Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Μα τόσο ΑΝΙΔΕΟΙ είναι αυτοί της Standard & Poor's ;;;

Είναι δυνατόν να υποβαθμίζουν την χώρα (ξανά...) σήμερα στο ΒΒ- από ΒΒ+ ;;;

ΔΕΝ μπορούν να αντιληφθούν ότι (όπως λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ ): υποβάθμιση δεν αντανακλά την προσπάθεια αλλά και την επιτυχία μέχρι σήμερα στην υλοποίηση του Ελληνικού προγράμματος οικονομικής πολιτικής ούτε τις οικονομικές προοπτικές της Ελλάδας."

Δηλαδή οι ΑΝΙΔΕΟΙ της S&P δεν βλέπουν την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της χώρας που ο λατρεμένος και πολυχρονεμένος ηγέτης μας παλεύοντας μόνος του στα πέρατα της γής κατάφερε να αναστυλώσει ;;;

Ελπίζω να μήν στεναχωρήθηκαν στο ΥΠΟΙΚ , δεν τους έχουμε ανάγκη και θα τους αποδείξουμε ΛΑΘΟΣ...

Έτσι δεν είναι κ. Παπακωνσταντίνου;;;

κ. Παπακωνσταντίνου;;;
.............
κ. Παπακωνσταντίνου;;;
...

Είμαστε η Χώρα της Υπερβολής!

Τα νέα, θα τα έχετε ήδη πληροφορηθεί! Το ALTER TV από σήμερα έπαψε να μεταδίδει ζωντανό πρόγραμμα! Θα συνεχίσει, άγνωστο για πόσο, με επαναλήψεις, παιδικές ταινίες, σειρές και ό,τι του βρίσκεται, τέλος πάντων, στο συρτάρι! Οι λόγοι είναι μάλλον οικονομικοί!Πρέπει να χρωστάει πολλά! Όπως όλα τα τηλεοπτικά μαγαζιά βέβαια!

Πιστεύω ότι αν μπορούσαμε να μάθουμε, εμείς οι κοινοί θνητοί, το τί και πού χρωστάνε οι στυλοβάτες της ενημέρωσης, οι κήνσορες της κοινωνίας, οι αδυσώπητοι ελεγκτές της εξουσίας, τότε θα κατέβαιναν όλοι της γης οι κολασμένοι στο Σύνταγμα!
Όταν, μετά το "άνοιγμα" της ενημέρωσης, άρχισαν να ξεφυτρώνουν τα τηλεοπτικά κανάλια και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, πολλοί έθεσαν το εύλογο ερώτημα, "πόσα κανάλια και πόσους σταθμούς μπορεί να σηκώσει ο τόπος"! Το ερώτημα δεν απαντήθηκε, σοβαρά, ποτέ! Αντίθετα, όποιος είχε ή επιθυμούσε να έχει δούναι και λαβείν με το Δημόσιο για λόγους ευνόητους αγόραζε ένα Κανάλι ή ένα Ραδιόφωνο!Το ίδιο έγινε και με τις εφημερίδες και την έντυπη ενημέρωση γενικότερα!

Σαμαράς: «Όχι» στις «θεόσταλτες εξωθεσμικές λύσεις»...

Πολύ καλά έκανε και ξεκαθάρισε ο κ. Σαμαράς ότι ΔΕΝ πρόκειται να συγκυβερνήσει με τον Γ.Α.Π κάτω από την σημερινή σύνθεση της βουλής.

Πέραν του πολιτικού σχεδιασμού που μπορεί να υπάρχει σε κάθε κόμμα , η σημερινή βουλή είναι εντελώς εκτός  οικονομικού  κλίματος...

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε : «Είμαστε έτοιμοι για εκλογές οποτεδήποτε κι αν γίνουν», και ξεκαθάρισε: «Δεν θα δεχθώ συγκυβέρνηση με ένα ΠΑΣΟΚ που δεν μπορεί να τα βρει ούτε με τον εαυτό του, ούτε συμπράξεις με όσους στήριξαν το μνημόνιο, ούτε θα προσφέρω συναίνεση σε θεόσταλτες εξωθεσμικές λύσεις».

"Δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις, αλλά διευθετήσεις" ...

Αυτό που βλέπουν όλοι όσοι   Έλληνες βρίσκονται στην πραγματική οικονομία είπε χθες στους Φακέλους ο  Αλ. Παπαδόπουλος...

Άνω του 13% του ΑΕΠ εκτίμησε ότι είναι το πραγματικό δημόσιο έλλειμμα ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλέκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στους «Νέους Φακέλους» παρά τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά μέτρα.

Ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε σε αφύπνιση τις δυνάμεις του ευρωπαϊκού προσανατολισμού, ζήτησε ριζικές μεταρρυθμίσεις, πραγματικές αποκρατικοποιήσεις και δημοψηφισματικού χαρακτήρα εκλογές για να αναλάβει ο λαός τις ευθύνες του.