Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Μωραίνει ο κύριος.........

Σε δύο από τους πιο υβριστές της Ν.Δ και της οικογένειάς της έδωσε (σύμφωνα με αυτά που γράφει ο "καλαπόδης" στο blog του) συνέντευξη η κ. Μπακογιάννη !!!




Συνέντευξη σε αυτούς που όλα τα κεντροδεξιά blogs έχουν μηδενική εκτίμιση !!!

Τι περίμενει;;;

Να πάρει ψήφους από "Αναποφάσιστους" ΝεοΔημοκράτες;;;

"Συγχαρητήρια" σε όλο το επιτελείο της , το μάθημα των εκλογών δεν τους έδωσε κανένα μήνυμα , συνεχίζουν να ζούν στον εικονικό τους κόσμο.

Καληνύχτα κα. Μακογιάννη.

Χωρίς προσχήματα...

Το Approved by the Secretary blog δίνει γραμμή με αυτή την εύγλωτη ανάρτηση .......


Το είχα πεί από νωρίς στην προηγούμενη ανάρτηση  ότι "Μετράει μέρες" και ήδη το brain storming για την "λύση" του προβλήματος Προβόπουλου δίνει και παίρνει...

Αφού λοιπόν δεν μπορούν να τον "απολύσουν" προσπαθούν να τον "παραιτήσουν"....

Επιτρέπεται να λέει ΜΟΝΟ όσα προκρίνει το ΠΑΣΟΚ....
Το άκρον άωτον της "ηθικής" ήταν είναι και δεν θα αλλάξει αυτό το συνονθύλευμα.

Τελείωσε ο μήνας του "Μέλιτος"...


Πριν μερικές εβδομάδες για το ΠΑΣΟΚ ο κ. Προβόπουλος ήταν η απόδειξη για τα "ψεύτικα στοιχεία" που έδινε η κυβέρνηση του Κ.Κ.

Σήμερα που βγαίνει ευθαρσώς και κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου από την άτολμη πολιτική του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα "καρφώνει"  ότι είχε ενημερώσει τον μεν κ. Κ.Κ στις 02/09/09 και τον κ. Γ.Α.Π στις 08/09/09 για την πορεία της οικονομία προς διψήφιο νούμερο η σημερινή κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου τον "αδειάζει".

Αυτό που λέει ο κ. Προβόπουλος ενοχλεί....
"Ο κ. Προβόπουλος υποστήριξε ότι η μεγαλύτερη προσπάθεια πρέπει να καταβληθεί στον τομέα περικοπής δαπανών και λιγότερο στην ενίσχυση των εσόδων. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η διαρθρωτική δημοσιονομική προσαρμογή θα ήταν σκόπιμο να προέλθει περίπου κατά τα δύο τρίτα από την πλευρά των δαπανών και κατά το ένα τρίτο από την πλευρά των εσόδων.
Εκτίμησε, μάλιστα, ότι οι περικοπές των δαπανών μπορούν να φτάσουν το 30% και να εξοικονομηθούν έτσι 20 δισ. ευρώ. Οσον αφορά δε τη φοροδιαφυγή, τόνισε ότι απαιτείται ενίσχυση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και κατάργηση των φοροαπαλλαγών με τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης.
Επιπλέον, κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος με τολμηρά βήματα, καθώς μακροπρόθεσμα οι δημοσιονομικές επιπτώσεις από τη γήρανση του πληθυσμού θα αποτελέσουν οξύτατο πρόβλημα."

Με τις σημερινές εξελίξεις κ. Προβόπουλος μετρά πλέον μέρες .
Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ  δεν έκρυψε την δυσαρέσκιά της για τις δηλώσεις του και είναι πλέον θέμα χρόνου (όταν κάποια στιγμή επιστρέψει και ο Πρωθυπουργός ...) να ευρεθεί ο "Άριστος" (μέσω opengov άραγε...) για την αντικατάστασή του.