Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Συμφωνεί με Μητσοτάκη ο Γ. Λοβέρδος !!!


Πρίν λίγες μέρες ο κ. Κ.Μητσοτάκης ανέφερε σε δηλώσεις του , ότι οι αγρότες μας είναι ο πλέον ωφελημένος κλάδος στην χώρα μας.

Σε σχόλιό του ο δημοσιογράφος κ. Γ.Λοβέρδος μέσα από την στήλη του στο έγκυρο Newsit.gr που με μεράκι έφτιαξε ο Ν.Ευαγγελατος ,όχι μόνο συμφωνεί αλλά προχωράει τα πράγματα παρακάτω ...

Quote
Ο αποκλεισμός των δρόμων από τους αγρότες και τα τρακτέρ τους αποτελεί μια άκρως αντικοινωνική και παράνομη ενέργεια.

Είναι αντικοινωνική διότι στρέφεται ευθέως κατά των συμπολιτών μας, στους οποίους απαγορεύει να πάνε στη δουλειά τους, στρέφεται κατά των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών, που δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν τις εργασίες τους και κατά του κοινωνικού συνόλου επειδή επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το κακό οικονομικό κλίμα, που απειλεί με χρεοκοπία την Ελλάδα.

Είναι παράνομη διότι ευθέως αντίκειται στο νόμο περί παρακώλυσης συγκοινωνιών. Αλλά κι αντισυνταγματική διότι παραβιάζει τα ατομικά δικαιώματα κάθε πολίτη, που δεν μπορεί να μετακινείται ελεύθερα. Όμως μέσα στον παραλογισμό, που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα, αν ένας πολίτης επιχειρήσει να περάσει από τα μπλόκα και δεχθεί την βία των αγροτών, που θα τον εμποδίσουν με παράνομο τρόπο, δεν θα μπορέσει να βρει το δίκιο του. Αντιθέτως μπορεί να κατηγορηθεί κι ως προβοκάτορας η ως υπονομευτής του «δίκαιου αγώνα» τους.

Ω τι τύπος !!!



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κόβονται οι υπερωρίες στο Δημόσιο, ενώ αναζητούν τρόπο να καταργήσουν και τα επιδόματα".
Σημείωση Αντίλογου : Καιρός δεν ήταν;;; Δηλαδή θα δανείζεται η χώρα για να σκορπά το δημόσιο;;;

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Διχάζει την Εκκλησία το ν/σ για τους μετανάστες".
Σημείωση Αντίλογου : Αυτό είναι το κακό με το Ν/Σ. Βιάζονται και διχάζει τους Έλληνες ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων...

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός άνοιξε το μπλόκο του Προμαχώνα και για τρεις ώρες οι νταλίκες περνούσαν ελεύθερα".
Σημείωση Αντίλογου : Τι παραπάνω να σχολιάσεις εδώ;;; Τα σχολιάσαμε στις χθεσινές αναρτήσεις...

Η ΑΥΓΗ: "Οι νέοι αγρότες στο προσκήνιο".
Σημείωση Αντίλογου : Ας ανακατευθούν και οι νέοι αγρότες γιατί οι παλιοί μάλλον είχαν καλοβολευτεί με τις επιδοτήσεις...

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Γ. Παπανδρέου: Ιδού το σχέδιό μας για τους αγρότες. Δεν υπάρχει μία!".
Σημείωση Αντίλογου : Το ξέρουμε .... Το ξέρουμε....

Γιατί Τόση Απλούστευση;;;


Γιατί το in.gr προσπαθεί να κατεβάσει σε επίπεδο Ναι-Οχι ένα σύνθετο κοινωνικό-οικονομικό πρόβλημα που θα αφήσει ανεξίτηλα την σφραγίδα του στην χώρα τα χρόνια που ακολουθούν;;;

Μα ακόμα και αυτοί που είναι σκεπτικοί ώς προς την νομοθεσία που προωθείται για ψήφιση , σε αυτό το απλουστευμένο ερώτημα έχουν την τάση να απαντήσουν ΘΕΤΙΚΑ !!!

Σαφώς και πρέπει να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο της χώρας οι άνθρωποι που αγαπούν την  χώρα που τους φιλοξενεί , που (οι περισσότεροι) εργάζονται ΣΚΛΗΡΑ σε εργασίες που πλέον υποτιμούν οι Έλληνες ,  που βοήθησαν με την προσωπική τους εργασία την ύπαιθρο να ΜΗΝ ΕΡΗΜΩΣΕΙ και τα χωράφια να καλλιεργούνται.

Ποιοι είναι όμως αυτοί;;;


Τα παιδιά τους (αρκετά από αυτά γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ) κάθονται δίπλα με τα Ελληνόπουλα στα σχολεία , αρκετά από αυτά ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ  σε τέτοιο σημείο ώστε να τα ζηλεύουν πολλοί Έλληνες γονείς  , μιλάνε Ελληνικά τέλεια .

Όλοι ;;;