Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Σχετικά με το Antilogos...

Παρατηρήσατε μερικές αλλαγές στο blog.
Θα παρακαλούσα αν έχετε λίγο χρόνο και διάθεση ένα σχόλιο για το πως βρίσκετε αυτές τις αλλαγές στο δικό σας P.C και στον Browser που χρησιμοποιείτε ώστε αν κάπου υπάρχει πρόβλημα να διορθωθεί.
Προτάσεις βελτίωσης είναι πάντα ευπρόσδεκτες όπως και τυχούσες αρνητικές κριτικές.

Ευχαριστώ για την συμμετοχή

O Τριτοκλασάτος Βρώμισε πάλι την Blogοσφαιρα...

Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω ξανά τον τριτοκλασάτο δημοσιογράφο (Μήν μου πεί κανείς γιατί τον λέω δημοσιογράφο....).
Την Βρωμερή ανάρτησή του τήν είχα δεί από το πρωί.
Αναγκάζομαι να σχολιάσω ξανά αυτό το άτομο μόνο και μόνο επειδή αρκετά Blogs που στηρίζουν φανερά ΠΑΣΟΚ (Δικαίωμά τους και καλά κάνουν) έφτασαν στο όριό τους  πια με την μπόχα που αφήνει αυτό το Blog και τον κράζουν.

Δείχνουν τουλάχιστον ότι έχουν ποιότητα σαν άνθρωποι  αν και σε πολλά διαφωνούν με τον π.Πρωθυπουργό....
Αυτό δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο και προσωπικά θέλω να τους πώ ένα Μπράβο .
Το να διαφωνείς πολιτικά με κάποιον δεν είναι κακό , πολλά blogs πριν και μετά τις εκλογές έχουν σύρει τα εξ' αμάξης στον πρώην πρωθυπουργό (πολλές φορές δικαίως...) κανείς όμως δεν έπεσε σε τόσο χαμηλό σημείο να αφήνει υπονοούμενα για μία κυρία που δεν έχει δώσει με την συμπεριφορά της καμία αφορμή για σχόλια.

Ευτυχώς υπάρχει η κ. Μέρκελ...

Για να υπάρχει έστω ένα  δείγμα αναφοράς του τι θα πεί ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Δεν μασάει τα λόγια της , δεν ανησυχεί για το "πολιτικό κόστος" και αποδεικνύει  ότι είναι ΑΞΙΑ διάδοχος του Χέλμουτ  Κόλ .

Δεν δίστασε να αντισταθεί σε όσες φωνές ήθελαν να κάνουν τα "στραβά μάτια" για να παραβιαστεί το σύμφωνο δημιουργίας του Ευρώ διακινδυνεύοντας ακόμα και τον Γαλλο-Γερμανικό άξονα!!!

Δικαίως θα αναρωτηθείτε , μα για καλό το λές αυτό Αντίλογε;;;

Ναί αγαπητοί φίλοι , για καλό.
Μπορεί να μήν μας "Συμφέρει" (αν και αυτό είναι αμφισβητήσιμο καθώς θεωρώ συμφέρον της χώρας την αλλαγή διοίκησης) βραχυπρόθεσμα , αλλά θα ωφελήσει μεσο-μακροπρόθεσμα.
Κακώς οι Έλληνες έχουμε προσηλωθεί στο πολύ βραχυπρόθεσμο συμφέρον (ατομικό και γενικό) μήν μπορώντας να δούμε λίγο πιο μακρυά.
Αυτή την πολιτική εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις (και οι πολίτες) και φθάσαμε εδώ.
Υπάρχουν δε ακόμα φωνές που θεωρούν "καλό" την έξοδο της χώρας από την Ο.Ν.Ε και την Ε.Ε στοχεύοντας στην βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση του "Είμαστε Αφεντικά στον τόπο μας και λογαριασμό δεν δίνουμε"....

Ευτυχώς για μας τους ΑΠΛΟΥΣ πολίτες , είμαστε και στην Ο.Ν.Ε και στην Ε.Ε και ευτυχώς που οι εταίροι αποφάσισαν να μην μας αφήσουν στην τύχη μας αλλά να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας που μπορεί να πονέσει βραχυπρόθεσμα αλλά θα δημιουργήσει μία Ευρωπαϊκή χώρα μεσοπρόθεσμα.

Ευτυχώς που υπάρχει η κ. Μέρκελ.
Εκεί που όλοι μιλούν για μία "Ευρωπαϊκή Τουρκία" και περιμένουν πότε θα "τηρήσει τα συμφωνημένα" η Τουρκία για να πάρει ημερομηνίες αυτή ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ότι για την Τουρκία αρμόζει μόνο "προνομιακή εταιρική σχέση" κάνοντας τους Τούρκους πολιτικούς να παραμιλούν ...
Κάνει δε αυτή την επαναληπτική δήλωση όταν σε λίγες μέρες θα επισκεφτεί ΕΠΙΣΗΜΩΣ την Τουρκία!!!