Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ο αλαζόνας κ. Εγκεμέν Μπαγίς



Τα 72 + εκατ. Τούρκων της πρόσφατης απογραφής κάνουν ακόμα πιο αλαζόνες τους Τούρκους πολιτικούς.

Σήμερα ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας και διαπραγματευτής της ενταξιακής διαδικασίας με την ΕΕ, Εγκεμέν Μπαγίς δήλωσε σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ» ότι "η Τουρκία μπορεί να επιβιώσει και χωρίς την Ευρωπαϊκή Ένωση"...

Εν μέρει έχει δίκιο .

Εβδομήντα δύο εκατομμύρια άνθρωποι είναι μία τεράστια αγορά που μπορεί να αυτοσυντηρηθεί.
Πέραν αυτού του αριθμού , η Τουρκία έχει ιδιαίτερα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στον πληθυσμό της σε αντίθεση από την γερασμένη Ευρώπη , είναι ακόμα (ιδιαίτερα στα βάθη της) ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΗ από πλευράς υποδομής (και κυρίως νοοτροπίας) οπότε έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης .

Το κυριότερο όμως ατού της είναι η παραγωγή της.
Η χώρα παράγει σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.


Από όποιον τομέα και να την κοιτάξεις (γεωργία , βιομηχανία , τεχνολογία κλπ) βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Η Δήλωση Naxioy ...

ΔΗΛΩΣΗ

« Κε Υπουργέ,

Το επίμαχο κείμενο, μου εστάλη από χρήστη του διαδικτύου και αναγνώστη του blog, στο οποίο κάνω αναρτήσεις τοπικού περιεχομένου (για τις Κυκλάδες).

Από δική μου υπαιτιότητα, ολιγωρία και αμέλεια αλλά όχι δόλο, υπήρξε λανθασμένη εγγραφή του τίτλου και γι’ αυτό το λόγο σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.

Σας διαβεβαιώνω ότι δεν συμμερίζομαι το κείμενο του άρθρου και σας δηλώνω ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να υπάρξει παρόμοιο θέμα.

Η ενασχόλησή μου με το διαδίκτυο είναι αποκλειστικά και μόνο προσωπική μου δραστηριότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο στον οποίο εργάζομαι.

Η παρούσα επιστολή θα δημοσιευτεί από εμένα στον τοπικό τύπο και επιθυμώ να πράξετε το ίδιο

Αθήνα 25/01/2010 »
Πηγή :Ζουγκλα

Απέσυρε τη μήνυση εναντίον διαχειριστή ιστολογίου Naxios ο κ.Γ. Ραγκούσης...


Απέσυρε τη μήνυση εναντίον του διαχειριστή ιστολογίου, όπου είχαν αναρτηθεί συκοφαντικά σε βάρος του δημοσιεύματα, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης μετά από σημερινή έγγραφη δήλωση - συγγνώμη του διαχειριστή.

Λόγω των συκοφαντικών σε βάρος του δημοσιευμάτων σε ιστολόγιο (naxios blogspot) ο κ. Ραγκούσης απευθύνθηκε προ ημερών στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσε μήνυση εναντίον του διαχειριστή του εν λόγω ιστολογίου.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος, μετά από διερεύνηση, εντόπισαν τον διαχειριστή.

Μετά από σημερινή έγγραφη δήλωση - συγγνώμη του ιδίου προς τον υπουργό, η οποία κοινοποιήθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα ΜΜΕ, ο κ. Γ. Ραγκούσης απέσυρε την εναντίον του μήνυση.
Πηγη : Ν

Ω τι τύπος !!!


* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πιο σκληρά τα μπλόκα. Μετά την άνευ αποτελέσματος συνάντηση των αγροτών με την Κατ. Μπατζελή".
Σημείωση Αντίλογου : Τόσα χρόνια έτσι έχουν μάθει... Γιατί να αλλάξουν τώρα;;;

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες. Σφραγίζουν τελωνεία, κλείνουν σύνορα, παρακαμπτηρίους και σιδηροδρομικές γραμμές".
Σημείωση Αντίλογου : Αν δεν "τα πάρουν" ας κλείσουν και την χώρα . Ούτως ή άλλως για φούντο πάμε σαν χώρα...

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Το χάος στη χώρα επιταχύνει την χρεωκοπία. Απέραντο μπλόκο η Ελλάδα με την κυβέρνηση να... διαβουλεύεται και τον Πρωθυπουργό να ετοιμάζεται για ταξίδια στο εξωτερικό".
Σημείωση Αντίλογου : Απέραντο φρενοκομείο είναι ...(πόσο δίκιο είχε!!!)

