Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ : The Game is OVER...

Τελείωσε τα όνειρα θερινής νυκτός του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που προεξοφλεί ότι η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στις αγορές το 2012.

Ο κ. Γιούνκερ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Μονάχου Munchner Merkur δήλωσε :
"Για μένα είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να επιστρέψει στις αγορές το 2012"...
Ο κ. Γιούνκερ πιέζει την κυβέρνηση της Ελλάδας να προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της για τις ιδιωτικοποιήσεις που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα...

Αντιπολιτευόμενοι bloggers προσοχή...

Τα συμπολιτευόμενα blogs προσπαθούν να "κλέψουν" και αυτό το τμήμα του blogging  !!!
Δεν μπορεί να χτυπάνε τα πράσινα blogs πιο πολύ από τα αντιπολιτευόμενα τις μεγαλοστομίες του πρωθυπουργού...
Οι αντιπολιτευόμενοι μετά τι πρέπει να κάνουν ;;;
Να τον υπερασπίζουνται ;;;
Για συγκεντρωθείτε αντιπολιτευόμενοι bloggers γιατί σας /(μας...) βλέπω "άνεργους"... :)

Τα πήρε με τον ... Δημοσιογράφο ο Ε.Βενιζέλος...

Δριμεία επίθεση στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και (στην "συμπάθειά μας") τον Γιώργο Παπαχρήστο με αφορμή σημερινό δημοσίευμα τους (εδώ) εξαπέλυσε πριν από λίγο με γραπτή ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


Στην ανακοίνωσή του ο υπουργός  δεν φείδεται χαρακτηρισμών και κάνει  λόγο  για "βάναυσα ανακριβές και προβοκατόρικο δημοσίευμα"


Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας: 


"Σημερινό δημοσίευμα του κ. Γ. Παπαχρήστου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το οποίο δήθεν περιγράφει το ύφος και το περιεχόμενο συνομιλίας μου με τον Πρωθυπουργό μετά το τέλος του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της περασμένης Τρίτης, είναι βάναυσα ανακριβές και προβοκατόρικο εις βάρος της Κυβέρνησης και της ενότητάς της.

Ελπίζω να μην υπάρχει κανείς που θεωρεί ότι προκειμένου να παραμείνω στην Κυβέρνηση και να διατηρήσω την υπουργική μου ιδιότητα είμαι διατεθειμένος να ανασκευάζω ή να ωραιοποιώ απόψεις μου, υπό την απειλή της αποπομπής μου (!!!) ή να αφήνω αναπάντητες δήθεν παρατηρήσεις διατυπωμένες σε ανοίκειο ύφος. 

Θα γελούσαμε αν δεν ήταν για να κλάματα αυτή η υπόθεση ...

Με την ταλαιπωρία της ανάκτησης των δεδομένων του Blog και την δημιουργία νέου εναλλακτικού , κόντεψε να μας ξεφύγουν πολλά θέματα της επικαιρότητας...

Διακοπή λοιπόν των (εσωτερικών) εργασιών και επιστροφή στην δραματική πραγματικότητα...

Το Καρφί  όπως  βλέπουμε στην πρώτη του σελίδα , προσπαθεί με νύχια και με δόντια να δείξει ότι ο πρωθυπουργός είναι κυρίαρχος στο κόμμα του...

Ο πρωθυπουργός που πλέον καταγγέλλεται εμμέσως από τους υπουργούς του ότι δεν συντονίζει επαρκώς την κυβέρνηση , που τις κρίσιμες μέρες που περνάμε βρίσκεται στο εξωτερικό (πάλι...) σε μία αδιάφορη και ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ διάσκεψη για την "Προοδευτική Διακυβέρνηση" (!!!) , την ώρα που αύριο στο Βερολίνο (λίγες μέρες πριν δει το φως της δημοσιότητας η έκθεση Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ για την Ελληνική οικονομία) , η Γερμανίδα Καγκελάριος  Άνγκελα Μερκελ κάλεσε τον Δ/ντη του Δ.Ν.Τ Ντομινίκ Στρος Καν για να συζητήσουν το Ελληνικό ζήτημα και   θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας , με τους 'Ελληνες αξιωματούχους να μήν βρίσκωνται ούτε σαν ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ εκέι ...

Τα Νέα του Blog...

Όπως βλέπετε καταφέραμε να διασώσουμε τις περισσότερες αναρτήσεις που διαγράφηκαν λόγω των προβλημάτων του blogger.


Σήμερα δεν θα υπάρξουν πολλές αναρτήσεις αφού θα γίνει συντήρηση αρχείων και μετακόμιση σε εναλλακτικό Server για πιθανά νέα προβλήματα του blogger.

Σύντομα η εναλλακτική διεύθυνση.