Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Και όμως αυτή είναι δήλωση ΥΠΟΥΡΓΟΥ δικαιοσύνης !!!!!!!!!!

"Κανέναν δεν μπορώ να υποχρεώσω σε αυτοσεβασμό , όπως και κανέναν δεν μπορώ να υποχρεώσω να διεκδικεί τον σεβασμό της κοινωνίας. 
Έκαστος εφ' ώ ετάχθη"

Άνοιξε "βεντέτα" μεταξύ του Υπουργού και της πλειοψηφίας των δικαστών του Αρείου Πάγου !!!
Οι δικαστές δεν του έκαναν την "χάρη" άρα δεν έχουν "τον σεβασμό της κοινωνίας"!!!

Αν (λέω ΑΝ...) είχε κάνει όχι παραπλήσια δήλωση , αλλά είχε αφήσει έστω υπονοούμενα για την δικαιοσύνη ο προηγούμενος Υπ. Δικαιοσύνης της Ν.Δ , θα είχε κατέβει το ΠΑΣΟΚ στους δρόμους ...

Υ.Γ: Αν ο κ. Καστανίδης δεν εμπιστεύεται την κορυφή της δικαιοσύνης στην xώρα μας γιατί να τους εμπιστεύεται ο απλός λαός;;;
Y.Γ1: Αφού δεν "αξίζει" η πλειοψηφία των δικαστών γιατί παραμένει πολιτικός τους προϊστάμενος;;;
Y.Γ2: Αυτό εννοεί το ΠΑΣΟΚ "Ανεξάρτητη δικαιοσύνη";;; 
Δεν εκτελούν  τις οδηγίες μας = "Άχρηστοι";;;


Ηττα Χάρη Καστανίδη...

Η Ολομέλεια του Αρίου Πάγου ΑΠΕΡΡΙΨΕ το αίτημα του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, ο οποίος ζητούσε να τεθεί σε αργία ο Νίκος Ζαγοριανός.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου Γιώργου Καλαμίδα, είχε χαρακτηρίσει αντισυνταγματική και εσφαλμένη την απόφαση του 11μελούς Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, το οποίο κατά πλειοψηφία είχε αποφασίσει ότι δεν πρέπει να τεθεί σε αργία ο Νίκος Ζαγοριανός.

Για το λόγο αυτό ο υπουργός ζήτησε να επιληφθεί του θέματος η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η οποία και συνήλθε σήμερα για το θέμα αυτό.
Το αποτέλεσμα της  Ολομέλειας που έκρινε το αίτημα ήταν ότι ούτε αντισυνταγματική ούτε εσφαλμένη ήταν η προηγούμενη απόφαση...

Μήπως να ασχοληθείτε με τα spreads;;;

Γ. Παπανδρέου: «Δεν ασχολούμαι με τα spreads»

(Την 12/04/2010)

«Εγώ δεν ασχολούμαι πια με τα spreads», ήταν η κατηγορηματική απάντηση του κ. Γ. Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε χθες από δημοσιογράφους στη Λευκωσία σχετικά με τις εξελίξεις στις αγορές, έπειτα από την προχθεσινή αποσαφήνιση του μηχανισμού στήριξης από το Εurogroup.

Αυτό δήλωσε πριν λίγες μόνο μέρες ο Πρωθυπουργός από την Λευκωσία.

Προφανώς (εκ του αποτελέσματος...) ίσως  πρέπει να αρχίσει να ασχολείται με τα Spreads μήπως και πέσουν κάτω από τις 400 μονάδες όπου καθιστούν τον δανεισμό αδύνατο από την αγορά.

Αν δεν είναι αυτό (στην παρούσα συγκυρία) η σπουδαιότερης σημασίας προτεραιότητα  για την Ελλάδα δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο πιο σημαντικό που να πρέπει να απασχοληθεί ο υπεύθυνος Πρωθυπουργός .

Χρειάζεται σχόλιο για τα Spreads;;;

Το γράφημα τα λέει όλα...

Τεράστια η επιτυχία...

Τα Spreads μας φέρνουν πιο ...κοντά.*







*Στο Δ.Ν.Τ...

Ίσως  γιαυτό και η Συνάντηση Παπανδρέου -Σαμαρά...

Οδικώς η Αεροπορικώς θα έρθει;;;

Αναμένεται στην Αθήνα στο τέλος του μηνός ο σκοπιανός πρωθυπουργός κ. Νίκολα Γκρούεφσκι σε ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ επίσκεψη...


Θα συμμετάσχει σε συνέδριο που διοργανώνει ο «Εconomist» με την ελληνική κυβέρνηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Να μήν σχολιάσουμε την "Ανάγκη" να μιλήσει σε συνέδριο ενός οικονομικού περιοδικού και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Κυβέρνησης , ας πούμε ότι κάτι θα προσφέρει από τις οικονομικές γνώσεις του και θα "βοηθήσει" στην ανάκαμψη της Ελλάδος...

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που θα αφιχθούν στην Αθήνα ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός και οι συνοδοί του.
Να μήν ξεχνάμε ότι για την συμμετοχή του στην ΕΠΙΣΗΜΗ  σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα πέρυσι τέλος Ιουνίου η αντιπολίτευση , οι...δημοκρατικές εφημερίδες και τα blogs είχαν κατηγορήσει την τότε κυβέρνηση περίπου για μειοδοσία επειδή επέτρεψε στο κυβερνητικό αεροσκάφος της FYROM να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο...

e-Επιλογές της 13/04/2010