Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Armani Κουστούμια και Channel Ταγέρ ...

Εξαφανίστηκαν από τις οθόνες μας...

Ούτως η άλλως δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την ενημέρωση των Ελλήνων...

Ευκαιρίας δοθείσης μπορεί να "πετάχτηκαν" για μερικά ψώνια στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης ...
Άνοιξη έρχεται , να μήν είναι Chic ;;;

Έτσι πολύ λίγα θα μάθουμε για τον ένοπλο που σκότωσε 6 άτομα και τραυμάτισε άλλα 16 σε ένα Mall κοντά στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας...

Ούτως η άλλως οι κομψοί (και οι κομψευόμενοι...) που μας ... ενημερώνουν ,  αυτές τις ειδήσεις τις θεωρούν τόσο ασήμαντες ώστε τις "παίζουν" λίγο πρίν το τέλος του δελτίου...

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Σχετικά με την απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Καταδικάστηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείχνει το κράτος απέναντι στους πολίτες.

Όμως δεν φοβόμαστε.
Χάσαμε μία μάχη, αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους συκοφάντες.

Οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα γι’ αυτό με δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου που προδίκαζαν την έκβαση της δίκης.

Ακόμη και σήμερα, καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ, με ύβρεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση επιχειρούν να επιβάλλουν την έκπτωσή μου με μία ξεκάθαρα πολιτική δίωξη.

Ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας τους καταδίκασε μόλις πριν από πέντε μήνες. Όμως αυτοί συνεχίζουν.

Η επιδίωξη είναι προφανής: να ακυρώσουν τη λαϊκή ψήφο, να περιφρονήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία, ποινικοποιώντας συστηματικά την διοίκηση.

Σε ό,τι με αφορά, ποτέ δεν έκρυψα την υπογραφή μου, δεν χρηματίστηκα, δεν χαρίστηκα, δεν δίστασα να συγκρουστώ ανοιχτά γι’ αυτά που πιστεύω. Μείωσα το πρόστιμο για παραβάσεις που αφορούσαν 1.300 λίτρα νοθευμένου πετρελαίου κίνησης συνολικής αξίας περίπου 1.000 ευρώ! Ούτε υποβρύχια που γέρνουν παρήγγειλα,

Ξύπνησαν οι Νέοι ;;;

Είδα τις αφίσες της ΔΑΠ και δεν μπορώ να μήν σχολιάσω το πόσο καλά καταφέρνουν να περάσουν το μήνυμα με τόσο λίγα λόγια !!!