλογές της 25/05/2012