Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

200 Ευρώ ΜΠΑΧΑΛΟ...

Από την ειδησεογραφία:
Πήραν πίσω την τροπολογία...Στα 800 ευρώ παραμένει το επίδομα.
Μεταξύ άλλων η τροπολογία προέβλεπε αύξηση των επιδομάτων που αντικαθιστούν τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και το καλοκαιρινό επίδομα, κατά 200 ευρώ (για συντάξεις έως 833 ευρώ), ωστόσο η αύξηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών, με το επιχείρημα ότι θα δημιουργούσε νέες αποκλίσεις στα δημοσιονομικά.


«Το ύψος του επιδόματος θα παραμείνει στο σημερινό επίπεδο, δηλαδή στα 800 ευρώ. Το νέο ποσό γράφτηκε εκ παραδρομής στην αγωνιώδη προσπάθεια των υπηρεσιών να εναρμονίσουν τις διατάξεις που αφορούν το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης»

Τι "σοβαρότητα" είναι αυτή πάλι ;;;
Δεν μιλάνε ούτε μεταξύ τους;;;

Bravo Oranje !!!

Τα κατάφεραν απέναντι στους Υπερτιμημένα "Δεδομένους" πρωταθλητές...

Ελπίζω σύντομα να έχει την ίδια τύχη και η Primadona Maradona...

Να Γελάσουμε και λίγο : Κομματικοί Συνδικαλιστές...

Παρασκευή σήμερα .

Να μήν επικεντρωθούμε στα σοβαρά θέματα όπως το προηγούμενο αλλά να γελάσουμε και λίγο.

Οι ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ συνδικαλιστές που (όλως ΤΥΧΑΙΩΣ...) ανήκουν στην ΠΑΣΚΕ σε σύσκεψη που έγινε χθες το απόγευμα στο Μαξίμου υπό προεδρία του Πρωθυπουργού λέγεται ότι κατέληξαν σε συμφωνία για ΑΥΞΗΣΕΙΣ στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας !!!

Σύμφωνα με το Site Antinews οι αυξήσεις θα είναι σημαντικές !!!

θα κινούνται στα όρια του ευρωπαϊκού πληθωρισμού τα επόμενα δύο έτη...

Ερώτηση Κρίσεως: Φταίνε οι ανησυχούντες μετά από αυτό;;;

Μας καθησυχάζουν όλοι !!!

Κυβέρνηση αλλά και  οι κυβερνητικοί  κονδυλοφόροι...

Όλοι δηλώνουν ότι " ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ"....

Κατηγορούν δε όλοι μαζί  όποιον τολμήσει να να εκφράσει τις ανησυχίες του μέσα από κάποιο ΜΜΕ η μέσω του Internet ότι ούτε λίγο ούτε πολύ "Διασπείρει Ανησυχίες " κάνοντας έτσι "Ζημιά στην Εθνική Προσπάθεια"!!!

Σήμερα όμως ο επίτροπος της Ε.Ε. για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις ο γνωστός μας πλέον κ.Όλι Ρεν δηλώνει ότι :

Ακόμα και εκεί ΔΥΟ Μέτρα και ΔΥΟ Σταθμά !!!


Η κ. Βάσω Παπανδρέου κατά την συζήτηση των άρθρων 24 και 27 του νομοσχεδίου για την εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλισης που αφορούν σε ρύθμιση των υποχρεώσεων των νοσοκομείων προς τους προμηθευτέςδήλωσε την αντίθεσή της και εν τέλει τα καταψήφισε.
Είπε συγκεκριμένα:
«Eρχόμαστε να νομιμοποιήσουμε παρανομίες που έχουν γίνει. Και το Κοινοβούλιο δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένει παρανομίες. Μια αντίστοιχη τροπολογία είχε καταθέσει και ο Δ. Αβραμόπουλος και τότε το ΠΑΣΟΚ μίλησε περί σκανδάλου με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να την πάρει πίσω. Τώρα μας καλείτε να κάνουμε το ίδιο. Δεν είναι δυνατόν να καλούνται οι βουλευτές να κόψουν μισθούς και συντάξεις ανθρώπων που δεν φταίνε για την σημερινή κατάσταση και να νομιμοποιούμε παρανομίες δισεκατομμυρίων».
AΠΕ

Υπάρχουν Δημόσιοι Υπάλληλοι με καταθέσεις μεγαλύτερες από τον Ακη...

Την είδηση την έδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης:

Πρώην συνδικαλιστής στο υπουργείο Πολιτισμού και νυν συνταξιούχος, που διατηρεί καταθέσεις ύψους εννέα εκατομμυρίων ευρώ!!!

Διευθύντρια του υπουργείου Υγείας συμμετείχε έναντι αμοιβής σε 31 επιτροπές.

Στη Γενική Γραμματεία Δημόσιων Έργων και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κιλκίς, προέκυψαν πλαστά παραστατικά κατά την έκδοση αδειών κυκλοφορίας για 1.200 μηχανήματα.

Εντοπίστηκαν αμοιβές στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) "υψηλότερες και από αυτές του πρωθυπουργού".

Αυτά είναι μερικά δεδομένα που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι ο μεγάλος ασθενής είναι το τμήμα της Ελλάδας που λέγεται Ελληνικό Δημόσιο.
Όλο αυτό το "κουπί" που τραβά ο Ελληνικός λαός ευθύνη έχει κυρίως το Δημόσιο και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  προισταμένοι του...