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Ρήξη μέχρις εσχάτων. Σε μετωπική σύγκρουση με τους αγρότες η κυβέρνηση".
Σημείωση Αντίλογου : Κάποτε θα γίνει και αυτό...

* ΕΘΝΟΣ: "Αδιέξοδο και κόντρες για τα μπλόκα. Κ. Μπατζελή: Θεσμικές παρεμβάσεις, ναι - Παροχές, όχι".
Σημείωση Αντίλογου : Δηλαδή πάρτε λόγια...

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συντάκτη μας. Πήγε να καλύψει το ρεπορτάζ αντιρατσιστικής εκδήλωσης και βρέθηκε χτυπημένος και κρατούμενος".
Σημείωση Αντίλογου : Εμ δεν πήγαινε να καλύψει κανένα happening στα Εξάρχεια να μην κινδυνεύει...

KiLLerR

Αυτά και άλλα πολλά δήλωσε η κα Μπατζελή στο Βήμα.
Μιλά χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος.
Quote
«Ο παραλογισμός δεν έχει όρια, δεν εξηγείται, υπεισέρχονται άλλοι ψυχολογικοί παράγοντες, οι οποίοι με ξεπερνούν» αναφέρει χαρακτηριστικά. Η ίδια δηλώνει βαθύτατα ενοχλημένη από τη στάση ορισμένων αγροτοσυνδικαλιστών. «Οταν κάποιοι λένε στα τηλεοπτικά δίκτυα ότι δεν μπορούν να συζητήσουν μαζί μου, γιατί δήθεν η Μπατζελή μιλάει τη γλώσσα του σώματος, καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με σεξιστές, για να μην πω τίποτε χειρότερο».

Και συνεχίζει οργισμένη ότι «ορισμένοι από αυτούς μοιάζουν με τραμπούκους,απειλούν και εκβιάζουν,θέλουν να ελέγξουν πάση θυσία τον μηχανισμό του αγροτικού κινήματος, τους νέους αγρότες, γενικώς παίζουν παιχνίδι εξουσίας, παρ΄ ότι δεν το ομολογούν,ούτε θα το ομολογήσουν ποτέ». Η κυρία Μπατζελή εξηγεί ότι ταυτίζονται κυρίως με την παλαιά εκτατική αροτριαία γεωργία, είναι παραγωγοί βαμβακιού, σιτηρών και καλαμποκιού και επιμένει ότι αρκετοί από τους βασικούς εκπροσώπους των αγροτών μπερδεύουν τις ιδιότητες του παραγωγού και του εμπόρου. Οταν βεβαίως ερωτάται ότι οι τιμές παραγωγού στην ελληνική γεωργία έχουν καταβαραθρωθεί και ότι το κόστος έχει αντιστρόφως επαυξηθεί αναγνωρίζει ότι όντως οι γεωργοί αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα οποία όμως επιμένει ότι οι αγροτοσυνδικαλιστές δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν πραγματικά, αλλά προτιμούν την ευκολία των ετήσιων μπλόκων και των πρόσθετων ενισχύσεων που προσδοκούν να αποκομίσουν από αυτά.
UnQuote

Το Blog στέλνει ένα μήνυμα στους λοιπούς υπουργούς :

Δονητές στην ΝΕΤ !!!


Το ονοματάκι της είναι Μαριλένα Κατσίμη.
Δημοσιογράφος αλλά όχι απλή.
Σούπερ κουλτουριάρα που στον ελεύθερό χρόνο που της αφήνει η παρακολούθηση Σινεφίλ ταινιών κάνει και το ρεπορτάζ των διεθνών θεμάτων στην ΝΕΤ.
Σήμερα λίγο μετά την ενάτη πρωινή φρόντισε να εκπαιδεύσει όσα παιδάκια ήταν σπίτι καθώς και όσους ηλικιωμένους παρακολουθούν την κρατική τηλεόραση , για το πόσο απελευθερωμένες είναι στο SEX   οι Γαλλίδες εμπλουτίζοντας το ρεπορτάζ της με καταπληκτικές εικόνες από sexy εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα!!!

Όμορφοι χρωματιστοί δονητές παρέλασαν από την οθόνη της ΝΕΤ....
Ποιος θα την ελέγξει ;;;
ΚΑΝΕΙΣ....
Ο κ. Γερουλάνος ελπίζω να είναι ευχαριστημένος για την "προοδευτικότητα" της Κρατικής Τηλεόρασης...