Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Babyface killer...

Θ. Πάγκαλος :«Ο κ. Τσίπρας υποδεικνύει την δολοφονία. Είναι υπεύθυνος για τη ζωή μου. 
Δεν έχει καταδικάσει ποτέ. Όχι να πει κατανοούμε την οργή του κόσμου.
Να πει καταδικάζουμε. Δεν το λέει γιατί αυτοί τα δημιουργούν»...

Σημείωση Αντίλογου : Εγώ πάντως υποψιάζομαι ότι κινδυνεύει πιο πολύ από τα τριγλυκερίδια...

Τσιγκλάει την Ν.Δ ο Καρατζαφέρης...

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο ρ/σ Real FM πέταξε πάλι το "αγκίστρι" του στην Ν.Δ...

«Η ΝΔ έχει δύο αρχηγούς: έναν αρχηγό τύποις και έναν ουσίας. Ο τύποις είναι ο Σαμαράς και ο ουσίας είναι ο Κρανιδιώτης, ο οποίος κάνει τα "κουμάντα" του εκεί μέσα όλα. Και το λένε οι βουλευτές δε το λέω εγώ».

Είναι προφανές το τί επιζητεί με τις συχνές του αναφορές στον Φ. Κρανιδιώτη.
Να δημιουργήσει πρόβλημα μεταξύ των "Παλαιών" της Ν.Δ και των "Νέων" που σιγά σιγά έρχονται στο προσκήνιο.

Το ερώτημα τώρα είναι αν θα "τσιμπήσει" η Ν.Δ...

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θέλουν να μιλήσει ο Καραμανλής;

Σχόλια στο τέλος ...

Στις 14-2-2008, ο Αμερικανός πρέσβης Daniel Speckhard, ανέφερε στους προϊσταμένους του, ότι ο Κώστας Καραμανλής, ύψωσε τη φωνή του και υπερασπίστηκε το όνομα της Μακεδονίας με σθένος, όταν έφτασε η συζήτηση σε αυτό.
Από την άλλη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, πρώην Υπουργός Εξωτερικών και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έλεγε στον πρέσβη, ότι..
η υπόθεση είναι χαμένη (και μάλιστα "γελοία") κι ότι οι "Μακεδόνες" (οι Σκοπιανοί δηλαδή), μπορούν να ονομάζονται όπως θέλουν.

Ο δε Αμερικανός πρέσβης ανέφερε στο τηλεγράφημά του για τη διένεξη "about Greece and Macedonia":

Ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ προσπαθεί να συμφωνήσει με τους Ρώσους...

Ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Γκέιτς έφθασε σήμερα για προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ρωσία.
Ο κ. Γκέιτς  θα έχει συναντήσεις με το Ρώσο ομόλογό του Ανατόλι Σερντιούκοφ και τον Πρόεδρο Ντιμίτρι Μετβιέντεφ. 
Η Ρωσία, η οποία εξέφρασε επανειλημμένα τις επιφυλάξεις της για τα σχέδια των δυτικών δυνάμεων ως προς τη Λιβύη, επέκρινε έντονα χθες τα στρατιωτικά πλήγματα στη Λιβύη, θεωρώντας ότι πραγματοποιούνται κατά «μη επιλεκτικό τρόπο», προκαλώντας θύματα μεταξύ του άμαχου πληθυσμού.
Προφανώς όλες οι προσπάθειες των ΗΠΑ θα είναι να αλλάξουν άποψη και να στηρίξουν (η να ...σιωπήσουν) κατά την διάρκεια της επέμβασης...

Απομακρύνονται οι εργαζόμενοι από τον Ν.3 ...

Μόλις αυτή την στιγμή !!!

Παρά τις προσπάθειες ψύξης του Ν.3 αντιδραστήρα η κυβέρνηση αποφάσισε να απομακρύνει τους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο σταθμό ενώ άρχισε να αναδύεται γκρι καπνός...

Update 10:45
Foto

Μόλις τώρα στην Fukushima...

Οι Γιαπωνέζοι τεχνικοί μόλις ανακοίνωσαν ότι συνέδεσαν με την εξωτερική παροχή ενέργειας (Το καλώδιο που φέρνει ρεύμα) και τους 6 αντιδραστήρες στην Fukushima !!!

Παραμένει πρόβλημα στον πλέον επικίνδυνο αντιδραστήρα Ν3 (που έχει καύσιμο Πλουτώνιο) όπου η πίεση είναι πάνω από τρείς φορές η φυσιολογική και εξετάζουν να αφήσουν ατμό (ραδιενεργό...) στην ατμόσφαιρα για να μήν κινδυνεύσουν με έκρηξη...

Το «στυλ Ανδρέα» ...

Ενας άνθρωπος, που ξέρει από μέσα και από έξω το ΠΑΣΟΚ και το έχει ζήσει στο πετσί του, μου είπε μια σοφή κουβέντα: «Ξέρεις, σήμερα υπάρχουν δύο κυβερνήσεις, μία του Γιώργου και μία του Ανδρέα. Και αυτό είναι το πρόβλημα». Η μεταπολίτευση σφραγίσθηκε από το ύφος, τη ρητορεία, τον λαϊκισμό και τη «μαγκιά» που εξέφρασε πολιτικά ο Ανδρέας Παπανδρέου και που τον έφερε στην εξουσία. Η ηγεμονία του όμως δεν τέλειωσε με τον θάνατό του, αλλά συνεχίζεται μέχρι σήμερα στο μυαλό μας, στην Κερατέα, στη ΓΕΝΟΠ, στις καταλήψεις με την παραμικρή αφορμή, στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη διαπραγμάτευση με οιονδήποτε «αντίπαλο», παντού. Ο ίδιος γνώριζε καλά ότι εξέθρεψε ένα «κτήνος» που δεν μπορούσε να ελέγξει, με μια μικρή εξαίρεση την περίοδο 1993-95, που ήταν η καλύτερη περίοδος διακυβέρνησής του, παρά τον έντονα αντιαισθητικό της συμβολισμό λόγω των προσωπικών του υποθέσεων.