Τί θα προτιμήσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ;;;

Την θέση τους η την Πατρίδα ;;;

Ζούμε κρίσιμες στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία. Οι δυνάμεις κάθε λογής συντήρησης επιχειρούν με λύσσα να προστατεύσουν το παλαιό καθεστώς που καταρρέει επιστρατεύοντας μνήμες και απειλές από άλλες εποχές...

Δύσκολη εποχή να είσαι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...
Ήρθε η ώρα να πάρουν την τελικη απόφαση.
Την απόφαση για την οποία θα τους θυμάται η Ιστορία.

Έχουν δίκιο : Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φαρσοκωμωδία...

Ονειρεύεται να "γράψει ιστορία"...
Ονειρεύεται τον παππού του και τον πατέρα του...

Δυστυχώς για αυτόν , η ιστορία τον έχει ήδη "Γράψει".

 Δυστυχώς για αυτόν , οι κινήσεις του μόνο χαμόγελα συγκατάβασης προκαλούν.

Ευτυχώς για την χώρα η παρένθεση του θα κλείσει σύντομα...

Χθες το µεσηµέρι, η κυβέρνηση ουσιαστικά παραιτήθηκε....

∆ιάλεξαν εκλογές!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ∆ΕΝ ΠΡΕΠΕΙ 
να κρυβόµαστε πίσω από το δάχτυλό µας. Χθες το µεσηµέρι, η κυβέρνηση ουσιαστικά παραιτήθηκε. 

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ µε σαφή τρόπο και διά στόµατος του ίδιου του Πρωθυπουργού από τη στιγµή που πρότεινε στην αξιωµατική αντιπολίτευση µια κυβέρνηση συνεργασίας, αποδεχόµενος ότι Πρωθυπουργός θα οριζόταν πρόσωπο κοινής αποδοχής. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ήταν περίπου προδιαγεγραµµένη. Ή θα πηγαίναµε σε εκλογές. Ή θα σχηµατιζόταν µια κυβέρνηση συνεργασίας µε τη Ν.∆. – ενδεχόµενο που συζητήθηκε, όπως φαίνεται, µε τον Α. Σαµαρά…
 

∆ΕΝ ΣΥΝΕΒΗ 
ούτε το ένα ούτε το άλλο. Επτά ώρες αργότερα ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα κάνει… ανασχηµατισµό και ότι θα ζητήσει ψήφο εµπιστοσύνης από τη Βουλή! ∆ΕΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ τα όσα διαδραµατίστηκαν. 


Πήγε για μαλλί και βγήκε ……κουρεμένος !!!

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Ο πρωθυπουργός μια χώρας δεν είναι διαχειριστής πολυκατοικίας για να διαπραγματεύεται την παραίτησή του και ύστερα να την ανακαλεί. Αναρωτιέμαι μετά τα χθεσινά ρεζιλίκια ποιος θα τον αντιμετωπίζει  σοβαρά; Οι υπουργοί του; Τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα! Οι βουλευτές του;  Τους αγνόησε παντελώς; Το κόμμα του;  Το απαξίωσε εντελώς. Ο ελληνικός λαός; Τον κορόιδεψε για μια ακόμα φορά! Οι πολιτικοί αρχηγοί; Στον κάθε αρχηγό είπε διαφορετικά πράγματα και στο τέλος έκανε κάτι άλλο! Οι αγορές; Καλά αυτές έχουν  πάψει να τον παίρνουν στα σοβαρά εδώ και καιρό! Οι εταίροι μας; Ένας πρωθυπουργός που παραιτείται το απόγευμα και ανακαλεί το βράδυ, είναι αναξιόπιστος συνομιλητής!
Εν κατακλείδι, ένας πρωθυπουργός, που είναι έτοιμος να φυγομαχήσει, είναι  αδύναμος και αναποτελεσματικός  και με τη συμπεριφορά του   επιτείνει την αβεβαιότητα και καλλιεργεί την ανασφάλεια. Άρα είναι αναξιόπιστος και  επικίνδυνος για τη χώρα.
Ο κ. Παπανδρέου  χθές αυτοακυρώθηκε. Τελεί υπό προθεσμία.  Ουσιαστικά  άρχισε  η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του. Και αυτή η πορεία δεν αναστρέφεται.
«κάτι να κάνει να ραδιουργήσει…»

Πήρε παράταση ...

Από τους βουλευτές του...

Το πικρό ποτήρι όμως θα το πιει σύντομα...

Διελύθει ...

Η κυβέρνηση της νύχτας ...

Ευτυχώς...


Η 9μηνίτικη κυβέρνηση θα είναι από σήμερα παρελθόν.

Στην θέση της θα έρθει μία άλλη "καλύτερη" και πιο "αποτελεσματική" κυβέρνηση και οι φιλικοί προς το κυβερνών κόμμα "κύκλοι" θα "λιποθυμούν" από "εκστασιασμό" εκθιάζοντας τις καταπληκτικές επιλογές του "Γιώργου"...

Το ίδιο βέβαια έκαναν και για την απερχόμενη κυβέρνηση , αλλά κόβεται το χούι ;;;

Σχετ: 

Η νέα "Μικρή και Ευέλικτη" κυβέρνηση...

e-Επιλογές της 15/06/2011