Δηλαδή τί μας λέει ο κ. Γιακουμάτος;;;

Τί ακριβώς εννοεί λέγοντας στην συνέντευξή του στον Real Fm για την επίμαχη αρθρογραφία του Φ. Κρανιδιώτη ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τις απόψεις του, αλλά :

«Τον Καραμανλή και όλους τους άλλους τους ‘έφαγε’ το περιβάλλον. Μακριά από τους Βασιλικότερους του Βασιλέως. Στην Ελλάδα υπάρχει και το επάγγελμα του κολαούζου αλλά ο Σαμαράς είναι πολύ ισχυρή προσωπικότητα».

Άν ένα μόνο άρθρο ενός ανθρώπου ΠΟΥ ΔΕΝ  ΚΑΤΕΧΕΙ κομματικά οφίτσια φτάνει να ενοχλήσει και να δημιουργήσει κυματισμούς στο βαλτωμένο πολιτικό κατεστημένο του κόμματος της Ν.Δ ,  ίσως πρέπει πολλοί ακόμα να αρχίσουν να βομβαρδίζουν με άρθρα και σκέψεις...


Ο κ. Γιακουμάτος ΑΝ έχει κάτι να προσφέρει στο κόμμα του είναι να  συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται να σπάσουν οι αλυσίδες που το κρατούν ΜΑΚΡΥΑ από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού...


Σε αυτή την προσπάθεια όσοι αντιδρούν είναι φυσικό επακόλουθο να απομονωθούν από τους ΑΠΛΟΥΣ ψηφοφόρους του κόμματος , που έχουν ΒΑΡΕΘΕΙ να ακούν την κάθε πριμαντόνα να τσιρίζει ΠΑΡΑΦΩΝΑ...


Υ.Γ : Το επίμαχο άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ ώστε να κρίνετε μόνοι σας...

Να αναρωτηθούν οι Έλληνες...

Πρώτοι σε δημοφιλία οι άχρηστοι και οι μπαρουφολόγοι.


Κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει πώς γίνεται και χρόνια τώρα οι πολιτικοί με την υψηλότερη δημοφιλία να αποδεικνύονται οι πλέον ανεπαρκείς. Πώς γίνεται δηλαδή αυτοί που εκλέγονται άνετα και μάλιστα σημειώνουν πρωτιές σε εκλογές και σε δημοσκοπήσεις, να σηκώνουν τα χέρια ψηλά όταν αναλαμβάνουν ένα αξίωμα.

Αυτοί που δίνουν τις μεγαλύτερες υποσχέσεις, αυτοί που λένε τα πιο παχιά λόγια, αυτοί που ξεσηκώνουν τα πλήθη, αυτοί που φωνάζουν περισσότερο, φωτογραφίζονται περισσότερο, αγιογραφούνται  περισσότερο, δίνουν τις περισσότερες συνεντεύξεις, βρίσκονται συνεχώς στο απυρόβλητο, είναι ακριβώς αυτοί που τα έργα τους είναι αντιστρόφως ανάλογα με τα λόγια τους.

Δεν χρειαζόταν να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία για να πληροφορηθούμε ότι όλα έχουν ακριβύνει – αν και ο αρμόδιος υπουργός μόλις ανέλαβε το πόστο του με τον ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου δήλωσε ότι ξεκινά «μάχη σώμα με σώμα με την ακρίβεια» και λίγο αργότερα δήλωνε πως οι τιμές θα είχαν πέσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Μετά, ο κ. Χρυσοχοΐδης μας είπε πως συμφώνησε να πέσουν οι τιμές από την 1η Ιανουαρίου του 2011 – κι’ όταν αυτό δεν θα συμβεί, θα μας πει πως φταίνε οι αυξήσεις του ΦΠΑ και των τιμολογίων των ΔΕΚΟ. Αυξήσεις που την ίδια στιγμή δικαιολογεί, διότι «το κράτος έχει ανάγκη από έσοδα».

Ελληνικές "Πατέντες" ακόμα και στην "Απελευθέρωση"...

Περιμένατε ότι θα "Απελευθέρωνε" η κυβέρνηση τα κλειστά επαγγέλματα;;;


Είναι μάλλον απίθανο να το περιμένατε γιατί πιστεύω ότι έχετε αντιληφθεί τι συμβαίνει με τα Lobby...


Πρίν προχωρήσουμε στο άρθρο να ξεκαθαρίσουμε 2-3 πράγματα.


Το Blog και ο γράφων δεν ισχυρίζεται ότι σώνει και καλά πρέπει να αλλάξουν τα ισχύοντα αλλά και δεν είναι "κατά" του ανοίγματος των επαγγελμάτων.
Υπάρχουν ορισμένα επαγγέλματα που θεωρούνται "κλειστά" αλλά στην ΠΡΑΞΗ είναι ορθάνοιχτα...


Πάρτε για παράδειγμα το Επάγγελμα του Αυτοκινητιστή . 
Θυμάστε το τί έγινε όταν η κυβέρνηση θέλοντας να το "ανοίξει" αποφάσισε ότι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει οι μεμονωμένοι να κάνουν ΑΝΩΝΥΜΕΣ εταιρείες για να συνεχίσουν να εργάζονται ενώ συγχρόνως θα αρχίσει να πουλά (Το Κράτος...) νέες άδειες φορτηγών...
Το αποτέλεσμα ήταν να  περάσει μεν το νομοσχέδιο αλλά τα αποτελέσματά του θα τα δούμε εν καιρώ...