Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Κουκουλοφόροι και μη ...

Με αναβαθμισμένους σε μείζονα οργανωμένη καταστροφική δύναμη τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους που διέλυσαν το κέντρο της Αθήνας, κατέστρεψαν για πολλοστή φορά καταστήματα και εμπόδισαν την επιχειρηματική δραστηριότητα εκατοντάδων καταστημάτων, ακόμη και περιπτέρων, έδιωξαν τον υψηλό τουρισμό με χιλιάδες ματαιώσεις κρατήσεων στα ξενοδοχεία του μείζονος κέντρου της πρωτεύουσας, επιδεινώθηκε η ύφεση και πύκνωσαν οι στρατιές ανέργων, αλλά η πολιτεία φαίνεται ανήμπορη να αντιδράσει. 


Περιορίζεται σε χρήση δακρυγόνων, αφού της απαγορεύεται να δρα αποτελεσματικότερα στα χτυπήματα με καδρόνια των μη κουκουλοφόρων δήθεν ειρηνόφιλων παρελαυνόντων ή ματαιοπονώντας με συλλήψεις βιαιοπραγούντων, που σχεδόν ποτέ δεν δικάζονται ούτε καταδικάζονται από το αυτόφωρο.

Δυστυχώς από χρόνια η κοινωνία ανέχεται, αν δεν υποστηρίζει, το αντάρτικο πόλης, με πρωτοστατούντα τα κόμματα και αποκόμματα της Αριστεράς, που παροτρύνουν σε ανυπακοή και σε πόλεμο θεωρώντας κουρελόχαρτα το Σύνταγμα και τους νόμους (ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους, κάτι που τα άλλα πανικόβλητα κόμματα το αντιπαρέρχονται εν σιωπή). 

Γιορτάζουμε 37 χρόνια Δημοκρατίας ;;;

Τριάντα επτά χρόνια...
Με γιορτές και δεξιώσεις στο προεδρικό μέγαρο , με λόγους πολιτικών , με διαγγέλματα ...

Αυτόματα γεννάται το ερώτημα .
Ποιοι είναι τελικά αυτοί που γιορτάζουν την επέτειο αυτή ;;;


Εντάξει , σίγουρα οι πολιτικοί μας.
Σίγουρα οι γύρω από την εξουσία .
Οι "Αντιστασιακοί" (οι πραγματικοί αντιστασιακοί παραμένουν σιωπηλοί ...) και οι λοιποί που αναρριχήθηκαν στα αξιώματα  τα χρόνια αυτά εκμεταλλευόμενοι την "φήμη και πελατεία" που τους δόθηκε απλόχερα από τα ΜΜΕ...
Οι πολίτες όμως αυτής της χώρας γιορτάζουν ;;;
Υπάρχει άραγε κανείς απλός Έλληνας πολίτης που σήμερα θα νιώσει υπερήφανος για αυτή την επέτειο ;;;

Υπάρχει άραγε ΕΝΑΣ που θα βάλει την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του ;;;

Ανοιχτή επιστολή Νο 2 στον Χρήστο Παπουτσή και η επίσκεψη της Αντιτρομοκρατικής σπίτι μου...


Αγαπητέ Χρήστο,
αναρωτιέμαι γιατί αποφάσισες να ταλαιπωρήσεις τόσο κόσμο καλοκαιριάτικα, αντί να σηκώσεις ένα τηλέφωνο και να μου απαντήσεις σε όσα σε ρώτησα  ή να μου ζητήσεις -έστω- το λόγο... Παλαιότερα το έκανες  και μάλιστα με άμεσο και ευγενικό τρόπο... Τόσες δεκαετίες φερόσουν έτσι, γιατί ξαφνικά άλλαξες;
Την προηγούμενη επιστολή την έστειλα σε σένα  κι από σένα περίμενα μια απάντηση.Αντί γι' αυτό μου τηλεφώνησε χθες ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Κ. Παπαθανασάκης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, να με καλέσει για ένορκη μαρτυρική κατάθεση, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας Γκιόλια. Λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημά του, δύο άντρες με μαύρα, ντάλα μεσημέρι στις 2.30, ήλθαν σπίτι μου για τα περαιτέρω.
Και επανέρχομαι.

Μας δουλεύει ...

Δεν μπορεί .
Ο πρώην "τσάρος" μας δουλεύει με αυτή την δήλωση στην Real News...

Ο άνθρωπος που βύθισε στην ΥΦΕΣΗ την χώρα , ο άνθρωπος που με κάθε δήλωσή του έφερνε ουρές καταθετών στις τράπεζες για να σηκώσουν χρήματα , ο άνθρωπος που για όσο ήταν στο τιμόνι της οικονομίας άλλαξε αμέτρητες φορές την φορολογική νομοθεσία , που ανέβαζε συνεχώς τους φόρους και που δημιούργησε στρατιές ανέργων ζητά  (από ΠΟΙΟΥΣ;;;) να αποκατασταθούν οι απώλειες !!!

ΚΑΛΑ μας κάνει ...
Έτσι μας πρέπει .
Να μας δουλεύουν και από πάνω...

e-Επιλογές της 23/07/2011