Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η αυτονόητο γίνεται συνέντευξη τύπου !!!


Ας κάνει το κράτος αυτό που πρέπει και δεν χρειαζόταν οι θριαμβολογίες...

Εξάλλου ακόμα ΔΕΝ άνοιξαν τα σχολεία...

Κρατήστε και μερικές επιφυλάξεις κ. Διαμαντοπούλου...

ΟΙ ΑΤΑΚΑΔΟΡΟΙ !...

Κατά ένα περίεργο και παράξενο τρόπο, οι εραστές της δήλωσης – ατάκας, πολλαπλασιάζονται στην πολιτική σκηνή.
Ο Αϊβαλιώτης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ λάνσαρε την …κορδομένη στάση μπροστά στην κάμερα και το χαζοχαρούμενο ύφος, την ώρα που απαγγέλλει την λογοπαιγνική δήλωσή του, για κάθε ζήτημα, από εξωτερικής πολιτικής έως αθλητικού γεγονότος.
Ο Λαφαζάνης τον ανταγωνίζεται στα ίσια με συγκεριασμένες δηλώσεις, και με ατημέλητη εμφάνιση, κυρίως για θέματα οικονομίας, ενώ από κοντά κι ο Τσίπρας …εμπλουτίζει, όλο και περισσότερο, τις τηλεοπτικές του παρεμβάσεις με κρυάδες του τύπου «μετά την επικαιροποίηση του μνημονίου, η τρόικα επικαιροποίησε και την κυβέρνηση…».
Ο άρτι επανακάμψας εκ των διακοπών ΠΠ (Πάνος Παναγιωτόπουλος), θεωρών ίσως, πως, εν τη απουσία του, η Τζότζολα τον επισκίασε, άρχισε να «δηλώνει» δημοσίως και τηλεοπτικώς με το στυλ, αλλά και το λογοπαικτικό ύφος του Αϊβαλιώτη !
Μετά την «κυβέρνηση του μεσονυκτίου», η «αύξηση των θέσεων εργασίας με την αύξηση των μελών του υπουργικού συμβουλίου» και πάει λέγοντας.

O κ. Αδωνις Γεωργιάδης για την Περιφέρεια Αττικής...

Tον κ. Άδωνι Γεωργιάδη σαν υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής επιλέγει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης έβαλε τον πήχη για το υποψήφιο του κόμματος στην περιφέρεια Ατικής στο 14%, ποσοστό που είχε συγκεντρώσει ο κ. Γεωργιάδης ως υποψήφιος δήμαρχος.

Είμαστε ένα κόμμα με καταγεγραμμένο ένα ποσοστό στο 6,8% αλλά το ενδιαφέρον των ΜΜΕ αντανακλά ένα κόμμα εξουσίας, σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ...


Οι κυβερνητικές αλλαγές είναι εντελώς ακατανόητες.

Ποιός τέλος πάντων συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό; Το timing υπήρξε τραγικό. Στη 1.30' το πρωί; Δεν υπήρχε καν λόγος να ανακοινωθούν εκείνη την ώρα. Τι εξυπηρέτησε; Σε εποχή οικονομικής δυσπραγίας μεγαλώνει το υπουργικό συμβούλιο; Αρα διογκώνεται το κράτος. Εστω και με το κόστος των υπηρεσιών των νέων κυβερνητικών μελών. Κα μετά επιμένουμε να μιλάμε πως λείπουν έσοδα; Χάθηκε το αβαντάζ του αρχικού και καλοδεχούμενου "μικρού και ευέλικτου" σχήματος. Ποιός θα συντονίζει ποιόν; Ωκεανός συναρμοδιοτήτων και εφιάλτης συνυπογραφών. Αυτοί που τόλμησαν να τσαλακώσουν τον Πρωθυπουργό με τις αρνήσεις τους επιβραβεύονται με θέσεις στην κυβέρνηση, με την εξαίρεση της κας Μπατζελή.

"Μεγάλη Μπουκιά Φάε"...

Μεγάλη Κουβέντα μήν πεις...



Είπε όμως στο τέλος Αυγούστου...


Και ήρθε ο Σεπτέμβριος...και τα σημερινά πρωτοσέλιδα...

Το "Σκάνδαλο" ήταν φούσκα...

Θυμάται άραγε κανείς το σκάνδαλο "Finansbank ";;;
Όχι;;;
Ίσως γιατί "Σκάνδαλο" ήταν μόνο για αντιπολιτευτικούς λόγους...
Δεν θα πάμε πολύ πίσω. Μόνο μέχρι το 2007...
Τότε που το ΠΑΣΟΚ ανακάλυψε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιπολιτευθεί την κυβέρνηση Ν.Δ ήταν η ανάδειξη των "Σκανδάλων"...

Από την ειδησεογραφία:

ΕΘΝΙΚΗ- FΙΝΑΝSΒΑΝΚ
Προσφορά με φέσι
Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2007

ΜΕ ΦΕΣΙ 45 εκατ. ευρώ άρχισε χθες η δημόσια πρόταση της Εθνικής Τράπεζας για την απόκτηση των μετοχών μειοψηφίας της Finansbank. Παρά τις αντιρρήσεις που είχε διατυπώσει, η ελληνική τράπεζα θα καταβάλει τελικά στους μετόχους το αυξημένο τίμημα των 4,147 δολαρίων ανά 10 μετοχές που της επέβαλε η τουρκική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, έναντι 4,04 δολαρίων που έχει καταβάλει για την απόκτηση του αρχικού 46% της τουρκικής τράπεζας. Το καπέλο περίπου 2,6% που επέβαλε η τουρκική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με το αρχικό τίμημα δικαιολογήθηκε λόγω διαφοράς στην αποτίμηση μιας θυγατρικής της τράπεζας, αλλά και σε υπολογισμό τόκων στο ποσό που αντιστοιχούν οι προς εξαγορά μετοχές.
Πηγή : Τα ΝΕΑ

Σημείωση Αντίλογου : Για να εμπεδωθούν τα "Σκάνδαλα" οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες είχαν συχνά πυκνά πρωτοσέλιδα με "Σκάνδαλα" και πύρινα άρθρα...
Βλέπετε ένα από τα δημοσιεύματα σαν παράδειγμα από τα ΝΕΑ...
Ας πάμε όμως λίγο πιο κάτω...