Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Τρομοκρατία τύπου Dillinger...


Σικάγο γίναμε...
Την θυμάστε αυτή την φράση;;;
Μόνο που στο Σικάγο την "καθάρισαν" την τρομοκρατία , εδώ αυτοδιαφημιζόμαστε σαν "Κυβέρνηση Αντεξουσιαστών"!!!

Εδώ και χρόνια είναι ευνουχισμένη η αστυνομία, ένα μέρος της είναι "bodyguards επωνύμων" , ένα άλλο μέρος της σπρώχνει χαρτιά και οι υπόλοιποι προσπαθούν να κάνουν την βάρδιά τους να πάνε μετά "σπίτι" τους.

Οι λίγοι που ασχολούνται με πραγματικά αστυνομικά  καθήκοντα τρέμουν μήπως ενοχλήσουν κανένα πολίτη με την παρουσία τους και χάσουν την δουλειά τους.

ΑΝ τολμήσουν ποτέ να κάνουν κάποια έρευνα ή έλεγχο   οι "προοδευτικές δυνάμεις" (τρομάρα τους...) σπεύδουν να τους επιτεθούν κατηγορώντας τους για "φασιστικές μεθόδους".

Ακόμα όμως και στην ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωση που προσαγάγουν η που  συλλάβουν κάποιον , η διάρκεια κράτησής του είναι ιδιαίτερα περιορισμένη αφού η κάποιος πολιτικός θα επέμβει για την ΑΜΕΣΗ απελευθέρωσή του η τα δικαστήρια θα τον αφήσουν ελεύθερο βάζοντας τακτική δικάσιμο ένα- δύο χρόνια αργότερα....

Η χθεσινοβραδινή επίθεση στο Α.Τ είχε όλα τα στοιχεία που επιτρέπει να παρομοιαστεί με τις επιθέσεις του John Herbert Dillinger και της συμμορίας του. Έτσι και αυτός «γάζωνε» τα Α. Τμήματα και εξαφανιζόταν. Αυτός όμως δεν είχει κανένα Λαζόπουλο να βγεί στην Τ.V λίγα λεπτά μετά την επίθεση να μας εξηγήσει (για να δικαιολογίσει τι άραγε;;;) ότι η «Βία φέρνει Βία»!!!


Σοβαρά κ. Λαζόπουλε;;;


H εφαρμογή των νόμων και η εκτέλεση του ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥ καθήκοντος των αστυνομικών είναι βία;;;
Ακόμα και ο ΚΑΚΟΣ τρόπος ορισμένων (ίσως πολλών) αστυνομικών προς τους πολίτες είναι στο ίδιο επίπεδο με την αφαίρεση ζωής ;;;

Αν περνούσε εκείνη την ώρα το παιδί σας από εκεί και το χτύπαγε μία σφαίρα των «αγανακτισμένων από την αστυνομική βία αντεξουσιαστών» αυτών θα λέγατε τα ίδια;;;


Η Στήριξη που παρέχετε μέσω της δημοφιλίας σας σε ότι πιο αντικοινωνικό κατακάθι της χώρας μας είναι πλέον στα όρια της ηθικής αυτουργίας…..


Υ.Γ: ΑΙΣΧΟΣ της κρατικής τηλεόρασης , ενώ το μεγαλύτερο θέμα σήμερα είναι η τρομοκρατική επίθεση και παρά την Εθνική επέτειο όλα τα κανάλια έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε αυτό το γεγονός . τα ΤΡΙΑ κρατικά κανάλια παίζουν , Ντοκιμαντέρ , Cartoon και μουσική !!!!

ΚΑΜΙΑ ενημέρωση !!!
‘Άψογοι !!!