Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Φυγή προς τα εμπρός!

Με την εθιμική παρουσία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την τελευταία Κυριακή της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη , έκλεισε και φέτος η "Οικονομική Εβδομάδα" της Ελλάδας! 
Η εβδομάδα αυτή, είναι όπως οι κλαδικές εκθέσεις των βιομηχανικών προϊόντων, όπου οι κατασκευαστές παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα τους! 
Στη δική μας περίπτωση, Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση, σε ομαλές περιόδους, επιδίδονται σε παράθεση οικονομικών προγραμμάτων που αφορούν, κυρίως, στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους! Φέτος όμως το πρόβλημα είναι ένα και μοναδικό και έχει το κωδικοποιημένο όνομα Δ.Ν.Τ.!
Με δεδομένο το ότι η Κυβέρνηση ότι ήταν να μας πει σχετικά με το πρόβλημα, μας το είπε με την αφαίμαξη μισθωτών και συνταξιούχων, περιμέναμε με αγωνία να ακούσουμε και την άποψη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διά στόματος κ. Σαμαρά!
Εδώ, σήμερα θα γράψουμε την άποψή μας σχετικά με την εμφάνιση του κ. Σαμαρά στην παραδοσιακή ομιλία του Σαββάτου και την καθιερωμένη συνέντευξη της Κυριακής!

Απόλυτα επιτυχημένη για τον Σαμαρά η παρουσία του στην ΔΕΘ ...

Χθές κατά την ομιλία του τον γνώρισαν όσοι δεν τον είχαν ακούσει...
Όλη η ομιλία του ήταν μία ένεση αισιοδοξίας .
Ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζεται η χώρα και ο Έλληνας πολίτης σήμερα.

Σήμερα η μαραθώνια συνέντευξη τύπου που έδωσε ήταν μακράν η καλύτερη σε σχέση μέ ότι είχαμε γνωρίσει τα προηγούμενα χρόνια από τους πολιτικούς (κυβέρνησης και αντιπολίτευσης).

Την μεγάλη επιτυχία της παρουσίας του αποδεικνύουν τα πανικόβλητα δημοσιεύματα των πράσινων κομματικών blogs που ψάχνουν μανιωδώς κάποια άκρη να πιαστούν για να ... αποδημήσουν ένα μέρος από αυτά που είπε.
Είναι βλέπεις και Κυριακή και η γραμμή αργεί να περάσει στο σύνολο...

Προαναγγέλλει ΧΟΥΝΤΑ η φυλλάδα;;;

Κοιμούνται και ονειρεύονται ...

Αν πιστεύουν ότι ο Ελληνικός λαός θα δεχθεί αδιαμαρτύρητα μία νέα ΧΟΥΝΤΑ.

Η προαναγγελία από την φυλλάδα δεν είναι τυχαία...

Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να απαντήσει ΑΜΕΣΑ (εκλογές έρχονται εξ' άλλου...) την γνώμη του για την νέα ..."Επταετία"...