Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Θεωρίες Πολλές, Στην πράξη όμως η εξής MIA...

Αυτάρεσκα δηλώνουν ότι στηρίζουν την τάδε η την δείνα ιδεολογία τα κόμματα .
Η ζωή αποδεικνύει ότι οι αυτόχαρακτηρισμοί στα κόμματα είναι μόνο για διαφημιστικούς λόγους προς το κοινό που έχει εκπαιδευτεί τα είναι ... ΟΠΑΔΟΣ.

Οι «Ιδεολογίες» στις πολιτικές πλατφόρμες που λειτουργούν στην πράξη έχουν ευτυχώς η δυστυχώς , συμπτυχθεί στην εξής μία : Της Αγοράς.

Την κατάρρευση των θεωρητικών πολιτικών ιδεολογιών αποδεικνύει στην χώρα μας η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Η Σοσιαλιστική κυβέρνηση ομολογεί ότι τα μέτρα που παίρνει για να «Σωθεί» η χώρα δεν είναι στην «Ιδεολογία» της αλλά τι να κάνει ;;; Πρέπει να τα λάβει γιατί δεν γίνεται αλλιώς…

Δεν θα υπήρχε θέμα για αυτή την πρακτική , αν την ίδια στιγμή δεν προσπαθούσε να διατηρήσει την «Κακή» φήμη που έχουν καταφέρει να περάσουν στην νοοτροπία του κόσμου δεκαετίες για την πολιτική της "Αγοράς" .

Η εφαρμοζόμενη πολιτική από την σημερινή κυβέρνηση ,  είναι αυτή που εδώ και χρόνια συνιστούσαν ΟΛΟΙ οι οργανισμοί που μετέχουμε (Ε.Ε, ΟΟΣΑ, Ευρωζώνη , Οίκοι Αξιολόγησης κλπ) αλλά καμία κυβέρνηση , Ανεξαρτήτως Χρώματος , δεν τόλμησε να εφαρμόσει.

Σήμερα που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της στάσης πληρωμών οι (φιλότιμες ) προσπάθειες της Κυβέρνησης κατά κύριο λόγο , αλλά και της Αξ. Αντιπολίτευσης που αντιθέτως από την συνήθη πρακτική