Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Η "Δημιουργική Λογιστική" στο προσκήνιο ...

Η αλλιώς , πώς να μειώσουμε το έλλειμμα του μήνα λογιστικά και να το πετάξουμε στον Αύγουστο (που είναι παχιές οι μύγες...)
Ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της ΝΔ κ. Ι. Βρούτσης , σχολιάζοντας την εγκύκλιο,που θέλει την καταβολή όλων των πληρωμών που ήταν να γίνουν από τις εφορίες (για μισθοδοσία, επιστροφές φόρων κτλ) το διήμερο 28 και 29 Ιουλίου να γίνουν από την 1η Αυγούστου και μετά , υποστήριξε ότι πρόκειται για μια από τις γνωστές λογιστικές αλχημείες που επιχειρεί η κυβέρνηση, τόνισε ότι προσπαθεί η κυβέρνηση να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα τόσο στα δημόσια έσοδα, όσο και στις δαπάνες του μηνός Ιουλίου.
Η μετάθεση αυτή για δύο ημέρες θα έχει άμεση επίδραση το ύψος στο οποίο θα διαμορφωθεί το έλλειμμα του προϋπολογισμού τον Ιούλιο.
Την εγκύκλιο με την οποία ζητά από τους προϊσταμένους των ΔΟΥ την μετάθεση αυτή των πληρωμών υπογράφει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Καπελέρης.

Eπίθεση από ιδιοκτήτες ταξί στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ ...

Έχει χαθεί κάθε έλεγχος και είναι πια προφανές ότι οι ιδιοκτήτες ταξί κινούνται βάση σχεδίου κι ακολουθώντας οδηγίες. Το πλέον Λαϊκιστικό κομμάτι από το "Βολεμένο ΠΑΣΟΚ" ελέγχει απόλυτα, τουλάχιστον στην Αθήνα, τις κινητοποιήσεις γι' αυτό και οι επιθέσεις σε Αλαφούζο και βουλευτές της φιλελεύθερης πτέρυγας.


Υ.Γ: Προφανώς και δεν έχω καμία γνώση αν κινούνται με σχέδιο οι ταξιτζήδες η αν κάποιο πολιτικό κόμμα κινεί τα νήματα.

Εμ ... Γυρίζει ο τροχός ...

Όταν προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κάνει κακό σε έναν blogger (Naxio) και μάλιστα προσπαθούσε να εμπλέξει την ΝΔ και βουλευτές της με παράνομες πράξεις ήταν "καλά" ε;;;


Όταν δεν ασκήθηκε ΚΑΜΙΑ δίωξη στον εν λόγω blogger , το fimotro όχι μονό δεν ζήτησε συγνώμη που τον διέσυρε στο επαγγελματικό και φιλικό  του περιβάλλον , αλλά προσπαθούσε να ξαναφέρει στην επιφάνεια μια ΜΗ υπόθεση...

Σήμερα που ΑΣΚΉΘΗΚΕ δίωξη κατά του συγκεκριμένου ιστολογίου και του εν λόγω δημοσιογράφου προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν ... αδικημένο...


Η αναξιοπιστία του είναι γνωστή στην blogοσφαιρα.
Ας φανεί τουλάχιστον γενναίος για ΜΙΑ φορά  και ας ζητήσει συγνώμη από τους μηνυτές του...

Ίσως τον συγχωρήσουν και με αυτόν τον τρόπο αυξήσει τις πιθανότητες να γλυτώσει την διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ...

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας !!!

Από τον Αδέσμευτο τύπο που παίρνει στο "ψιλό" την ομιλία του Πρωθυπουργού προς την Κ.Ο ...

Σωθήκαμε ;;;

Έτσι βλέπει την "Σωτηρία" το Ποντίκι ...

e-Επιλογές της 27/07/2011