Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Έγγραφο που αποδεικνύει ότι και ο κ. Σαμαράς πήρε δωράκι από Siemens!!!


Το έγγραφο ανήκει στην δικογραφία της εξεταστικής (έχει την εξαψήφια αρίθμηση πάνω του) και το βρήκα στο Internet !!!
(Πόσο εύκολα "διαρρέουν" τα έγγραφα...) .

Με βάση αυτό το έγγραφο προσπαθεί η Α1 να "αποδείξει" ότι ο . Σαμαράς τα "πήρε" και αυτός από την Siemens του κ. Χριστοφοράκου.

Πέραν της ταλαιπωρίας που μπορεί να φέρνει στην διερεύνηση της υπόθεσης Siemens η δημιουργία όγκου δεδομένων με ένταξη στην δικογραφία εγγράφων σαν και αυτό , η δημοσίευση τους από εφημερίδες και blogs για να προσπαθήσουν να πετάξουν την "λάσπη στον ανεμιστήρα" είναι επιεικώς για γέλια...

Φέρνουν δε το αντίθετο αποτέλεσμα στον πολίτη που παρατηρεί άναυδος από την μία πλευρά να έχεις ανθρώπους που παραδέχθηκαν ότι πήραν χρήματα (αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν τους τα ζητά πίσω στα ταμεία του κράτους !!!) και από την άλλη δημοσιεύματα για "δωροληψία" ενός ημερολογίου της Siemens που μοιράζονται κατά χιλιάδες σε όλους και κοστίζουν στην εταιρεία 1,5 έως 2,5 € ανάλογα με το μέγεθος τους.

Ο πιό "Αδύνατος Κρίκος"

Αν νομίζουν ότι "καίγοντας" τους αδύναμους κρίκους της πολιτικής θα "ηρεμήσει" η κοινή γνώμη είναι βαθιά νυχτωμένοι αυτοί που εξύφαναν το αυτό σχέδιο ...

Μετά τα επόμενα μέρα που θα έρθουν τέλος του χρόνου(η προσπάθεια όλη είναι για να ανακοινωθούν μετά τις εκλογές...) ο κόσμος θα είναι τόσο εξαγριωμένος που οι προφανείς "Αδύναμοι Κρίκοι" της πολιτικής ζωής δεν θα είναι αρκετοί για να πληρωθεί το "περί δικαίου αίσθημα".

Οι ΑΥΡΙΑΝΕΣ: 


Real News ,
Θέμα ,
VETO
"καίνε" τον Άκη...

Τυχαίο;;;

Πόσο προφανές γίνεται το σχέδιο...

Νομίζουν πως ο κόσμος κοιμάται ακόμα !!!

Το "ημερολόγιο - πελατολόγιο" μιας ...

Στον σημερινό "καταπράσινο" και κατάπτυστο έντυπο και ηλεκτρονικό "τύπο" αναπαράγεται μια είδηση προερχόμενη και από ορισμένα κατ' επίφασιν ..."δεξιά" μπλοκ, μόνο και μόνο για να "πληγεί" η οικογένεια Μητσοτάκη.
Μην σας πιάνουν προκαταβολικά τα ..."πατριωτικά κ.λ.π. σύνδρομα".
Δεν πρόκειται να υπερσπισθώ την "αγία οικογένεια". Οφείλω όμως εντός των ορίων αντικειμενικότητος να σταθώ απέναντι στις κατασκευασμένες γελοιότητες και που φυσικά έχουν να κάνουν με το ...πλήρως ενημερωμένο ..."ημερολόγιο - πελατολόγιο" Χριστοφοράκου, τις καταγεγραμμένες λεπτομέρειες του οποίου θα τις ζήλευε και η πλέον φιλόδοξη ..."πόρνη" προκειμένου να συγγράψει τα ...απομνημονεύματά της.
Ντροπή και κρίμα για τον μουχλιασμένο ...σανό που μας σερβίρουν τα καλοβολεμένα και ελέω κρατικών διαφημίσεων συντηρούμενα πράσινα ΜέσαΕνημέρωσης Μαζών, τη συμμετοχή και τη βοηθεία βεβαίως των ..."δεξιόστροφων" και ελέω συμφερόντων και εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπιμοτήτων ανωνύμων "bloger".!
Άκουσον άκουσον, ή μάλλον ..."διάβασον".!

Σε "Διεθνή Ύδατα"...

Πάει και το Rachel Corrie...

Το κατέλαβαν οι Ισραηλίτες σε "Διεθνή Ύδατα" (όπως οι ΙΔΙΟΙ !!! Δηλώνουν) εφαρμόζοντας την θεωρία ότι από την στιγμή που κάποιο πλοίο κατευθύνεται σε "Απαγορευμένο Λιμένα" έχουν "Δικαίωμα" αυτοάμυνας (!!!) σε οποιοδήποτε μέρος της γής...

Εκπρόσωπος του Ισραηλιτικού Στρατού δήλωσε :
«Οι δυνάμεις μας επιβιβάστηκαν στο σκάφος, και πήραν τον έλεγχο χωρίς καμία αντίσταση από το πλήρωμα και τους επιβάτες. Όλα έγιναν χωρίς βία».


Μα καλά για τόσο χαζούς τους έχουν τους επιβαίνοντες στο πλοίο οι Ισραηλίτες;;;
Νομίζουν ότι δεν γνώριζαν ότι αν έστω διαμαρτυρόταν μπορεί να κινδύνευε η ζωή τους από κάποιον με "ευαίσθητο δάκτυλο" στην σκανδάλη;;;
Το Πλοίο αυτό υπό Ιρλανδική Σημαία πήγαινε 1.000 τόνους εφόδια στην Γάζα .