Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Νέο σοκ για τη Τουρκία ...

Το τρίτο μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα της Ολλανδίας ,σύμφωνα με την Jerusalem Post προτείνει να επανεξεταστεί η συμμετοχή της Τουρκίας στη Συμμαχία!

Ο επικεφαλής του Κόμματις της Ελευθερίας Wim Kortenoeven κατηγόρησε την Τουρκία ότι “έχει εγκαταλείψει συμμάχους όπως το Ισραήλ και τη Γαλλία”.

Η Τουρκική κυβέρνηση έχει εφαρμόσει κυρώσεις κατά της Γαλλίας, αμέσως μετά τη ψήφιση από το γαλλικό Κοινοβούλιο νομοσχεδίου που τιμωρεί την άρνηση της Γενοκτονία των Αρμενίων το 1915.


Η Τουρκία ΧΑΝΕΙ σε κύρια θέματα . Τεράστια ευκαιρία για την Ελληνική Εξωτερική Πολιτική...


Την μία σφαλιάρα μετά την άλλη δέχεται η Τουρκία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μετά το ΣΟΚ που υπέστη από την αναγνώριση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Αρμενίων από την Γαλλία ήρθε η ώρα να αρχίσει να προετοιμάζεται ψυχολογικά για μία ακόμα μεγαλύτερη σφαλιάρα...

Την επερχόμενη αναγνώριση της σφαγής και από το Ισραήλ...
Επιτροπή του Ισραηλινού κοινοβουλίου αναμένεται να εξετάσει σήμερα ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα αναγνωρίζεται η «γενοκτονία των Αρμενίων».
Η επιτροπή θα συνεδριάσει για να συζητήσει την πρόταση νόμου που θα ορίζει την 24η Απριλίου -την ημέρα που ξεκίνησαν οι σφαγές στην Αρμενία το 1915- ως ημέρα μνήμης της «σφαγής του αρμενικού λαού» ...

Αν είχε προηγηθεί η κυβέρνηση Μόντι ...

Είναι µεγάλη η ατυχία που δεν προηγήθηκε η κυβέρνηση Μόντι της κυβερνήσεως Παπαδήµου. Γιατί έτσι θα µπορούσε ο τελευταίος να απαιτήσει από τα κόµµατα, που του ζήτησαν να αναλάβει την πρωθυπουργία, να επιλέξει ως υπουργούς πρόσωπα µε ειδικές γνώσεις και πείρα, σε ολιγοµελή και συνεπώς αποτελεσµατικότερη σύνθεση, αφοσιωµένα στη σωτηρία της χώρας. 
∆ηλαδή στην ταχεία εφαρµογή των αποφασισθέντων στην τελευταία διάσκεψη κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, και ιδιαίτερα του «κουρέµατος» του δηµόσιου χρέους, προκειµένου να διασφαλισθεί η νέα δανειακή σύµβαση που θα αποτρέψει την κήρυξη πτώχευσης της Ελλάδας και τη βίαιη επιστροφή σε τραγικές συνθήκες, τις οποίες δεν µπορούν ούτε να διανοηθούν οι νεότεροι και θυµούνται µε δέος οι παλαιότεροι. 

e-Επιλογές 25/12/2011