Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Να ανακαλέσει αυτή την ανακοίνωση η Ν.Δ...

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Αυτή τη φορά ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος ξεπέρασε κάθε όριο στις ύβρεις και στις προσβολές του.
Η στοχοποίηση μιας εφημερίδας – του “Ελεύθερου Τύπου” – και των αναγνωστών της, η οποία δεν έκανε τίποτα περισσότερο παρά να αποτυπώσει γεγονότα και ειδήσεις, είναι πράξη που προδίδει ακραία αντιδημοκρατική νοοτροπία και βάναυσο αυταρχισμό.


Ο Πρωθυπουργός έχει μια και μόνο επιλογή…


Γιατί η αποδοκιμασία του κ. Πάγκαλου ασφαλώς δεν αρκεί.


Αν ο κ. Παπανδρέου δεν πράξει αυτό που πρέπει, τότε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή φοβάται τον Αντιπρόεδρό του ή ταυτίζεται απόλυτα μαζί του».

Η Ν.Δ προφανώς κάνει ΛΑΘΟΣ.

Δεν κολλάνε "μπρίκια"...

Κολλάνε ΤΑΜΠΕΛΕΣ....
Με ιδιαίτερη ευκολία μάλιστα !!!
Πάρτε για παράδειγμα την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.


Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash», η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε «φασιστικές» τις απόψεις που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ο κ. Κρανιδιώτης, με την ιδιότητα του προέδρου της οργάνωσης «Δίκτυο 21», μέσω αναρτήσεων σε ιστολόγια του Διαδικτύου, αποκηρύσσοντας τον «μεσαίο χώρο».
Η κ. Μπακογιάννη τόνισε : «Αυτός ο λανθάνων φασισμός, τον οποίο εκφράζει ο κ. Κρανιδιώτης, τείνει να γίνει η κυρίαρχη άποψη μέσα στη Ν.Δ. και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα , αλλοιώθηκε η φυσιογνωμία της Ν.Δ. με τη σύμφωνη γνώμη της ηγετικής ομάδας. Αυτά τα οποία λέει ο κ. Κρανιδιώτης εγώ ως ένα βαθιά φιλελεύθερο κεντροδεξιό άτομο τα θεωρώ φασιστικά».


Ευτυχώς για αυτή πρόλαβε και έφυγε.
Τί δουλειά έχει σε ένα κόμμα που δεν είναι "βαθιά φιλελεύθερο";;;


Μέχρι εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τη δική του χώρα παραβίασαν βάναυσα οι Τούρκοι. Όχι κάποιου τρίτου. Οφείλει λοιπόν, χωρίς δεύτερες σκέψεις, να ακυρώσει αυτή την επίσκεψή του..



Καλά δεν διαβάζει εφημερίδες ο κ.Πρωθυπουργός;;
Αυτό που βλέπετε δεν είναι δημοσίευμα κάποιου blog, ούτε άρθρο του Ελεύθερου Τύπου...
Τα blogs έτσι κι αλλιώς τα έχουν "γραμμένα" (στην κυβέρνηση) και υπό διωγμό..
Αναφερόμαστε στην υπόψη εφημερίδα, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Πάγκαλου, σχετικά με τις αποκαλύψεις του Ε.Τ για παλιότερη ομιλία του:
«Κάποια ζώα στον Ελεύθερο Τύπο αναπαρήγαγαν τα συγκεκριμένα αποσπάσματα». Και κατέληξε ο αντιπρόεδρος, λέγοντας:«Όμως, πιο πολύ απορώ με τα ζώα που τα διάβασαν».
Αυτό που βλέπετε είναι άρθρο από το ΒΗΜΑ  ..
"Να μην πάει στην Τουρκία"
Αντιγράφουμε τον επίλογο του άρθρου:
"Ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει, μετά από όσα συνέβησαν μέσα στις γιορτές, να μην πάει στην Τουρκία. Είναι πρωθυπουργός κυρίαρχου κράτους, έστω και στην κατάσταση που αυτό βρίσκεται σήμερα. Δεν λέει κανείς να απειλήσει, να ανταποδώσει τα ίδια, ή να κάνει οτιδήποτε άλλο αντίστοιχο. Όμως, δεν έχει πλέον κανένα λόγο να πάει αυτή τη στιγμή στο Ερζερούμ, ότι και να συμβαίνει στο παρασκήνιο των ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων.

Αφιερωμένο στους ΞΕΝΟΥΣ και Έλληνες επικριτές...


Η Ειδησεογραφία σήμερα είναι κακή...


Συνοριακός φρουρός των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε έναν 17χρονο που προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα της Αριζόνα με το Μεξικό, με αποτέλεσμα το θάνατο του...



Ο Νεαρός αυτός προσπαθούσε να αναρριχηθεί στο συνοριακό φράχτη, ανακοίνωσε η μεξικανική αστυνομία.

Οι αμερικανικές αρχές προσπαθώντας να αιτιολογήσουν το γεγονός ανακοίνωσαν : "Πράκτορες της συνοριακής περιπόλου επχειρούσαν να συλλάβουν φερόμενους ως λαθρεμπόρους ναρκωτικών..., όταν παρευρισκόμενοι άρχισαν να τους πετούν πέτρες". Πράκτορας της συνοριακής περιπόλου αποκρίθηκε εξαπολύοντας μία βολή εναντίον ενός από εκείνους που φέρεται να πετούσαν πέτρες".

Έτσι λοιπόν αυτός που σκαρφάλωνε τον φράκτη την ίδα ώρα "πετούσε" και πέτρες στον πράκτορα...
Λογικό το βρίσκω...