Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Υπάρχουν ηγέτες και "ηγέτες" ...

Τώρα ας αναρωτηθεί ο καθένας μας πόσο "καλή" εντύπωση προκαλεί ένας ... ηγέτης κόμματος που οι χαρακτηρισμοί του για τους βουλευτές που ... "γέννησε" (όπως υπερηφανευόταν να λέει πάντα) σήμερα  πλέον είναι : «ρουφιάνοι, γυρολόγοι, κωλοτούμπες και προδότες».


Ο Γ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον των στελεχών που προσχώρησαν στην ΝΔ. «Τους μάζεψα από την αφάνεια, τους έκανα ανθρώπους βουλευτές και υπουργούς. Για μια καρέκλα έφυγαν»...

Οι γλάροι "χτυπάνε" μύγες !!!

Μία απίστευτη φωτό (κάντε κλικ για μεγένθυση) ...

Video από την συνέντευξη Τσίπρα στην Γαλλία περί "Hollandreou" ...

Δεν λέει να κοπάσει η αρνητική δημοσιότητα που βλέπει η χώρα μας από τον χαρακτηρισμό που έκανε ο Αλ. Τσίπρας στον νέο Πρόεδρο της Γαλλίας...

Ο κ. Τσίπρας ΕΝΤΟΣ Γαλλίας χαρακτήρισε τον κ. Φ. Ολλάνντ υποτιμητικά σαν "Ολλαντρέου" ...

Με αυτόν τον τρόπο "δυνάμωσε" την ΕλληνοΓαλλική Φιλία και ... Κατανόηση...

Για του λόγου το αληθές το Video ...

Πρόταση για κατάργηση του ΑΠΕ: Το θράσος και η σύγκρουση συμφερόντων ...

Υπάρχει μία σύγκρουση συμφερόντων με την οποία δεν βλέπω να ασχολείται κανείς στα σοβαρά. 

Και όταν δεν ασχολείται κανείς σοβαρά με μια πολύ σοβαρή υπόθεση, οι εμπλεκόμενοι αποθρασύνονται.

Μια τέτοια περίπτωση πρωτοφανούς θράσους είναι και η εκ μέρους της κοινοπραξίας Συμβούλων του Δημοσίου Planet – Deloitte εισήγηση για κατάργηση του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Η εταιρία Planet αυτοδιαφημίζεται ως «η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Συμβούλου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Έργων».
Η ίδρυσή της, το 1987, συμπίπτει με την έναρξη του έπους «διασπάθιση δημοσίου χρήματος», τις συνέπειες του οποίου ζούμε τώρα με τον πλέον οδυνηρό τρόπο.

Δεν ισχύει το ίδιο (ο… οδυνηρός τρόπος) για την συγκεκριμένη εταιρία. Εν μέσω κρίσης, συνεχίζει να αρπάζει το ένα έργο μετά το άλλο, ροκανίζοντας συνεχώς δημόσιο και κοινοτικό χρήμα, προκειμένου να διεκπεραιώνει τον «ρόλο» που έχει επιφυλάξει στον εαυτό της και που δεν είναι άλλος από τον… «μετασχηματισμό του ελληνικού οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος με στόχο την πραγματική σύγκλιση και την εναρμόνιση της χώρας με την Ε.Ε.»!

Αντώνης Σαμαράς : Ο κ. Τσίπρας είναι και αφελής και επικίνδυνος ...

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αναρωτιόμασταν ο κ. Τσίπρας είναι αφελής ή επικίνδυνος;
Η χθεσινή του επίθεση εναντίον του νέου Γάλλου Προέδρου
(και μάλιστα μέσα στο Παρίσι) δείχνει ότι είναι και αφελής και επικίνδυνος.
Διότι μόνο αφελής και επικίνδυνος θα έκανε επίθεση σε έναν πολιτικό, του οποίου οι θέσεις είναι τόσο ξεκάθαρα υπέρ της πατρίδας μας.
Την ώρα που η Ελλάδα αναζητά συμμαχίες στο εξωτερικό και όλοι δουλεύουμε γι’ αυτό, ο κ. Τσίπρας, με μια απίστευτη αλαζονεία, τις καταστρέφει αυτές τις συμμαχίες και οδηγεί τη χώρα μας στην απομόνωση που ο ίδιος και οι συνιστώσες του ονειρεύονται».

Η διπλωματική δεξιότητα του Α. Τσίπρα μπορεί να παρομοιαστεί σαν ...

Χειρούργου με αλυσοπρίονο , καρδιολόγου με καλέμι , ζωγράφου με ρολό !!!
Αν πρίν ακόμα εκπροσωπήσει επίσημα την χώρα (αν του αναθέσει τελικά ο Ελληνικός Λαός την εκπροσώπηση του από τον κ. Τσίπρα στις εκλογές του Ιουνίου) στο ΠΡΩΤΟ ταξίδι του στον ΜΟΝΟΔΙΚΟ σύμμαχο λαό (τους Γάλλους) που έχουμε αυτή την στιγμή στην Ευρώπη , καταφέρνει να προσβάλει / προκαλέσει τον πρό ολίγων ημερών εκλεγμένο ηγέτη υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
Δεν θα πρέπει να εξετάσουμε αν έχει δίκιο η όχι ο Α. Τσίπρας αλλά θα πρέπει με ψυχραιμία να εξετάσουμε ΑΝ η Ελλάδα με την δήλωση του αυτή κέρδισε κάτι η έχασε κάτι...

e-Επιλογές της 21/05/2012