Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Μπράβο σας... Τον ήπιατε...

Έτσι είναι αυτά ...

Ας προσέχατε ...

Οι πράσινοι bloggers που θεωρούσαν εαυτούς "Παπανδρεοφύλακες" [από την εποχή που ο "Γιώργος" τους , πάλευε για να διασώσει την "περιουσία" του πατέρα του από τα "βέβηλα" χέρια του ευτραφούς που κόντεψε να κερδίσει (Ας είναι καλά ο καφές στο πέτο που έδειξε για τα καλά ποιος είναι...)μέσα στο οικογενειακό κόμμα] έχουν δεί το "φώς" !!!


Χρειάστηκε βέβαια κάποιο διάστημα αλλά τελικά είδαν το θέατρο και άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι ήταν απλά ΠΙΟΝΙΑ στο παιχνίδι εξουσίας του αρχηγού...
Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι δύσκολο να παραδεχθείς  ότι αυτός που έχεις αφιερωθεί ,αυτός που έχεις πιστέψει , αυτός που έδωσες το είναι σου ,  ήταν απλά μία φούσκα που έσκασε (στα μάτια σου μπροστά) λούζοντας σε με τις διαστρεβλώσεις και τα ψέματα δεκαετιών...

Ενώ αναµένεται η πτώχευση…

Την ώρα που γράφεται το παρόν δεν γνωρίζω αν σήµερα που µε διαβάζετε ψηφίστηκε ή όχι το πολυνοµοσχέδιο, αν θα µας δώσουν τελικά την έκτη δόση, αν αποφασίστηκε πόσο θα µας «κουρέψουν» ή αν έχει καταλυθεί πλήρως η έννοµη τάξη και η αναρχία και η βία έχουν κυριαρχήσει παντού.
Ελπίζοντας για το καλύτερο θα ασχοληθώ προς το παρόν µε µιαν επίκαιρη ανάµνηση: Ως ευρωβουλευτής είχα ζητήσει γραπτώς από τον τότε επίτροπο Σόλµπες τη θέση του επί ενός σοβαρού θέµατος.
Η γραπτή απάντησή του µε είχε αφήσει κατάπληκτο, καθώς ήταν αντίθετη προς την κοινή λογική. Ετσι, επανήλθα µε προφορική ερώτηση κατά την Ολοµέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Ο κ. Σόλµπες µου έδωσε αµέσως µια απολύτως ικανοποιητική απάντηση. Γεµάτος εύλογη απορία, καθώς οι δύο απαντήσεις επί του ιδίου θέµατος απείχαν όσο ο Βόρειος από τον Νότιο Πόλο, έσπευσα να τον πλησιάσω στο έδρανό του και του έθεσα υπ’ όψιν την αντίφαση. «Ισχύει αυτό που σας είπα µόλις τώρα» µου είπε. «Και τα όσα αντίθετα υποστηρίζατε γραπτά πώς φέρουν την υπογραφή σας;» τον ρώτησα. Και τότε µου αποκαλύφθηκε πώς λειτουργεί το σύστηµα ευρωπαϊκής διακυβέρνησης: «Μα νοµίζετε ότι έχω τον καιρό και τη δυνατότητα να απαντώ εγώ ο ίδιος στις εκατοντάδες ερωτήσεις που µου υποβάλλονται επί παντός επιστητού; Η γραφειοκρατική υπαλληλία της ΕΕ απαντά συνήθως για λογαριασµό µας και ό,τι ήθελε προκύψει. Είχατε την ατυχία να σας απαντήσει ένας ανεπαρκής υπάλληλος».

Τόσο μεγάλη δίψα για μεγαλεία και τιμές έχουν ;;;

Την ώρα που παίζεται πλέον ,  ΟΧΙ αν θα υποχωρήσει (και άλλο...) η ποιότητα της ζωής των Ελλήνων αφού αυτό είναι βέβαιο , αλλά ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ θα πάει πίσω η χώρα , αυτήν την ώρα που στο πρωτοσέλιδό της η Καθημερινή χαρακτηρίζει σαν ώρα "Μηδέν" βρίσκει ευκαιρία το "Μαξίμου" (οι ΠΑΡΑΡΤΕΧΑΜΕΝΟΙ του Πρωθυπουργού δηλαδή) να δηλώσει ότι "Λύση" μόνο με Παπανδρέου Πρωθυπουργό βλέπουν !!!

Μα αν δεν κάνω λάθος  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (τουλάχιστον επισήμως...) δεν έχουμε σήμερα Πρωθυπουργό ;;;
Για τί "Λύση" μιλάνε οι του Μαξίμου αφού σαν προϋπόθεση θέτουν τον ΙΔΙΟ Πρωθυπουργό ;;;
Και αφού είναι  η μόνη "Λύση" ο Γ.Α.Π σαν Πρωθυπουργός (και αυτόν έχουμε ) τότε γιατί ψάχνουν ΛΥΣΗ ;;;
Με Γ.Α.Π Πρωθυπουργό όλα λυμένα είναι...

O Γιώργος τα ρίχνει (όπως πάντα...) στους άλλους...

Γ. Παπανδρέου: Η κρίση δεν είναι Ελληνική αλλά Ευρωπαϊκή...
Αυτό δήλωσε δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου προσερχόμενος σήμερα το πρωί στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες !!!

Βέβαια ...


Η Ευρωπαϊκή κρίση φταίει που το κόμμα του δεν επέτρεψε ΚΑΜΙΑ ιδιωτικοποίηση από την Ν.Δ όταν ήταν στην αντιπολίτευση και κατέβαινε στους δρόμους αποτρέποντας με απειλές τους υποψήφιους επενδυτές , που όσο είναι κυβέρνηση έχουν ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ με όπλο τη τεράστια φορολογία κάθε σταγόνα ανάπτυξης , που κάθε μέρα βάζουν ΝΕΟΥΣ φόρους ουσιαστικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ σε οποιονδήποτε ΣΟΒΑΡΟ επενδυτή να ρισκάρει κάποια επένδυση σε αυτό το ρευστό φορολογικό περιβάλλον...

Ελπίζω να μην μετέφρασε κανείς τη δήλωση αυτή στους Ευρωπαίους εταίρους μας.
Είμαστε μια τρελή χώρα που ζητά το κούρεμα να μην θεωρηθεί χρεοκοπία, που απαιτεί να δανείζεται φθηνά από τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης κι όχι από τις αγορές και ταυτόχρονα να κατηγορεί για όλα τα δεινά τους ΞΕΝΟΥΣ !!!

Δυστυχώς για τον Πρωθυπουργό οι ΞΕΝΟΙ τον έχουν καταλάβει ...

e-Επιλογές της 22/10/2011