Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ενώ του χρωστούσαν τον συνέλαβαν για φοροφυγά!!! Αθάνατο Ελληνικό κράτος

Φοβερά πράγματα . 
Δεν φτάνει που του χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ , τον συνέλαβαν ως φοροφυγά και τον διαπόμπευσαν , για να τον αφήσουν λίγο αργότερα ελεύθερο .

Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου  πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ ΚΑΕ Καβάλα συνελήφθη για χρέος 780.000 ευρώ προς το δημόσιο, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως το κράτος του χρωστάει 12 εκατομμύρια ευρώ!

Η εταιρία που δραστηριοποιείτε ο ισχυρός πρόεδρος της Καβάλας σύμφωνα με το ΣΔΟΕ χρωστούσε 780.000 ευρώ στο Δημόσιο και το πρωί της Τρίτης (6/12) συνελήφθη.
Τελικά διαπιστώθηκε το αντίθετο! 
Αφού το κράτος του οφείλει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ κι έτσι λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή : logia-starata

Λέγεται έβδομη δόση ... χαζούλη!

Ο κύριος Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, άρχισε να σέρνει το χορό της ... έβδομης δόσης!


Προφανώς λόγω ιδεολογικού και πολιτικού  παρελθόντος, δεν έχει εισχωρήσει στα υψηλά γραφεία από όπου οι ILLUMINATI ατενίζουν τους υπηκόους τους, αλλά είναι ακόμα σε ένα στάδιο δοκιμής από το οποίο πρέπει να αποδείξει ότι του αξίζει κάτι περισσότερο! Για το λόγο αυτό παίζει το ρόλο του "κακού μπάτσου"! Κάνει όλη τη "βρώμικη δουλειά" που λέει και το πόπολο!
Χθες λοιπόν,  ο πρώην "μαοϊκός" φοιτητής, πρώην "σοσιαλιστής"πολιτικός και πρώην "κεντροδεξιός σοσιαλδημοκράτης" Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, κουνώντας το δαχτυλάκι του καταπώς κάνουν όλοι οι πετυχημένοι αναρχοαριβίστες, προικοθήρες τιποτόφρονες, μας απείλησε ότι: "Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει η Ελλάδα από την ΟΝΕ"!
Βέβαια εμείς,  ως ευγενής λαός δεν του απαντήσαμε με τη φράση: 

Μήπως πρέπει να καταγγείλουμε την ενδιάμεση συμφωνία με τα Σκόπια;

Χθές, η Ελλάδα  καταδικάστηκε από το Διεθνές Διαστήριο της Χάγης για παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας με τα Σκόπια επειδή ο Κώστας Καραμανλής είχε ασκήσει βέτο στην ένταξη τους στο ΝΑΤΟ.
Με αφορμή το γεγονός αυτό αξίζει να αναρωτηθούμε: ποιά είναι τελικά η χρησιμότητα αυτής της συμφωνίας; Τι προσέφερε και ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί η διατήρησή της;
-Τα Σκόπια συνεχίζουν, με αυξανόμενη ένταση, την προκλητικότητα και τις αλυτρωτικές τους διεκδικίσεις εναντίον της χώρας μας.
-Προωθούν  την αναγνώρισή τους με το συνταγματικό τους όνομα.
-Παραποιούν και ξαναγράφουν την ιστορία της περιοχής.
-Υφαρπάζουν και οικειοποιούνται ονόματα, σύμβολα  και μνημεία της Μακεδονίας μας
-Στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία επιδεικνύουν προκλητική αδιαλλαξία για αυτό και οι συνομιλίες έχουν βαλτώσει.
Τούτων δοθέντων, ποιός ο λόγος να παραμένουμε δεσμευμένοι από μια συμφωνία που αποτελεί νεκρό γράμμα;
Ο αντίλογος είναι ότι οι Σκοπιανοί θα επιδιώξουν την αναγνώρισή τους από τους διεθνείς οργανισμούς με τη συνταγματική του ονομασία. Μα αυτό το κάνουν ήδη! Ας μην εθελοτυφλούμε.
Οι σκοπιανοί έχουν τρείς, βασικές,  στρατηγικές επιδιώξεις:

Λέει κάτι στη Ν.Δ η Δημοσκόπηση της GPO ;;;

Πρέπει να είναι ευχαριστημένη από τα ευρήματα ;;;

Σύμφωνοι.

Από την προηγούμενη δημοσκόπηση της GPO είναι ανεβασμένη η διαφορά της από το ΠΑ-ΣΟΚ.

