Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Μιζέρια ...



Μιζέρια.
Μέχρι και ο "δημοκράτης" αυτός δημοσιογράφος (που χαρακτηρίζει σαν ακροδεξιούς , φασίστες και ξενοφοβικούς όσους προβληματίζονται για την προχειρότητα της νομοθεσίας που θα δίνει  με ιδιαίτερη ευκολία πολιτικά δικαιώματα στους ΠΑΡΑΝΟΜΑ ευρισκόμενους  στην χώρα μετανάστες) απήυδησε με την "ταχύτητα" που κινείται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ !!!

Quote
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ σήμερα τις 93 από τις 100 ημέρες το ορόσημο του Γιώργου - αλλά όποιος πει ότι είδε την αλλαγή μπροστά του, στη χώρα γενικά και την καθημερινότητά του ειδικότερα, θα λέει ψέματα. Ή θα ξεγελάει τον εαυτό του. Θα απαντήσει κάποιος ότι τα χάλια στα οποία βρήκε τη χώρα ο Γιώργος μετά το πέρασμα του τυφώνα «Καραμανλή» ήταν τέτοια που δεν επέτρεπαν πολλά πολλά. Ένας άλλος ίσως να επισημάνει ότι σε μια διαλυμένη χώρα όχι 100 μέρες δεν φτάνουν για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, αλλά ούτε 1.000. Σωστά είναι όλα αυτά. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν και οι πέτρες γνώριζαν από μήνες ότι το ΠΑΣΟΚ θα γινόταν κυβέρνηση, δεν είχε φροντίσει μια ομάδα να έχει 5 νομοσχέδια έτοιμα, να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις που ανέλαβε προεκλογικά.

Ω τι τύπος !!!


Λίγα σχόλια για τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ( καλώς η κακώς διαμορφώνουν τάση στους πολίτες...) που σήμερα στην πλειοψηφία τους  ασχολούνται με την οικονομία...



* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αύξηση του ορίου ηλικίας. Για όλες τις γυναίκες που μπήκαν στο Δημόσιο μετά το 1987".
Σχόλιο Αντίλογου : Είναι κακό δηλαδή αυτό;;; Οι γυναίκες που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα δεν έχουν ψυχή;;; Μόνο οι γυναίκες που εργάζονται στο Δημόσιο έχουν τέτοιες ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ διακρίσεις και πολύ άργησε αυτή η αλλαγή.
Ας είναι καλά το Ευρωδικαστήριο που εξέδωσε καταδικαστική απόφαση....

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ζητούνται επιπλέον 5 δισ. ευρώ. Τριετές και όχι τετραετές είναι τελικά το Πρόγραμμα Σταθεροποίησης το οποίο υποβάλλει η κυβέρνηση στην Κομισιόν".
Σχόλιο Αντίλογου : Η "ήπια προσαρμογή" δοκιμάστηκε (από την Ν.Δ) και απέτυχε. Το blog αυτό εδώ και καιρό "φώναζε" ότι ήταν πολύ τραβηγμένο το διάστημα που είχε αρχικά ανακοινωθεί. ("Χαστούκι" στην έκθεση ιδεών του Γ.Α.Π... ,Στο Ζάππειο μια μέρα...)

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Φορο-ληστεία 25 δισ. ευρώ και άγρια πείνα για μία τριετία. Ενώ Γερμανοί και Βρετανοί προεξοφλούν την χρεοκοπία μας και μας διαμηνύουν να μην περιμένουμε καμία βοήθεια".
Σχόλιο Αντίλογου : Εν μέρει έχει δίκιο. Οι φόροι πάντα συρρικνώνουν την κατανάλωση και δημιουργούν συνθήκες φοροδιαφυγής, Κακώς τα βάζουμε με τους επικριτές της χώρας μας αφού τα ίδια τα έχουν ακούσει πολλές φορές και αμφισβητούν την αξιοπιστία της Ελλάδας στην τήρηση των εξαγγελιών.