Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μην πατήσετε σε καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες...

Από την 1η Σεπτεμβρίου να μην πατήσει κανείς σε καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες και οπουδήποτε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επέβαλε ΦΠΑ 23% στο φαγητό.

Μόνο έτσι θα το πάρουν πίσω σε λίγες μέρες και θα γλιτώσουν επιχειρήσεις και υπάλληλοι από την καταστροφή...

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ , ΟΡΓΑΝΩΘΕΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ (και ΔΙΑΔΩΣΤΕ...)

Πηγή :Vaspersview 

ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Ε.Ε...

ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ;;;

Last Year που έλεγε και μιά παλιά διαφήμιση...

Για να δούμε φέτος τί "Εύσημα" θα λάβει...

Βενιζέλος : Πρόσκληση για «ειλικρινή και ανοιχτή» συνεργασία στην ΝΔ...

Έγινε η συνάντηση του  Ευάγγελου Βενιζέλου  με τον Αντώνη  Σαμαρά...

Όπως ανέφερε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος , μετά την συνάντηση , ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης, για τις ιδιωτικοποιήσεις, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού και για το νέο μισθολόγιο, ενώ επί τάπητος τέθηκαν το ζήτημα της εργασιακής εφεδρείας, των εγγυήσεων που ζητεί από τη χώρα μας η Φινλανδία και η πορεία εφαρμογής των αποφάσεων της 21 Ιουλίου.
Ο κ. Σαμαράς δεν έκανε ακόμα δηλώσεις...
Προσωπικά θα ήθελα όταν κάνει δηλώσεις για την συνάντηση να τονίσει τις ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ του στις εγγυήσεις που ζητά η Φινλανδία...
Σχετ:
Οι εξελίξεις τρέχουν...Συνάντηση Βενιζέλου - Σαμαρά ...

Τεστάρουν τον Νόμο της Διαμαντοπούλου ...

Στην κατάληψη του Πολυτεχνείου Κρήτης μέχρι την ερχομένη Τρίτη προχώρησαν φοιτητές αντιδρώντας στον νέο νόμο για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ετσι μάλλον τινάζεται στον «αέρα» η εξεταστική του Σεπτεμβρίου αφού στην καλύτερη περίπτωση πάει πίσω για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Σημειώστε ότι η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης, ανακοίνωσε την Παρασκευή, την απόφασή της να κινηθεί προς κάθε νόμιμη κατεύθυνση θεωρώντας σαν αντισυνταγματικές διατάξεις του νέου νόμου.

Η κατάληψη αυτή ας συνδιαστεί με τις αποφάσεις :
Της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Αθηνών που αποφάσισε να μεταφέρει την εξεταστική περίοδο στις 5 Σεπτεμβρίου και του Πανεπιστημίου Αθηνών, που αποφάσισε τη μεταφορά της δικής του εξεταστικής περιόδου στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο φοιτητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καταλήψεις των σχολών για πέντε ημέρες και να πραγματοποιήσουν νέες γενικές συνελεύσεις από Δευτέρα.

Την Παρασκευή αναμένεται έκτακτη σύνοδος πρυτάνεων που θα γίνει στο χώρο του Πολυτεχνείου στο Λαύριο για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους...

Το +14,37% το είδατε ;;;

Πολύ καλά κάνατε...

Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα στην συνεχή πτώση του ΧΑΑ...
Αυτή όμως η εκρηκτική άνοδος που όλες οι βουβουζέλες μας τόνιζαν χθες σημαίνει κάτι για τους Έλληνες πολίτες;;;

Απλά και χωρίς σάλτσες μπορώ να πώ πως ΟΧΙ...
Δεν προσφέρει τίποτα ούτε στους Έλληνες φορολογούμενους ούτε στην πραγματική οικονομία.
Μήν βιαστείτε να με κατηγορήσετε ότι τα λέω για αντιπολιτευτικούς λόγους , δυστυχώς οι τεράστιες ημερήσιες κινήσεις των αγορών αφορούν (κυρίως) τους επαγγελματίες Traders και ελάχιστους ιδιώτες που είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου γνώστες των αγορών αλλά  και καθημερινής ενασχόλησης με το ΧΑΑ ...

e-Επιλογές της 29/08/2011