Είναι όμως (ξαναρωτάω...) ευχαριστημένη (η μάλλον καλύτερα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ...) από το ποσοστό που λαμβάνει ;;;
Το 21.5% που της δίνουν οι πολίτες είναι άξιο ενός ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ κόμματος που θέλει να κυβερνήσει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ;;;
Ο Αntilogos πιστεύει ότι όχι μόνο δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένη η Ν.Δ αλλά τα ευρήματα πρέπει να χτυπούν καμπανάκια κινδύνου ...

Δικαίωση Καραμανλή μέσω Χάγης ...

Δώρον άδωρον αποδείχθηκε για τα Σκόπια η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας. Και επιτυχία για την Ελλάδα με την οποία επιβραβεύεται η απόφαση Καραμανλή να θέσει βέτο στο Βουκουρέστι.

Κι’ αυτό διότι το Δικαστήριο κατέληξε πως η χώρα μας πράγματι παραβίασε το άρθρο 11 της Συμφωνίας, βάσει του οποίου τα δύο μέρη δεσμεύονται να μην παρεμποδίζουν την είσοδο σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά τυπικά δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο. 

Δεν δέχθηκε, όμως, το Δικαστήριο όλες τις άλλες αιτιάσεις των Σκοπίων, που ζητούσαν επιβολή μελλοντικών μέτρων από το Δικαστήριο σε περίπτωση μελλοντικών ανάλογων κινήσεων εκ μέρους της Ελλάδας.

Με λίγα λόγια, η Ελλάδα δεν χάνει την δυνατότητα να προβάλει και πάλι βέτο κατά των Σκοπίων στο μέλλον.

Σύμφωνα με την απόφαση, που είναι τελική και δεσμευτική και δεν υπόκειται σε έφεση (επομένως και από την πλευρά των Σκοπίων), το Δικαστήριο της Χάγης έκρινε με ψήφους 14 έναντι 2 ότι είχε δικαιοδοσία να εξετάσει την προσφυγή της ΠΓΔΜ – απέρριψε δηλαδή σχετικό αίτημα της Ελλάδας – ενώ με 15 ψήφους έναντι μιας έκρινε πως η Ελλάδα, ασκώντας βέτο τον Απρίλιο του 2008 (κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι) στην είσοδο της ΠΓΔΜ στη Συμμαχία, παραβίασε το άρθρο 11 παράγραφος 1 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας της 13ης Σεπτεμβρίου 1995. 

Με τις ίδιες ψήφους (15 έναντι μιας) το Δικαστήριο απέρριψε όλα τα άλλα αιτήματα της ΠΓΔΜ σχετικά με μελλοντικές ενέργειες. 

Ως γνωστόν, τον Απρίλιο του 2008,  στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, είχε αποφασιστεί, κυρίως από τις ΗΠΑ, η διεύρυνση της Συμμαχίας και η είσοδος της γειτονικής χώρας, ακόμη και με το προσωρινό της όνομα. Η προοπτική αυτή μάλιστα είχε προαναγγελθεί από το δίδυμο Μπους και Ράις.

Ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, γνωρίζοντας πως τα Σκόπια θα έδιναν μάχη για να αναφέρονται στο ΝΑΤΟ ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», έθεσε από την αρχή το ζήτημα στη σωστή του βάση:

Ότι δηλαδή η Σύνοδος του ΝΑΤΟ δεν έχει αρμοδιότητα να συζητά τέτοια εκκρεμούντα ζητήματα και να αποφασίζει με ποιο όνομα θα εντάσσεται σ’ αυτό μια χώρα, καθώς τα θέματα αυτά ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα του ΟΗΕ.

Με τον Καραμανλή συμφώνησαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και έκτοτε, κάθε φορά που τίθεται το θέμα, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ παραπέμπει στις αποφάσεις της Συνόδου του Βουκουρεστίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην ίδια γραμμή, το Δικαστήριο της Χάγης δεν μπήκε στην ουσία (όσον αφορά στο όνομα), αλλά αποφάσισε με βάση τα όσα προβλέπονται στην Ενδιάμεση Συμφωνία.

Όχι δεν είναι όλοι το ίδιο ...

Υπάρχει τεράστια διαφορά στο πώς αντιμετωπίζει η Ιταλίδα πολιτικός την ανακοίνωση των μέτρων που καταργεί όλες τις εργασιακές κατακτήσεις των Ιταλών σε σχέση με το πώς δικαιολογεί την διετία της πρωθυπουργίας του ο Γ.Α.Π...

Θα πείτε : Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...

Ίσως να είναι , όμως στην ψυχολογία του λαού αλλιώς αντιμετωπίζει ο πολίτης κάποια κατάσταση όταν η ηγεσία του λέει χαμογελώντας πόσο "Διεφθαρμένο λαό κυβερνά" και αλλιώς όταν "κλαίει" μαζί του...


e-Επιλογές της 05/12/2011